Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rutuk @ 2009 11 29, 19:06)
Nu pagaliau perskaiciau tema ir pasivijau  karsta.gif
Pirma tai beskaitydama apie savadarbius veido prausiklius labai susidomejau, nes mano senasis baigiasi, kol kas vis dar naudoju tai Daddygirl muila tai prausikli, bet apie kokius miltus daddygirl snekejai? As pamenu kad anksciau sakei, kad dedi ryziu miltus. Is kur perki?
Dar anksciau buvo diskutuota apie pipirmeciu ea, nu tai kaip gi man neprisireiks jo  lotuliukas.gif , as jau tu ea tiek turiu kad pati pamirstu ka turiu ir del ko pirkau  doh.gif . Va molis baigiasi, tai reiks po algos uzsipirkt kai kuriu prekyciu.
Ir aisku paskutinis labiausiai aptarinejamas siuo metu produktas - aloe gelis - nu jau kaip man jo prisireike  lotuliukas.gif

ryziu miltus is asdos smile.gif dabar neturiu salia, nes as ne namie, bet kazkokie azijieciu, atrodo...
dar bandziau su ekol grikiu miltais. sitie daugiau sveitimo duoda, grubesni, ne taip istirpsta prausiklyje kaip ryziu miltai.

ar man tik taip atrodo, ar baltas cukrus tokiam prausiklyje labiau putoja nei rudas? g.gif kolkas kiek bandziau, toks ispudis susidare. o suki lyg irgi balta naudoja?..
Atsakyti

buvau praeita savaite rasakiloje apziureti nvey pudru, i lupu priemones net nepaziurejau, bet vaziuosiu dar, tai nuziuresiu ir lupu dekoratyvines priemones, tada galesiu pasakyti nuomone. Gal parasyk kurie numeriai domina, kad visu nemeginciau
[/quote]

Ryt paskutine diena, jeigu ryt neplanuojate tai tiek jau to, vistiek malonu uz siulima 4u.gif o domina Amour Rose, Barely There, Fresh lupu blizgeisiai ir 370, 369, 362, 365 lupu dazai. Biski daug cia schmoll.gif
Atsakyti
[quote=*MŽ,2009 11 29, 21:23]
buvau praeita savaite rasakiloje apziureti nvey pudru, i lupu priemones net nepaziurejau, bet vaziuosiu dar, tai nuziuresiu ir lupu dekoratyvines priemones, tada galesiu pasakyti nuomone. Gal parasyk kurie numeriai domina, kad visu nemeginciau
[/quote]

Ryt paskutine diena, jeigu ryt neplanuojate tai tiek jau to, vistiek malonu uz siulima 4u.gif o domina Amour Rose, Barely There, Fresh lupu blizgeisiai ir 370, 369, 362, 365 lupu dazai. Biski daug cia schmoll.gif
[/quote]
ryt tikrai ten nebusiu doh.gif
Atsakyti
Tai tada perku siandien is akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 29, 20:18)
o suki lyg irgi balta naudoja?..

baltutėlis Suki cukrus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 20:00)
pameginsiu su kava, o dar galvoju siek tiek veidoprausiklio imaisyt, svelniau bus  tongue.gif

gal visgi pradžiai cukrų geriau pamėgink ir tik ant riebių vietų. Man atrodo kava per šiurkštu bus.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 29, 21:23)
  o domina Amour Rose, Barely There, Fresh lupu blizgeisiai ir 370, 369, 362, 365 lupu dazai. Biski daug cia  schmoll.gif

Pas mane yra Barely There ir Cristal ( na ši spalva taves nadomina, bet galiu jas palyginti rolleyes.gif ). Barely There gan ryškiai rūžava ant lūpų ( jos pas mane tamsios ), pati rūžava nėra tamsi.Nelabai aš šį blizgį naudoju, daug mielesnis Cristal, kurį jau baiginėju,nes jis daug mieliau atrodo ant lūpų, lūpos atrodo putlesnės ir pasiskirsto tolygiau, gal tik taip atrodo,nes šviesus, bet taip jau yra.O pasitepus rūžavu reikia stebėti lūpas,nes jei per daug susistumia dažai, ar nusivalgo,labai matosi. unsure.gif Man negražu. smile.gif
Atsakyti
aciu labai smile.gif barely there radau nuotrauka tai jis toks gana tirstas, ir tas nelabai dziugina. Bet cristal man nepatinka, kad kazkokie zeruciai viduj ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 20:59)

Kokią nusižiūrėjai?
Papildyta:
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 29, 22:30)
aciu labai smile.gif barely there radau nuotrauka tai jis toks gana tirstas, ir tas nelabai dziugina. Bet cristal man nepatinka, kad kazkokie zeruciai viduj ar ne?

Tištumas jų panašus, bet kvapas iš kart buvo malonesnis Cristal, Barely There toks grynai lūpdažio,dabar tai jau nei vieno nesijaučia, gal tik truputį. biggrin.gif Barely There perlamutras, spalva ant rankos tai gražiai atrodo, o ant lūpų man tokia ryški ( na čia gal kas kaip pratę ) ir jis toks sausenis atrodo.O Barely su blizgučiu, bet ant lūpų nelabai jie matosi, tiesiog gaunasi šlapių lūpų efektas. wub.gif
Atsakyti
Gal kas jau ismeginote Nimfali naujiena kvepalus is Senteurs Du Sud? bigsmile.gif

Labai didelis pasirinkimas, nedidele kaina taip patogiai supakuota mazuose buteliukuose, o kvapai isties geri bigsmile.gif dar yra vaikiskas kvepaliukas, labai skaniai kvepejo ant rieso papurkstas, jis be alkoholio ax.gif

O kvepaleliai suaugusiems labai gerai laikosi ir kompozicijos vertos demesio, tik pavadinimu neprisimenu, labai tokie imantrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 29, 18:08)
o kiek jum mazdaug uztenka 0,3 kg molio darant kaukes veidui  1 karta i savaite? 4u.gif

Pusmečiui, manau, turėtų užtekti g.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 29, 18:48)
Na aš kalbėjau apie molio miltelius  smile.gif

Ciel d'azur turi ir molio miltelius (balto, žalio), ir molio pastą, jau paruoštą naudoti (žalio molio) smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 19:03)

Pažiūrėjau lavera.de, na iš tiesų yra toks veido kremas su savaiminio įdegio efektu g.gif Tik klausimas, tas įdegis yra tas tikras savaiminis, ar atsirandantis palaipsniui. Vistik balsuočiau už mano jau minėtą vido-kūno įdegio kremą, tiesiog jis toks fainas, kad kažko kito nematau reikalo bandyti, o ir kaina labai gera ax.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 20:20)
norejau paklaust koki veido sveitikli gera gal zinot misriai odai?

Laveros medetkų neblogas. Dar mergaitės Logonos rožių be galo giria.

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 20:32)
veida-tik tirsciais

Ar oda nesikrapizina po tokio šveitiklio? g.gif Nedrįsčiau tirščių ant veido tepti..

QUOTE(bryyla @ 2009 11 29, 20:47)
Noriu išbandyti Urtekram šampūną kokį nors, tad labai reikia jūsų patarimų  4u.gif

Su rasulu tikrai fainas šampnas, gerai putoja ir aliejus be problemų išplauna smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 21:17)
gal kas gali patart gera koju krema? thumbup.gif

Kojų, turi omeny pėdų? Dr. Hauschka "Fitness" buvo pažymėtas, kaip malonus.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 29, 21:18)
o suki lyg irgi balta naudoja?..

Man tai nepanašu į baltą. Manasis 'syramena' analogiškai atrodo, toks gelsvas šviesiai smile.gif Manau toks ir turėtų būti Suki, juo labiau, kad rašo 'natural unrefined' prie Suki sudėties, jei nieko nemaišau ax.gif

Na o aš šiandien simašiau eilinę kaukę-prausiklį keletui dienų (~40-50 ml, sunku vertinti iš akies)rolleyes.gif Sudėtis gan turtinga, stengiausi nieko nepadauginti smile.gif Dėjau: virinto vandens, balto ir žalio molių (žalio truputį daugiau), alijošiaus gelio, gintaro, varnalėšų ir ramunėlių miltelių, šiek tiek ananasų miltelių, 2 l. šalavijų EA, 5 l. rožinių pelargonijų EA, 5 l. niauolio EA, ricinos aliejaus, glicerino, Syramena cukraus. Veiduką nuvalė nuostabiai, oda labai skaisti atrodo, poros sutrauktos smile.gif Laikiau ~15min, nes pradėjo džiūti ir taukti odą (kai žalio molio dedu nedaug, netraukia šitaip). Nusiplovus užsitepiau Rejuvenating kaukę ir ką jūs manot, po kokių 10 min žiū į veidrodį - paraudusiosos tos vietos, kur tepta kaukė, išskyrus smakrą g.gif O man gyvenime nėra veidas raudęs nuo kosmetikos ax.gif Tai ir galvoju, ar čia taip sureagavo oda po molio užtepus Rejuvenating (nes nuplovus molį jokio praudimo nebuvo), ar kad privariau visokių gerai valančių medžiagų, pvz. ananaso miltelių g.gif Nors jų dėjau tikrai nedaug. Prieš ta visas sudedamąsias dalis jau buvau išbandžiusi veidui, išskyrus ananasus ir šalavijus... Va tai tau detektyvas smile.gif Oda jau rimsta, raudonis buvo nedidelis, nedegino, bet vistiek labai jau įdomu... ax.gif
Atsakyti
kaip uzsispyrusi ozka kapsciausi internete, nes parupo surasti tikslu apibrezima zodzio "humektantas", nes visur pazymi, kad glicerinas yra humektantas, kremuose yra humektantai,suvokiau, kad tai dregme palaikantis dalykas, bet parupo kaip jis ja ten laiko
"Drėkiklis yra higroskopiška medžiaga. Paprastai jos molekulė turi keletą hidrofiliškų grupių ir lengvai sudaro vandenilinius ryšius su vandens molekulėmis"
dabar apsiraminau, nes supratau kaip palaiko dregme lotuliukas.gif
galkai kas pasakys, kad man fool.gif , bet negalejau nepasireiksti ax.gif
kazkuri mamyte prase pasakyti nuomone apie pelargoniju vandeni kai ismeginsiu, man jis patiko, kvapas dieviskas,purskiasi itin smulki dulksna, malonu veidui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 lapkričio 2009 - 22:29