QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 20:00)
O kaip yra su tuo kaukes isdziuvimu ar neisdziuvimu is tikruju?? As taip ir nezinau kuo tiket... Nes vienur raso, kad leist isdziuti ir tik tada ja nupraust, o kitur, kad nuolat drekinti....
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti....
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti....
man labiau patinka padrekinti, purskiu levandu hidrolato
jau siek tiek praejo, bet veido oda tikrai grazesne
Papildyta:
[quote=Nidulia,2009 11 29, 20:09]
gal tavo veiduko oda labai sausa, gal labai ilgai laikei, o gal leidai isdziuti moliui ir nedrekinai tos molio kaukes??? is as anksciau nedrekindavau, leisdavau sudziuti, bet cia mamytes rase, kad reikia drekinti(stai kokia as protinga, kai skaitau visus puslapius,nieko nepraleisdama )gal ea ilasinai?
nusipirk leveros drekinancia roziu kauke, po molio labai supper pridrekina
as sia savaite taip pat 2 kartus dariau, pirma-visa veida, o antra-tik problemiskesni smakra, viskas supper, nei trupucio neparaudo, siandien net nedejau po molio jokiu drekinanciu kaukiu ant smakro
Papildyta:
maniau kad mano oda riebi, nes pastoviai beria ir blizga.bet pradejus naudot naturalias priemones, manau kad ji misri, smakras, kakta, nosis riebus, o zandai jautrus.ir vat zinok kokia priemones pasirinkti.
pabandysiu kita karta tik deti ant probleminiu vietu
norejau paklaust koki veido sveitikli gera gal zinot misriai odai?
manau is kremu tai tokiai odai kaip mano geriausiai aloe gelis tinka