Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 20:00)
O kaip yra su tuo kaukes isdziuvimu ar neisdziuvimu is tikruju?? As taip ir nezinau kuo tiket... Nes vienur raso, kad leist  isdziuti ir tik tada ja nupraust, o kitur, kad nuolat drekinti....  g.gif  g.gif
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti....  ax.gif

man labiau patinka padrekinti, purskiu levandu hidrolato ax.gif
jau siek tiek praejo, bet veido oda tikrai grazesne ax.gif
Papildyta:
[quote=Nidulia,2009 11 29, 20:09]
gal tavo veiduko oda labai sausa, gal labai ilgai laikei, o gal leidai isdziuti moliui ir nedrekinai tos molio kaukes??? is as anksciau nedrekindavau, leisdavau sudziuti, bet cia mamytes rase, kad reikia drekinti(stai kokia as protinga, kai skaitau visus puslapius,nieko nepraleisdama ax.gif )gal ea ilasinai?
nusipirk leveros drekinancia roziu kauke, po molio labai supper pridrekina
as sia savaite taip pat 2 kartus dariau, pirma-visa veida, o antra-tik problemiskesni smakra, viskas supper, nei trupucio neparaudo, siandien net nedejau po molio jokiu drekinanciu kaukiu ant smakro
Papildyta:
maniau kad mano oda riebi, nes pastoviai beria ir blizga.bet pradejus naudot naturalias priemones, manau kad ji misri, smakras, kakta, nosis riebus, o zandai jautrus.ir vat zinok kokia priemones pasirinkti.
pabandysiu kita karta tik deti ant probleminiu vietu ax.gif
norejau paklaust koki veido sveitikli gera gal zinot misriai odai?
manau is kremu tai tokiai odai kaip mano geriausiai aloe gelis tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 20:20)
maniau kad mano oda riebi, nes pastoviai beria ir blizga.bet pradejus naudot naturalias priemones, manau kad ji misri, smakras, kakta, nosis riebus, o zandai jautrus.ir vat zinok kokia priemones pasirinkti.
pabandysiu kita karta tik deti ant probleminiu vietu ax.gif
norejau paklaust koki veido sveitikli gera gal zinot misriai odai?
manau is kremu tai tokiai odai kaip mano geriausiai aloe gelis tinka ax.gif

tai ant T zonos riebiosios (kakta, nosis, smakras) ir dek molio kauke, jautrius skruostus palik ramybeje. Gal drekink moli ne hidrolatu levandu, o vandeneliu . As sveiciu kuna ir veida paprasciausiais kavos tirsciais, oda lieka super svelni, bet cia kiekvienam individualiai. veida-tik tirsciais, kuna-i tirscius ilasinu norimu ea, aliejuko dar kokio ir duso gelio. sveiciu sveitimo pirstine, paprasta drobine pirstine, parsiveziau is Turkijos,tokiomis ten hamama daro
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 20:32)
tai ant T zonos riebiosios (kakta, nosis, smakras) ir dek molio kauke, jautrius skruostus palik ramybeje. Gal drekink moli ne hidrolatu levandu, o vandeneliu . As sveiciu kuna ir veida paprasciausiais kavos tirsciais, oda lieka super svelni, bet cia kiekvienam individualiai. veida-tik tirsciais, kuna-i tirscius ilasinu norimu ea, aliejuko dar kokio ir  duso gelio. sveiciu sveitimo pirstine, paprasta drobine pirstine, parsiveziau is Turkijos,tokiomis ten hamama daro

toki dalyka ir as turkijoj dariausi.kuna su kava su logonos dusozele sveiciu, bwet vat galvoju ar ne per siurkstu kava veidui?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 19:09)
xa kokia gurdi smile.gif tai ir man labiau patinka kai ji dziusta, nes kai purskiu, tai padauginus drekinimo dar ir paragauti tenka  tekancios  lotuliukas.gif

Nea, man ne del to patinka smile.gif Man kazkaip atrodo didesnis efektas. Odos man nejautrina, kaip Monica sake, nebent jei EA padauginu.... blush2.gif
Atsakyti
atrodo kartuoju, bet iki kada nuolaidos nimfali? blush2.gif
Atsakyti
Noriu išbandyti Urtekram šampūną kokį nors, tad labai reikia jūsų patarimų 4u.gif
Mano plaukai linkę pasiriebaluoti, plaunu kas dvi dienas. Kokius esate bandžiusios iš Urtekram? Ar patiko su molžemiu? Galvoju apie šitą ax.gif Gerai jie putoja? Po plovimo reikia balzamo?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 20:40)
toki dalyka ir as turkijoj dariausi.kuna su kava su logonos dusozele sveiciu, bwet vat galvoju ar ne per siurkstu kava veidui?

nemanau, kad ismirke kavos tirsciai grubesni uz koki sveitikli, kuriame malti riesutu lukstai ar dar kas abrazyvinio. nesveisk veido stipriai, svelniau ji masazuok tirsciais, svelnesnes veido odos vietas apeik, storesne oda galima stipriau paspausti, pati turi jausti

Atsakyti
Man reik patarimo del nvey eco blizgesio ir lupdaziu? Dar labai noriu spet uzsisakyti ka nors smile.gif Kaip spalvos ant lupu? Ieskau visu, bet taip sunku rasti.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 20:40)
Nea, man ne del to patinka  smile.gif Man kazkaip atrodo didesnis efektas. Odos man nejautrina, kaip Monica sake, nebent jei EA padauginu....  blush2.gif

sugalvojau kompromisa-puse laikymo laiko drekinti moli ant veido, o kitas 10 minuciu leisti dziuti smile.gif pameginsiu

Papildyta:
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 29, 20:55)
Man reik patarimo del nvey eco blizgesio ir lupdaziu? Dar labai noriu spet uzsisakyti ka nors smile.gif Kaip spalvos ant lupu? Ieskau visu, bet taip sunku rasti.

buvau praeita savaite rasakiloje apziureti nvey pudru, i lupu priemones net nepaziurejau, bet vaziuosiu dar, tai nuziuresiu ir lupu dekoratyvines priemones, tada galesiu pasakyti nuomone. Gal parasyk kurie numeriai domina, kad visu nemeginciau

Atsakyti
pameginsiu su kava, o dar galvoju siek tiek veidoprausiklio imaisyt, svelniau bus tongue.gif
Atsakyti
Nu pagaliau perskaiciau tema ir pasivijau karsta.gif
Pirma tai beskaitydama apie savadarbius veido prausiklius labai susidomejau, nes mano senasis baigiasi, kol kas vis dar naudoju tai Daddygirl muila tai prausikli, bet apie kokius miltus daddygirl snekejai? As pamenu kad anksciau sakei, kad dedi ryziu miltus. Is kur perki?
Dar anksciau buvo diskutuota apie pipirmeciu ea, nu tai kaip gi man neprisireiks jo lotuliukas.gif , as jau tu ea tiek turiu kad pati pamirstu ka turiu ir del ko pirkau doh.gif . Va molis baigiasi, tai reiks po algos uzsipirkt kai kuriu prekyciu.
Ir aisku paskutinis labiausiai aptarinejamas siuo metu produktas - aloe gelis - nu jau kaip man jo prisireike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 29 lapkričio 2009 - 20:10
gal kas gali patart gera koju krema? thumbup.gif
Papildyta:
Ir aisku paskutinis labiausiai aptarinejamas siuo metu produktas - aloe gelis - nu jau kaip man jo prisireike lotuliukas.gif
[/quote]
turi omeny aloe gely is nimfali?o as va galvoju ar geli ar veido krema geriau ax.gif
Atsakyti