Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 29, 18:04)
Man kažkaip patikimiau atrodo pirkti iš Monicos  ax.gif žiūrėjau ir aš tą želė Biokosmetikoje, bet nesusigundžiau  schmoll.gif

O kur rasti Monicos parduotuvę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 29, 18:02)
aqua, Aloe Barbadensis, triethanolamine, glycerin, carbomer, benzyl alcohol methylchloroisothiazilinanone, methylisothiazolinone.
Man tas benzyl alcohol toks įtartinas g.gif

sudėtis tikrai prasta, nešnekant, kad visgi 1 vietoj vanduo, yra gi tikras blogietis TEA (yra 1 psl saraše). Apie paskutinius 2 konservantus nelb radau info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 29 lapkričio 2009 - 18:18
QUOTE(Monica @ 2009 11 29, 18:17)
sudėtis tikrai prasta, nešnekant, kad visgi 1 vietoj vanduo, yra gi tikras blogietis TEA (yra 1 psl saraše). Apie paskutinius 2 konservantus nelb radau info.

Ačiū, kad išaiškinot. Aš iš biokosmetikos akademijos turiu kokosų aliejų, rožių hidrolatą ir abrikosų kauliukų aliejų. Ant šių aliejų parašyta, kad nerafinuoti, gryni. Man tikrai labai maloniai naudojasi. Kokosų dar kartosiu, vien dėl kvapo jau verta. O šios alijošių žele tada neimsiu schmoll.gif
Atsakyti
Susidomejau KN parduodamasi eteriniu alieju garintuvais. Sakykit, gal kuri turi Aromastone ar Aromastream? Kokie butu atsiliepimai - teigiami ar neigiami? Ar nesijauciate permokejusios?
Atsakyti
pasidariau molio kauke, jau antra sia savaite, bet pasidarius pirma karta buvo raudona tik kakta, o snd nuplovus ir kakta ir zandai raudoni kaip nudegintu? ax.gif geda net vyruio eit pasirodyt biggrin.gif pries keleta dienu rasiau kad man kauke pakeite kvapa, bet jinai ka tik nupirkta blink.gif po kaukes levandu hidrolata papurskiau ir pasitepiau aloe geliu.jo kaip ir mazai reika, bet kad geriau pagrekintu daugiau patepiau ir viskas susigere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 29, 18:07)
Nezinau, bet summer-in-paris kalbejo apie 150 ml.  g.gif

Summer viska gi parase: lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 14:21)
Tai matyt, žiūri į veido kremą su morkomis ax.gif Šiaip siūlyčiau nusipirkti normalią Laveros savaiminio įdegio kremo pakuotę (150 ml 8-10 EUR), jis tinka ir veidui, ir kūnui.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 29, 14:40)
Pasidariau ir aš prausiklį veidui. Dėjau prausklio su alepu (daddygirl, ten dar yra ir kitų aliejų be alyvuogių: migdolų, kokoso, man ir grynas odos nesudirgino, o prausikly tai iš vis jo mažai), rasulo molio ir ..nepavykusio kremo (buvo skystis atsiskyręs ir tirštuma, dariau su aloe sultim, o jose pasirodo yra citrinos rūgšties įdėta, iškart nepamačiau..., tai matyt rūgštis ir neleidžia sutirštėti kremui, taip pat kaip ir gintaro rūgštis).
Tai gavosi tikrai faina košelė, nors neatrodo patraukliai (spalva dėl molio šiaip sau), bet švelnus,gerai nuprausia. Man atrodo vietoj kokių nors miltų (tirštiklio) būtent molį galima bandyti dėti. Miltai tai gal gali pradėti gesti pastovėję g.gif

as irgi jau seniai galvoju molio vietoj miltu ideti. bet dar neprisiruosiau smile.gif kazkaip kol gerai kaip yra, tai neskubu keist. bet faina turetu but drinks_cheers.gif

miltai man kolkas niekad nepradejo gest - kaip rasiau, manau, del muilo ph.

QUOTE(Monica @ 2009 11 29, 17:17)

atsimenu, kad ieskojai aloe gelio. labai idomu, ties kokios sudeties ir kompanijos geliu apsistojai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 18:49)
pasidariau molio kauke, jau antra sia savaite, bet pasidarius pirma karta buvo raudona tik kakta, o snd nuplovus ir kakta ir zandai raudoni kaip nudegintu? ax.gif geda net vyruio eit pasirodyt biggrin.gif pries keleta dienu rasiau kad man kauke pakeite kvapa, bet jinai ka tik nupirkta blink.gif po kaukes levandu hidrolata papurskiau ir pasitepiau aloe geliu.jo kaip ir mazai reika, bet kad geriau pagrekintu daugiau patepiau ir viskas susigere ax.gif

kaukė tikrai nesugedusi. Gal valosi veidas, ištraukia ji negerumus į paviršių. Aišku, reikia nepamiršti jos drėkinti , kad nesudžiūtų, neperlaikyti. Per daug dažnai irgi nedarykit.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 29, 18:57)
kaukė tikrai nesugedusi.  Gal valosi veidas, ištraukia ji negerumus į paviršių. Aišku, reikia nepamiršti jos drėkinti , kad nesudžiūtų, neperlaikyti. Per daug dažnai irgi nedarykit.

O kaip yra su tuo kaukes isdziuvimu ar neisdziuvimu is tikruju?? As taip ir nezinau kuo tiket... Nes vienur raso, kad leist isdziuti ir tik tada ja nupraust, o kitur, kad nuolat drekinti.... g.gif g.gif
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti.... ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors bendraujate su 8 p.m.? 4u.gif

Man atrodo, ji isvykusi, todel nezino apie bendra siuntini i vilniu.
Nezinau, ar ji noretu, kad ideciau i ji jos daiktus...
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 19:49)

gal tavo veiduko oda labai sausa, gal labai ilgai laikei, o gal leidai isdziuti moliui ir nedrekinai tos molio kaukes??? is as anksciau nedrekindavau, leisdavau sudziuti, bet cia mamytes rase, kad reikia drekinti(stai kokia as protinga, kai skaitau visus puslapius,nieko nepraleisdama ax.gif )gal ea ilasinai?
nusipirk leveros drekinancia roziu kauke, po molio labai supper pridrekina
as sia savaite taip pat 2 kartus dariau, pirma-visa veida, o antra-tik problemiskesni smakra, viskas supper, nei trupucio neparaudo, siandien net nedejau po molio jokiu drekinanciu kaukiu ant smakro
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 20:00)
O kaip yra su tuo kaukes isdziuvimu ar neisdziuvimu is tikruju?? As taip ir nezinau kuo tiket... Nes vienur raso, kad leist  isdziuti ir tik tada ja nupraust, o kitur, kad nuolat drekinti....  g.gif  g.gif
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti....  ax.gif

xa kokia gurdi smile.gif tai ir man labiau patinka kai ji dziusta, nes kai purskiu, tai padauginus drekinimo dar ir paragauti tenka tekancios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 29, 18:56)
atsimenu, kad ieskojai aloe gelio. labai idomu, ties kokios sudeties ir kompanijos geliu apsistojai?  bigsmile.gif

deja, neradau didesnio kiekio gelio be konservantų. tai perku ekol. sert. aloe sultis ir su ksantanu darau gelį smile.gif

Dėl kaukės sudžiūvimo, nesu jau tokia ekspertė. Bet manau, jei oda jautriau reaguoja, tai tas sudžiūvimas gali labiau dirginti
Atsakyti