QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 29, 19:49)
pasidariau molio kauke, jau antra sia savaite, bet pasidarius pirma karta buvo raudona tik kakta, o snd nuplovus ir kakta ir zandai raudoni kaip nudegintu?
geda net vyruio eit pasirodyt
pries keleta dienu rasiau kad man kauke pakeite kvapa, bet jinai ka tik nupirkta
po kaukes levandu hidrolata papurskiau ir pasitepiau aloe geliu.jo kaip ir mazai reika, bet kad geriau pagrekintu daugiau patepiau ir viskas susigere
gal tavo veiduko oda labai sausa, gal labai ilgai laikei, o gal leidai isdziuti moliui ir nedrekinai tos molio kaukes??? is as anksciau nedrekindavau, leisdavau sudziuti, bet cia mamytes rase, kad reikia drekinti(stai kokia as protinga, kai skaitau visus puslapius,nieko nepraleisdama
)gal ea ilasinai?
nusipirk leveros drekinancia roziu kauke, po molio labai supper pridrekina
as sia savaite taip pat 2 kartus dariau, pirma-visa veida, o antra-tik problemiskesni smakra, viskas supper, nei trupucio neparaudo, siandien net nedejau po molio jokiu drekinanciu kaukiu ant smakro
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 20:00)
O kaip yra su tuo kaukes isdziuvimu ar neisdziuvimu is tikruju?? As taip ir nezinau kuo tiket... Nes vienur raso, kad leist isdziuti ir tik tada ja nupraust, o kitur, kad nuolat drekinti....
As ir taip ir taip bandziau, ir tiesa, pasakius, man labiau patinka leist isdziuti....
xa kokia gurdi
tai ir man labiau patinka kai ji dziusta, nes kai purskiu, tai padauginus drekinimo dar ir paragauti tenka tekancios