Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Gilberta @ 2009 11 29, 15:59)
Merginos patarkite gera makiazo valikli,kad galima butu LT nusipirkt.

As makiaza pirma nusiprausiu su veido prausikliu, kai maudausi vakare. Siuo metu naudoju Logonos metines putas. O po to likucius nusivalau su alyvuogiu aliejumi ekologisku, kuri virtuveje naudoju. Patinka mano akytems ir paakiams. Taciau galbut kitoms sis aliejus butu per sunkus g.gif

Muiliukai bus pas Bryyla arba RKatyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasulyte: 29 lapkričio 2009 - 16:59
o kiek jum mazdaug uztenka 0,3 kg molio darant kaukes veidui 1 karta i savaite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 16:41)
oi, mieloji, kaip tau ACIU uz si pasisakyma apie savaimini, 4u.gif  4u.gif  kaip as ziurinejau, kuris is naturaliu yra geras. Dabar zinau kuri ciupsiu smile.gif (gal pasnibzdesi kaina ir imesi paveiksliuka, kad neapsizioplinciau?smile.gif )
Kas del hauskos roziu kremo, sakiau, kad man jis netinka kaip makijazo pagrindas, siaip as ji myliu smile.gif nusipirkau hauskos mazyli drekinanti kremuka, labai patiko ir tiko pries makijaza.
Man keista, kai mamytes sako,  kad kai kurie sampunai prastai isplauna aliejines kaukes is plauku....bet juk tie aliejai visai ne riebalas.  Tai juk amino rugstys, pavyzdziui as rankas ir indeli po siu kaukiu, net muilu neplaunu, nusiplauna tiesiog siltu vandeniu.
Neatsidziaugiu Ciel zaliu moliu, jau po dvieju  kaukiu susitvarke smakriukas:)
Jus  mergaites neikainuojamos  wub.gif  4u.gif

Taigi parase zmogus, kad nezino kainos, sake, kad skambintis reikia ir klausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 29, 17:08)
o kiek jum mazdaug uztenka 0,3 kg molio darant kaukes veidui  1 karta i savaite? 4u.gif

Aš pirkau 100 g, tai man jo ilgam ilgam užteks, pusmečiui gal net ax.gif nedaug jo tereikia veidui...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 29, 18:26)
Aš pirkau 100 g, tai man jo ilgam ilgam užteks, pusmečiui gal net  ax.gif nedaug jo tereikia veidui...

Aciu, reiks tada Ciel D'Azur zalio molio prigriebt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 17:41)
oi, mieloji, kaip tau ACIU uz si pasisakyma apie savaimini, 4u.gif  4u.gif  kaip as ziurinejau, kuris is naturaliu yra geras. Dabar zinau kuri ciupsiu smile.gif (gal pasnibzdesi kaina ir imesi paveiksliuka, kad neapsizioplinciau?smile.gif )

Turbut apie sita user posted image
Lavera puslapy kaina 11.70 svaru.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 29, 17:37)
Aciu, reiks tada Ciel D'Azur zalio molio prigriebt  ax.gif

Na aš kalbėjau apie molio miltelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 29, 18:48)
Na aš kalbėjau apie molio miltelius  smile.gif

o ten bus ne milteliai? rolleyes.gif nelabai zinojau..
Atsakyti
Labukas,
iš Biokosmetikos akademijos galvoju pirkti alijošiaus žele, va tokia sudėtis:

aqua, Aloe Barbadensis, triethanolamine, glycerin, carbomer, benzyl alcohol methylchloroisothiazilinanone, methylisothiazolinone.

Man tas benzyl alcohol toks įtartinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 29, 18:38)
Turbut apie sita user posted image
Lavera puslapy kaina 11.70 svaru.

o cia kas tuomet??
http://www.naturala....remas-30ml.html
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 29, 17:53)
o ten bus ne milteliai?  rolleyes.gif  nelabai zinojau..

Nežinau ir aš blush2.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 11 29, 18:02)
Labukas,
iš Biokosmetikos akademijos galvoju pirkti alijošiaus žele, va tokia sudėtis:

aqua, Aloe Barbadensis, triethanolamine, glycerin, carbomer, benzyl alcohol methylchloroisothiazilinanone, methylisothiazolinone.

Man tas benzyl alcohol toks įtartinas g.gif

Man kažkaip patikimiau atrodo pirkti iš Monicos ax.gif žiūrėjau ir aš tą želė Biokosmetikoje, bet nesusigundžiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 19:03)

Nezinau, bet summer-in-paris kalbejo apie 150 ml. g.gif
Atsakyti