Vilnietes merginos, ar dar netkeliavo pas jus muiliukai is Kauno?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 14:21)
Tai matyt, žiūri į veido kremą su morkomis Šiaip siūlyčiau nusipirkti normalią Laveros savaiminio įdegio kremo pakuotę (150 ml 8-10 EUR), jis tinka ir veidui, ir kūnui. Spalvą suteikia nuostabią (tepdama veida nepamiršk ir kaklo bei dekoltė, priklauso, kokias iškirptes mėgsti nešioti), išsilaiko 3-4 dienas kaip niekur. Jau pasiilgau aš jo, reikės vėl nusipirkti. Ypač žiemą dalykas nepamainomas Dar pastebėjimas - kuo oda tamsesnė, tuo tamsesnį atspalvį suteikia per vieną kartą. Jei oda itin šviesi, gali tekti porą kartų pasitepti iš eilės. Aš kai mėgstu būti tikrai ruda, tai kartą du per svaitę tepdamasi labai gražaus atspalvio būnu Pagal poreikius ir norus Kremas skalsus, nebrangus, labai kokybiškas. Nėra net prie ko prikibti, jokie cheminiai nebuvo tokie nuostabūs kaip šis.
O jo LT toje naujoje parduotuveje nera pirkti? Ar jo tik intenetu galima isigyti???
[quote=katutis,2009 11 29, 15:09]
kokosų pienas iš paprasto prekybos centro, kur dar reikia ir akylai žiūrėti, kad jokių pagerinimų nebūtų pridėta
aš darysiu iš cukraus, skysto Daddygirl muilo, glicerino ir EA Čia jau gausis prausiklis toks
galima, kaip pylingą kūnui, nes veidui bus per aštri
Aciukas Katuti as pasidalijima patirtimi, bet veidui gal ir tiks, nes as emiau ne pati rupiausi, bet vidutini
kokosų pienas iš paprasto prekybos centro, kur dar reikia ir akylai žiūrėti, kad jokių pagerinimų nebūtų pridėta
aš darysiu iš cukraus, skysto Daddygirl muilo, glicerino ir EA Čia jau gausis prausiklis toks
galima, kaip pylingą kūnui, nes veidui bus per aštri
Aciukas Katuti as pasidalijima patirtimi, bet veidui gal ir tiks, nes as emiau ne pati rupiausi, bet vidutini
QUOTE(Nirida @ 2009 11 29, 15:05)
bet veidui gal ir tiks, nes as emiau ne pati rupiausi, bet vidutini
tada iš pradžių bent pamėgink ant vidinės dilbio pusės, nes jeigu druska draskys odą - tikrai nieko gero...
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 15:55)
O jo LT toje naujoje parduotuveje nera pirkti? Ar jo tik intenetu galima isigyti???
Man rodos yra ir Grožio alėjoj, tik va, kainos neprognozuoju. Bandyk pasiskambint
QUOTE(Nirida @ 2009 11 29, 16:05)
Na tai kad net ne nuo rupumo priklauso, jog veidui netinka. Tiesiog druska yra 'ėdanti' odą, tad veidui nė už ką nesiūlyčiau Geriau cukrų naudok, jis švelniai prausia negrauždamas odos.
Pasidariau ir aš prausiklį veidui. Dėjau prausklio su alepu (daddygirl, ten dar yra ir kitų aliejų be alyvuogių: migdolų, kokoso, man ir grynas odos nesudirgino, o prausikly tai iš vis jo mažai), rasulo molio ir ..nepavykusio kremo (buvo skystis atsiskyręs ir tirštuma, dariau su aloe sultim, o jose pasirodo yra citrinos rūgšties įdėta, iškart nepamačiau..., tai matyt rūgštis ir neleidžia sutirštėti kremui, taip pat kaip ir gintaro rūgštis).
Tai gavosi tikrai faina košelė, nors neatrodo patraukliai (spalva dėl molio šiaip sau), bet švelnus,gerai nuprausia. Man atrodo vietoj kokių nors miltų (tirštiklio) būtent molį galima bandyti dėti. Miltai tai gal gali pradėti gesti pastovėję
Tai gavosi tikrai faina košelė, nors neatrodo patraukliai (spalva dėl molio šiaip sau), bet švelnus,gerai nuprausia. Man atrodo vietoj kokių nors miltų (tirštiklio) būtent molį galima bandyti dėti. Miltai tai gal gali pradėti gesti pastovėję
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 15:36)
Man rodos yra ir Grožio alėjoj, tik va, kainos neprognozuoju. Bandyk pasiskambint
Aciu
Merginos patarkite gera makiazo valikli,kad galima butu LT nusipirkt.
QUOTE(Monica @ 2009 11 29, 15:40)
Pasidariau ir aš prausiklį veidui. Dėjau prausklio su alepu (daddygirl, ten dar yra ir kitų aliejų be alyvuogių: migdolų, kokoso, man ir grynas odos nesudirgino, o prausikly tai iš vis jo mažai), rasulo molio ir ..nepavykusio kremo (buvo skystis atsiskyręs ir tirštuma, dariau su aloe sultim, o jose pasirodo yra citrinos rūgšties įdėta, iškart nepamačiau..., tai matyt rūgštis ir neleidžia sutirštėti kremui, taip pat kaip ir gintaro rūgštis).
As irgi pagalvojau, kad molis i prausikli turetu labai tikti bet man tuoj prades atrodyt, kad molis visur tiktu, nes baigesi mano moliai, tai tokias "lomkes" jauciu... Pasirodo tapau priklausoma nuo kai kuriu dalyku ir nebeiseina be ju gyvent
Mergaites truputi jau susimakalavo man pas kuria reiks bilietuka pirkti is Daddygirl pirmadieni?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 15:21)
Mano oda riebesnė, tai rožių kremas vistiek man tinka Laveros savaiminio įdegio kremo pakuotę (150 ml 8-10 EUR), jis tinka ir veidui, ir kūnui. Spalvą suteikia nuostabią (tepdama veida nepamiršk ir kaklo bei dekoltė, priklauso, kokias iškirptes mėgsti nešioti), išsilaiko 3-4 dienas kaip niekur. Jau pasiilgau aš jo, reikės vėl nusipirkti. Ypač žiemą dalykas nepamainomas Dar pastebėjimas - kuo oda tamsesnė, tuo tamsesnį atspalvį suteikia per vieną kartą. Jei oda itin šviesi, gali tekti porą kartų pasitepti iš eilės. Aš kai mėgstu būti tikrai ruda, tai kartą du per svaitę tepdamasi labai gražaus atspalvio būnu Pagal poreikius ir norus Kremas skalsus, nebrangus, labai kokybiškas. Nėra net prie ko prikibti, jokie cheminiai nebuvo tokie nuostabūs kaip šis.
oi, mieloji, kaip tau ACIU uz si pasisakyma apie savaimini, kaip as ziurinejau, kuris is naturaliu yra geras. Dabar zinau kuri ciupsiu (gal pasnibzdesi kaina ir imesi paveiksliuka, kad neapsizioplinciau? )
Kas del hauskos roziu kremo, sakiau, kad man jis netinka kaip makijazo pagrindas, siaip as ji myliu nusipirkau hauskos mazyli drekinanti kremuka, labai patiko ir tiko pries makijaza.
Man keista, kai mamytes sako, kad kai kurie sampunai prastai isplauna aliejines kaukes is plauku....bet juk tie aliejai visai ne riebalas. Tai juk amino rugstys, pavyzdziui as rankas ir indeli po siu kaukiu, net muilu neplaunu, nusiplauna tiesiog siltu vandeniu.
Neatsidziaugiu Ciel zaliu moliu, jau po dvieju kaukiu susitvarke smakriukas:)
Jus mergaites neikainuojamos