Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 11 28, 21:32)
o tai ar daraisi ištrauką? ax.gif
B5 lyg tais aliejuje netirpsta, ar ištirpo tau?O galvos odai ar patiko, geresnė būklė?

dar ne, neišeinu iš namų, kad aliejaus nusipirkt doh.gif
Ištirpo, tik ant pačio galo šiek tiek grūdelių buvo. Truputį geriau, nebeniežti, tikiuos viską į mane tenkinusią padėtį sugrąžint, pilnai išsigydyt be atkryčių nebesitikiu nei natūraliom nei farmacinėm priemonėm
Atsakyti
Kazkodel neatidaro man blogo. Norejau parasyt atsiliepima apie Logonos Pur drekinamaji krema. Labai riebus, labai bjaurus, kazkoks pigaus sovietinio kremo kvapas, neisigeria tinkamai i oda. Nors mano oda i riebuma, ziema po duso gali tempti ir norisi drekinimo. Gavau meginuka, bet sito kremo tikrai nepirkciau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 28 lapkričio 2009 - 22:37
QUOTE(Versmė @ 2009 11 28, 23:29)
Truputį geriau, nebeniežti, tikiuos viską į mane tenkinusią padėtį sugrąžint, pilnai išsigydyt be atkryčių nebesitikiu nei natūraliom nei farmacinėm priemonėm

uzjauciu, turiu ta pacia beda console.gif is visu savo ir mamos bandymu su tuo tvarkytis galiu pasakyt, kad dermatologe pas kuria buvau, nepaisant visu cheminiu nesamoniu, buvo teisi del vieno dalyko: su tokia oda galima gyventi tik nuolatines, kruopscios prieziuros pagalba, o kad nepagydoma tai jau isitikinau nekarta unsure.gif bet kuriuo atveju mano oda natur produkt pagalba jauciasi daug geriau nei kadanors yra jautusis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 28, 17:39)
man kartais atrodo, kad molis į paviršių iškelia nešvarumus, gal čia valosi taip oda g.gif
O šiaip matyt reikia odai priprasti prie naujo rėžimo, priemonių pakeitimo. Visoki tempimai turėtų praeiti, gi nesausa oda.

pritariu, jau praeina tempimas 4u.gif
o spuogiukai manu del to kad valosi oda, patepu molio, iskart praeina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 28, 19:24)
Kai pradejau reguliariai naudoti molio kaukes is pradziu ir man ju islindo nemazai. Ju buvo daugiau, nei iprastai buna. Bet labai greitai ju neliko. Todel stengiousi du kartus per savaite detis moli ir kol kas praktiskai nebeturiu inkstiru, nors anksciau buvau visa nuseta juodais taskiukais....  ax.gif

Na as ir pasilepinu molio kaukem, tikrai rezultati jauciasi, tiesa ne visada isena i savaite 2 kart, bet 1-a tai butinai.
Vakar buvau Holos, pas juos jau yra lojalumo programa, turesiu kortele ax.gif tik nuolaidos idomiai ten pas juos, pasrinkti turi preke, konkrecia, kuriai 3 menesius nuolaida suteiks 25%, o kitom regis 5%, ir dar kazkokia kaupiamoji g.gif
Pirkau prekiu uz 120Lt tada nemokamai dave, o siaip 10Lt kaina jos.
Dar ten nusipirkau nerafinuoto cukraus, kazkuri mergaite minejo, kad galima veidui sveitikli pasigaminti is jos, gal galit parasyti konkreciai kaip reiketu?
Ir dar turiu klausimuka, ar juros druska ir galima grozio tikslams panaudoti ne tik maistui?
Dar pasipildziau kokosu aliejaus atsargas is SP, pradziai buvau pasiemus maza induka, dabar emiau jau didesni, nes jis man labai super ir plauku kaukem su EA ir kunui ir dar kaledom paimiau maziuku indeliu dovanom sakau bus tongue.gif
Is anksto ACIUKAS uz busimus atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 28, 22:35)
Kazkodel neatidaro man blogo. Norejau parasyt atsiliepima apie Logonos Pur drekinamaji krema. Labai riebus, labai bjaurus, kazkoks pigaus sovietinio kremo kvapas, neisigeria tinkamai i oda. Nors mano oda i riebuma, ziema po duso gali tempti ir norisi drekinimo. Gavau meginuka, bet sito kremo tikrai nepirkciau.  schmoll.gif

Na man tai normaliai atsudaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 28, 23:07)
uzjauciu, turiu ta pacia beda console.gif is visu savo ir mamos bandymu su tuo tvarkytis galiu pasakyt, kad dermatologe pas kuria buvau, nepaisant visu cheminiu nesamoniu, buvo teisi del vieno dalyko: su tokia oda galima gyventi tik nuolatines, kruopscios prieziuros pagalba, o kad nepagydoma tai jau isitikinau nekarta unsure.gif bet kuriuo atveju mano oda natur produkt pagalba jauciasi daug geriau nei kadanors yra jautusis cool.gif

drinks_cheers.gif man vien tik natūralūs šampūnai viską laaabai pataisė. O kur dar lepinimai aliejinėm kaukėm nail.gif
Atsakyti
Ka naudoti turint striju?
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 28, 13:34)
O pienas irgi is SP?

kokosų pienas iš paprasto prekybos centro, kur dar reikia ir akylai žiūrėti, kad jokių pagerinimų nebūtų pridėta wink.gif

QUOTE(Nirida @ 2009 11 29, 11:42)
kazkuri mergaite minejo, kad galima veidui sveitikli pasigaminti is jos, gal galit parasyti konkreciai kaip reiketu?
Ir dar turiu klausimuka, ar juros druska ir galima grozio tikslams panaudoti ne tik maistui?

aš darysiu iš cukraus, skysto Daddygirl muilo, glicerino ir EA 4u.gif Čia jau gausis prausiklis toks smile.gif

galima, kaip pylingą kūnui, nes veidui bus per aštri 4u.gif

dariausi šiai nakčiai naujovišką aliejinę plaukų kaukę - kokosų aliejus, cinamonas ir kavos EA bigsmile.gif Prisikaičiau plaukų priežiūros temose, kad cinamonas plaukams, jų augimui gerai ir pabandžiau biggrin.gif Kvapas tai buvo kokosų ir kavos, o pabudau su cinamono dulkėm ant pusės veido tongue.gif Plaukai purūs, švelnūs, dar įtryniau Weledos vandenuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 29, 12:09)
kokosų pienas iš paprasto prekybos centro, kur dar reikia ir akylai žiūrėti, kad jokių pagerinimų nebūtų pridėta wink.gif
aš darysiu iš cukraus, skysto Daddygirl muilo, glicerino ir EA  4u.gif Čia jau gausis prausiklis toks smile.gif

o kokia sudetis to kokoso pieno, kuri pirkai? ir gamintojas.

miltu nedesi? smile.gif

kokia idomi kauke thumbup.gif
beje, prisiminiau, kavos ea turi ir minusa - jis kofeino saltinis. tai reiktu su saiku naudoti. o gal ir nenaudot, tiems, kas kavos ir taip nemazai isgeria g.gif
bet as negerianti, tai bandysiu kita karta i prausikli det, kaip tu sugalvojai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 29 lapkričio 2009 - 13:35
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 29, 13:31)
o kokia sudetis to kokoso pieno, kuri pirkai? ir gamintojas.

miltu nedesi? smile.gif

beje, prisiminiau, kavos ea turi ir minusa - jis kofeino saltinis. tai reiktu su saiku naudoti.

kokosų pienas, vanduo. Sincere Coconut milk, standard formula smile.gif

dėsiu būtinai biggrin.gif

šito nebijojau, aš ir prisigėrusi kavos užmigdavau lengvai, o čia tik EA ax.gif Be to, paaiškėjo, kad žemokas pas mane kraujospūdis, tai kaip tik į temą man kavos eterinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 11:17)
Roziu kremas niekaip netinka  pries makijaza, riebus jis, nebent pameginti  light rose.

Mano oda riebesnė, tai rožių kremas vistiek man tinka smile.gif Tik super super saikingai naudoti reikia, dabar kadangi nekažką veidui iš drėkiklių turiu (visokie likučiai, o po vizito pas Monicą iš vis pradėjau tik grynu alijošium teptis), tai prieš darant makiažą naudoju Hauschkos rožes. Light, kiek pamenu, man nepatiko, svarainių, ko gero, maloniausias buvo.

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 27, 19:01)
Merginos man buvo rekomendave Laveros, bet as ziuriu internete, kad ten 30 ml butelaitis uz 45 LT, tai irgi kazkaip keistai...

Tai matyt, žiūri į veido kremą su morkomis ax.gif Šiaip siūlyčiau nusipirkti normalią Laveros savaiminio įdegio kremo pakuotę (150 ml 8-10 EUR), jis tinka ir veidui, ir kūnui. Spalvą suteikia nuostabią (tepdama veida nepamiršk ir kaklo bei dekoltė, priklauso, kokias iškirptes mėgsti nešioti), išsilaiko 3-4 dienas kaip niekur. Jau pasiilgau aš jo, reikės vėl nusipirkti. Ypač žiemą dalykas nepamainomas wub.gif Dar pastebėjimas - kuo oda tamsesnė, tuo tamsesnį atspalvį suteikia per vieną kartą. Jei oda itin šviesi, gali tekti porą kartų pasitepti iš eilės. Aš kai mėgstu būti tikrai ruda, tai kartą du per svaitę tepdamasi labai gražaus atspalvio būnu cool.gif Pagal poreikius ir norus mirksiukas.gif Kremas skalsus, nebrangus, labai kokybiškas. Nėra net prie ko prikibti, jokie cheminiai nebuvo tokie nuostabūs kaip šis.
Atsakyti