QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 11:17)
Roziu kremas niekaip netinka pries makijaza, riebus jis, nebent pameginti light rose.
Mano oda riebesnė, tai rožių kremas vistiek man tinka
Tik super super saikingai naudoti reikia, dabar kadangi nekažką veidui iš drėkiklių turiu (visokie likučiai, o po vizito pas Monicą iš vis pradėjau tik grynu alijošium teptis), tai prieš darant makiažą naudoju Hauschkos rožes. Light, kiek pamenu, man nepatiko, svarainių, ko gero, maloniausias buvo.
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 27, 19:01)
Merginos man buvo rekomendave Laveros, bet as ziuriu internete, kad ten 30 ml butelaitis uz 45 LT, tai irgi kazkaip keistai...
Tai matyt, žiūri į veido kremą su morkomis
Šiaip siūlyčiau nusipirkti normalią Laveros savaiminio įdegio kremo pakuotę (150 ml 8-10 EUR), jis tinka ir veidui, ir kūnui. Spalvą suteikia nuostabią (tepdama veida nepamiršk ir kaklo bei dekoltė, priklauso, kokias iškirptes mėgsti nešioti), išsilaiko 3-4 dienas kaip niekur. Jau pasiilgau aš jo, reikės vėl nusipirkti. Ypač žiemą dalykas nepamainomas
Dar pastebėjimas - kuo oda tamsesnė, tuo tamsesnį atspalvį suteikia per vieną kartą. Jei oda itin šviesi, gali tekti porą kartų pasitepti iš eilės. Aš kai mėgstu būti tikrai ruda, tai kartą du per svaitę tepdamasi labai gražaus atspalvio būnu
Pagal poreikius ir norus
Kremas skalsus, nebrangus, labai kokybiškas. Nėra net prie ko prikibti, jokie cheminiai nebuvo tokie nuostabūs kaip šis.