Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2009 11 27, 19:36)
As irgi galvoju apie bronzines odos alieju... Mano oda tikrai sviesi, bet as ir nenoriu labai patamseti (nenoriu, kad atrodytu, jog soliariume uzsirenkus buvau  rolleyes.gif  biggrin.gif ), tiesiog kad oda truputi gyvesne atrodytu, o ne meslvo atspalvio  lotuliukas.gif  Imanoma tai pasiekti su bronzines odos aliejumi?

Man irgi toks pats klausimas, nes mano lygiai tokia pati situacija. Kryyste man KN temoj atsake ir as supratau, kad efekta galima pasiekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 27, 15:01)
Daddygirl, o kas yra babassu? 4u.gif

as ji naudoju tik muilui, tai, tiesa sakant, apie kitas panaudojimo galimybes nezinau.
o muile babassu aliejus laikomas labai geru, del savybiu, kurias jis suteikia muilui. Vienas is nedaugelio alieju, kuris muilui suteikia ir kietumo, ir putojimo ir kondicionavimo odai ir daug.
Tik jis brangus, as ji dazniausiai dedu tik i labai svelnius muilus.

QUOTE(Monica @ 2009 11 27, 15:29)
daddygirl,
o alepo 20 pr. muilas tinkamas veidui (pvz prausikliui daryti)?
turiu aš minėto muilo su alepu, galėčiau atpilti. Reik dar palaukti ats. iš Daddygirl

kokia sudetis pilna? turbut alyvuogiu aliejus ir lauro aliejus 80:20?
gali puikiai tikti veidui tam, kieno nealergizuoja lauro aliejus (jis gi priskiriamas prie dideliu alergenu). veido oda laikoma jautresne nei kuno. bet pasibandzius ir pamacius, kad 20proc lauro aliejus nedirgina odos - galima naudot.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 15:35)
be to spuogiukai smulkus tokie lenda ax.gif

man kartais atrodo, kad molis į paviršių iškelia nešvarumus, gal čia valosi taip oda g.gif
O šiaip matyt reikia odai priprasti prie naujo rėžimo, priemonių pakeitimo. Visoki tempimai turėtų praeiti, gi nesausa oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 28 lapkričio 2009 - 16:39
Koki sampuna parekomenduotumet i pasiputima linkusiems plaukas, gerai drekinanti, paskilinejantiems galiukams? Aciu ax.gif

Ir kuris, jusu nuomone, efektyvesnis slinkimui stabdyti Weleda rozmarinu vanduo plaukams ar Ciel D'Azur losjonas plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 28 lapkričio 2009 - 17:21
QUOTE(Monica @ 2009 11 28, 16:39)
man kartais atrodo, kad molis į paviršių iškelia nešvarumus, gal čia valosi taip oda g.gif
O šiaip matyt reikia odai priprasti prie naujo rėžimo, priemonių pakeitimo. Visoki tempimai turėtų praeiti, gi nesausa oda.

Kai pradejau reguliariai naudoti molio kaukes is pradziu ir man ju islindo nemazai. Ju buvo daugiau, nei iprastai buna. Bet labai greitai ju neliko. Todel stengiousi du kartus per savaite detis moli ir kol kas praktiskai nebeturiu inkstiru, nors anksciau buvau visa nuseta juodais taskiukais.... ax.gif
Atsakyti
man toks klausimas iskilo, o galima molio kaukes deti ant decolte?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 28, 18:23)
man toks klausimas iskilo, o galima molio kaukes deti ant decolte?

Taip, galima 4u.gif

Monica, aš užvakar tikriausiai labai nusišnekėjau, kai paklausiau dėl varnalėšos miltelių ištraukos, ar ją galima medetkų fitolyje daryt. Tik vėliau pagalvojau, kad medetkų fitolis ir taip jau ištrauka ir tikriausiai nebetiktų kažkam kitam ištraukt doh.gif blush2.gif

O vakar kaip plaukus palepinau, ryte išsiplovus nebeatpažinau wub.gif Dariausi plaukų kaukę su kokosų aliejum, pasifloros aliejum, medetkų fitoliu, vit. b5 milteliais ir šalavijų ea. Tai turiu dabar ne plaukus ant galvos, o šilką biggrin.gif

Atsakyti
negaliu nepasipasakot, mano mazoji prisiklausiusi kalbu apie plauku kaukes eme ir pasigrazino save doh.gif pasieme druide apsaugini balzama ir issitepliojo plaukus, atejo visa blizganti ir sako, ziurek as pasipuosiau doh.gif lotuliukas.gif

aciukas, Versme, reikes bandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 28 lapkričio 2009 - 19:38
QUOTE(Versmė @ 2009 11 28, 19:31)
O vakar kaip plaukus palepinau, ryte išsiplovus nebeatpažinau  wub.gif Dariausi plaukų kaukę su kokosų aliejum, pasifloros aliejum, medetkų fitoliu, vit. b5 milteliais ir šalavijų ea. Tai turiu dabar ne plaukus ant galvos, o šilką  biggrin.gif

O kažin ką būtent medetkų fitolis daro plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 28, 20:04)
O kažin ką būtent medetkų fitolis daro plaukams?  g.gif

Ką plaukams nežinau, naudojau dėl galvos odos, kad nuslopintų niežulį ir uždegimą
turiu galvos odos seborėją, porą metų buvo nuslopinta, dabar vėl atsinaujino, tikriausiai dėl didelio streso ir oro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 28, 18:17)
Koki sampuna parekomenduotumet i pasiputima linkusiems plaukas, gerai drekinanti, paskilinejantiems galiukams? Aciu ax.gif

As nelabai radau cia atsiliepimu apie DGJ sampunus, bet man patiko butent nuo pasiputimo ir siaip plaukai minkstesni tapo. Tiesa, naudojau, kartu su kondicionierium.
Nuo Sante Jojoba man niezti galvos oda, taip pat ir nuo Weledos rozmarinu ir imbieru sampuno.

Merginos, kokie butu atsiliepimai apie Sante dekoratyvine kosmetika? Ziuriu i seseliu ir tusa. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 28 lapkričio 2009 - 20:32
QUOTE(Versmė @ 2009 11 28, 19:31)
O vakar kaip plaukus palepinau, ryte išsiplovus nebeatpažinau  wub.gif Dariausi plaukų kaukę su kokosų aliejum, pasifloros aliejum, medetkų fitoliu, vit. b5 milteliais ir šalavijų ea.

o tai ar daraisi ištrauką? ax.gif
B5 lyg tais aliejuje netirpsta, ar ištirpo tau?O galvos odai ar patiko, geresnė būklė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 28 lapkričio 2009 - 21:34