Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 11 28, 13:14)
Katuti, berods tu esi minėjusi, kad naudojai kokosų grietinėlę (coco cream) g.gif, nepamenu kam ją naudojai ir ar pasiteisino.

ten Coconut milk - kaip greitą nuplaunamą kaukę plaukams ir drėkiklį kūnui. Pasiteisino, tik dabar pertrauką esu padariusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 28, 14:16)
ten Coconut milk - kaip greitą nuplaunamą kaukę plaukams ir drėkiklį kūnui. Pasiteisino, tik dabar pertrauką esu padariusi wink.gif

Aaaa, įdomu kaip ta grietinėlė, gal net geriau būtų g.gif. Matai, kadangi prekiausiu kosmetika, tai pamaniau, kad gal ir tokius produktus įtraukti, todėl labai reikėtų atsiliepimų. Bet kokiu atveju, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 28 lapkričio 2009 - 13:20
QUOTE(MAMarija @ 2009 11 28, 13:19)
Aaaa, įdomu kaip ta grietinėlė, gal net geriau būtų g.gif.

matai, kai iš SP pirkau cream, tai ten buvo pakiukai su juose esančia kieta mase su tirščiais biggrin.gif Tai neįsivaizduoju, kaip tokią plaukams naudot, tikriausiai nukristų gabalais... O pieną tereikia išsimaišyti ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 28, 14:24)
matai, kai iš SP pirkau cream, tai ten buvo pakiukai su juose esančia kieta mase su tirščiais  biggrin.gif Tai neįsivaizduoju, kaip tokią plaukams naudot, tikriausiai nukristų gabalais... O pieną tereikia išsimaišyti ir viskas wink.gif

Įdomiai kaip g.gif, reikės užmesti akį SP. Nes aš esu mačiusi coco milk ir coco cream vienodose skardinėse, tai pagal viską ten turėtų būti tik skystas produktas.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 28, 14:24)
matai, kai iš SP pirkau cream, tai ten buvo pakiukai su juose esančia kieta mase su tirščiais  biggrin.gif Tai neįsivaizduoju, kaip tokią plaukams naudot, tikriausiai nukristų gabalais... O pieną tereikia išsimaišyti ir viskas wink.gif

O pienas irgi is SP?
Atsakyti
as tai isisysiu laveros kauke, noriu tept po molio kaukes, kad padrekintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 27, 21:34)
Kadangi šiandien atsiemiau Daddygirl muilus  wub.gif  wub.gif , nesusilaikiau ir vieną išbandžiau  smile.gif , bandžiau skirtą sausai odai su avižomis. Tai galiu pasakyti, kad labai labai švelnus ir malonus  smile.gif dabar naudoju Druide su ožkos pienu ir migdolais, tai už jį dar švelnesnis, bet makiažą nuplovė gerai. Aišku dar tik kartą bandžiau, tai gal atsiliepimas nepilnas. Bet vistiek norėjau pasidžiaugti smile.gif  wub.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 27, 22:48)
Aš taip pat jau pasiėmiau Daddygirl muiliukus. bigsmile.gif  O jau grožis. wub.gif Kvapai. wub.gif

Ačiū 4u.gif

aciu, merginos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 11 28, 12:34)
Įdomiai kaip g.gif, reikės užmesti akį SP. Nes aš esu mačiusi coco milk ir coco cream vienodose skardinėse, tai pagal viską ten turėtų būti tik skystas produktas.

bent pas mus coconut milk - skardinej skystas, pure creamed coconut - kietas gabalas, kuri reikai atskiesti su vandeniu iki norimo tirstumo, t.y. grietineles arba pieno.
tiesa, atkreipkit demesi i sudetis. i coconut piena megsta visko prideti. tai as, kai naudoju i muila, ieskau su kuo maziau priedu. o coconut cream man kolkas su klaustuku. jo sudeti raso kaip: pure coconut. tik kazin ar taip gali buti g.gif
Atsakyti
Merginos, gėda, bet nepasižymėjau, kuri norėjot citrinos ea blush2.gif Aš jį jau turiu ekol. sert., lauksiu až .
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 12:26)
mane domina laveros roziu drekinamoji kauke?kokia kaina?kokiems odos tipams? ax.gif

tu mergyt tikrai gausi dirziuko lotuliukas.gif ale tinginuke kokia pasijungus paskaitineti kelis puslapiukus atgal doh.gif
14 litu kauke ta, labai smagi,visiems odos tipams,aisku ne 18-kinem, labai gerai po purvo kaukes,pokucio pakanka 3kartams
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 28, 16:29)
tu mergyt tikrai gausi dirziuko  lotuliukas.gif ale tinginuke kokia pasijungus paskaitineti kelis puslapiukus atgal doh.gif
14 litu kauke ta, labai smagi,visiems odos tipams,aisku ne 18-kinem, labai gerai po purvo kaukes,pokucio pakanka 3kartams

doh.gif

vakar rasiau kad tempia mano oda nuo aloe gelio, bet snd viskas gerai, jokio diskomforto.gal cia del to kad nesenai naturalia kosmetika pradejau naudot?be to spuogiukai smulkus tokie lenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 16:35)
doh.gif

vakar rasiau kad tempia mano oda nuo aloe gelio, bet snd viskas gerai, jokio diskomforto.gal cia del to kad nesenai naturalia kosmetika pradejau naudot?be to spuogiukai smulkus tokie lenda ax.gif

as tau apie laveros roziu kauke atrasiau,o ne apie aloja smile.gif aloja visada toki jausma tempimo suteikia, bet tai nereiskia, kad ji bloga:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 lapkričio 2009 - 15:39
as suratau tongue.gif
Atsakyti