gal las naudojat eco krema veidui?
ieskau kremuko, turiu aloe geli, tempia oda, d.h siek tiek per brangus..
maniau mano oda riebi, bet manau kad misri dabar.reikia kremo, niekaip neissirenku
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 00:08)
gal las naudojat eco krema veidui?
maniau mano oda riebi, bet manau kad misri dabar.reikia kremo, niekaip neissirenku
kelis puslapius atgal perskaityk, kaiptik apie tai kalbejom
Papildyta:
mergaites, kokia nuomone apie Cutrin Sensitive? ten raso,-"Cutrin Sensitive šampūnai ir kondicionieriai buvo sukurti kartu su Suomijos alergijos ir astmos federacija". man tai aktualu
http://www.cutrin.lt...n_sensitive.htm
gal dar si galite pakomentuoti, ypac jo sudeti
http://www.biolinija...op=4&product=41
mane domina laveros roziu drekinamoji kauke?kokia kaina?kokiems odos tipams?
Mano drauge, neseniai eme naudoti stai toki misini kunui nuo striju ir celiulito. Berods,lygiom dalim, nors gerai neatmenu ar lygiom, maiso naturalu acta ir alyvuogiu alieju, sako, kad nuo celiulito tikrai labai padeda. O ant striju rezultato dar nelabai matosi. Sako zurnale Moters savaitgalis perskaite. Ten buna daug visokiu geru receptu.
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 17:55)
ir grazu savaiminio idegio kremuka
galėčiau tau perleisti savo Laveros, kur tinka ir veidui, ir kūnui Galioja iki 2010 kovo, aš vistiek neprisiverčiu naudoti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 27, 20:28)
gal žinote kokį gerą losjoną po skutimosi vyrams ir kremą labai jautriai odai,
nenori duoti jam alijošium teptis?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 11:26)
LT 14.90, dabar G9 jai 20 proc. nuolaida Parašyta, kad brandžiai, bet aš nekreipiu į šitą užrašą dėmesio
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 23:38)
mergaites, kokia nuomone apie Cutrin Sensitive?
kai nesimato pilnos sudėties, sunku ką ir pakomentuoti....
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 28, 12:26)
o cia sita kauke kur visos labai giriat ar kazka praleidau?
tokia vienintelė Laveros:
QUOTE(katutis @ 2009 11 28, 13:31)
Bet cia sita, kur sakot kad po molio kaukiu dedat? jetau, reiks skaityt visa tema jauciu
Dolphin, čia ta pati Laveros giliai drėkinanti kaukė, kurią aptarinėjom Dėl to visos temos gali ir neskaityt iš naujo
QUOTE(katutis @ 2009 11 28, 13:55)
Dolphin, čia ta pati Laveros giliai drėkinanti kaukė, kurią aptarinėjom Dėl to visos temos gali ir neskaityt iš naujo
aciuuuu tai dabar ir man jos reikia maniau, kad kosmosa kainuoja, tai ir nepuoliau pirkt
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 28, 12:57)
aciuuuu tai dabar ir man jos reikia maniau, kad kosmosa kainuoja, tai ir nepuoliau pirkt
ji yra pakeliuose, po 10 ml. Kitokios pakuotės (didesnės) neteko matyti. Kai pirmą kartą parsisiunčiau, maniau, kad išdūrinėja ir per brangu už vieną-du kaukės užsidėjimus mokėti Bet realiai jos labai mažai reikia, ji užsitepa plonu sluoksniu Galiu patvirtinti, kad tikrai skalsi
dargi prisiminiau, kad ta Grožio alėja prekiauja BDIH sertifikuotomis dantų pastomis Vitadent: balinamąja, jautriems dantims, sveikiems dantims ir dantenoms bei skalavimo skysčiu (šito 50 ml, bet į reikiamą vandens kiekį rašo lašinti 3-4 lašus koncentrato). Tiesa, kainų tai nepažiūrėjau
Katuti, berods tu esi minėjusi, kad naudojai kokosų grietinėlę (coco cream) , nepamenu kam ją naudojai ir ar pasiteisino.