Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 11 24, 22:51)
tik nepadaugink blush2.gif  man cia pries savaite gal ranka sudrebejo, turbut panasiai kaip Katuciui, ir tu milteliu labai jau daug pateko 4u.gif  tai pastebejau, kad mane isbere tarsi kaip buna nuo netinkamos kosmetikos - smulkus odos spalvos berimas, bet po kurio laiko praejo savaime. Nieko kitko neiprasto ta karta nedejau i kauke, todel manau, kad taip oda reagavo i gintaro milteliu pertekliu ax.gif  bet iberiau tikrai daug lotuliukas.gif

Dėkui už perspėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 21:15)
priminkite kiek ciel d'azur alaviju gelis galioja 3men? Pamenu pirkote kazkuri 280ml, kaip greit jis naudojasi?

Aš irgi nusipirkau, naudoju veidui ir plaukams. Pasitepus veidą gelis jį taip ištempia, kad kakta blizka kaip kokia maistinė plėvelė biggrin.gif Ar nieko blogo kad taip yra?
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 24, 21:28)
Mergaites, kurios turi garbanotus ar siaip pasiputusius plaukus, gal patarsit, kuris is bandytu sampunu labiausiai glotnina plaukus. Kazkaip linkstu prie Druide ozku  ax.gif

Jis purina, tai yra tikimybė, kad gali netikti ax.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 24, 22:10)
Ernesin, o tu įsitikinusi, kad avokadų aliejus lėtina plaukų augimą? Pvz., barmunė rašo, kad po depiliacijos jis rekomenduojamas kaip odą minkštinanti priemonė. Ir labai daug kur rašoma, kad padeda nuo plaukų slinkimo  g.gif  Kas SM buvo kalbėta jau tiksliai neatgaminsiu, bet pamenu, kad ta tema jau buvo eskaluojama.

Nepasakysiu kur, bet arba SM, arba kažkur kitur skaičiau, kad lėtina augimą. Pati dar negaliu nieko pasakyti, nes neseniai naudoju. Nors dabar pagooglinus randu KN puslapyje, kad atvirkščiai skatina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 23:56)
ne spuogeliai su skysčiu, o skystis spuogeliuose yra limfa  4u.gif Man tą yra sakiusi kosmetologė kažkada - kad čia tikriausiai limfa. Paskui perknisau aibę info ir radau, kad patį viršutinį odos sluoksnį maitina limfa, ne kraujas per kraujagysles, kapiliarus, kurių visai paviršiuje nėra. O mūsų oda juk nenukrenta kaip negyva pluta, kažkas ir kažkaip ją turi palaikyti wink.gif

limfa yra gynybinės organizmo sistemos dalis, kuri reaguoja į visokius svetimkūnius, "priešus". Taip ir aš pastebėjau, kad ji nesikaupia šiaip kažkurioje vietoje, o kur mezgasi koks spuogiukas, likę giliai nepašalinto inkštiro dalis.

na, tikiuosi suprantamai parašiau  g.gif

Na taip,tas skystis. Gal ne taip paklausiau. ax.gif

Paaiškinai labai puikiai. 4u.gif

Visada įsivaizdavau,kad limfa teka limfagyslėmis, jei yra koks negerumas organizme, tuoj pat didėja limfmazgiai ir pan. rolleyes.gif Vadinasi, mažai žinau. blush2.gif

Atsakyti
Monica, ar glicerinas tirpsta tik vandenyje, ar ir aliejuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 23:36)
Visada įsivaizdavau,kad limfa teka limfagyslėmis, jei yra koks negerumas organizme, tuoj pat didėja limfmazgiai ir pan. rolleyes.gif Vadinasi, mažai žinau. blush2.gif

iš tikrųjų, tai mes visi mažiausiai žinom būtent apie save ir kaip funkcionuoja mūsų organizmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 23:46)
isbandziau katik levandu hidrolata, bandysiu kremo netepti nakciai.kazkur skaiciau kad pritariat kad nebutina 4u.gif bet jau kvapas doh.gif

xi xi smile.gif visu naturaliu toks kvapelis, juk neprikista fragance biggrin.gif
Mergaites, neberandu koki jus ten kondicionieriu labai giriate,priminkite ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 00:36)
Na taip,tas skystis. Gal ne taip paklausiau. ax.gif

Paaiškinai labai puikiai. 4u.gif

Aš dar šiek tiek apie tą limfą pasisakysiu. Man asmeniškai, pernai buvo leukocitų kiekis padidėjes 9 kartus ir pažastyse, ant kaklo kilo guzai siaubūniški. Kaip spuogas bet jo viduje kaupiasi pūlinys. Padidėjęs leukocitų kiekis kraujyje rodo organizmo uždegimą, o tiem visiem blogiečiam (bakterijom, ar kas ten būna, tikrai nežinau) reikia kažkaip pasišalinti dėl to dažnai iškyla giluminiai pūlingi kaip spuogai... Čia geriausiu atveju, o kas būna blogiausiu, manau, neverta šnekėti ir gąsdintis...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 24, 17:04)
Del siuntinio  smile.gif

Man atrodo, vilnieciu yra labai nemazai (10 -15).

Apie visa kt parasysiu individualiai ryt poryt.

O aš ryt jau turėčiau būti išvykus, grįšiu tik pirmadienį, tad nežinau kaip su pinigėliais daryti ax.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 20:49)
Nors stengiuosi, bet gal kartais ir praleidžiu ką netyčia. rolleyes.gif Aha abiems, bet mūsų mytyba skirtinga, iš dalies.Netgi mano sesei,kuri gyvena atskirai, ir jai spuogai, bet smilkinių zonoj. Esmė,ta,kad reikia kažką keisti.

MB jau išsiūstas pirkti alaus mielių. mirksiukas.gif
Gėriau jas paskutinį kart pavasarį, bet nelabai svoris reaguoja. O šiaip tai džiaugiuosi papildomu kg. biggrin.gif

Man iš pradžių tokie spuogeliai kilo kaktos srityje, paskui ėmus nušukuoti plaukus (atauginėjo karčiai) persikėlė į smilkinių zoną. Šiaip iš tiesų man labiausiai padeda molio kaukės + rejuvenating ir kartais patepu alijošiumi. Tačiau manau, kad didžiausią indėlį padarė alaus mielės, nes buvau nustojus jas gerti, tai vėl pasikartojo same story... Asmeniškai man jos nei svorio, nei apetito neprideda, bet aišku kiekvienam skirtingai gali veikti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 00:00)
Mergaites, neberandu koki jus ten kondicionieriu labai giriate,priminkite ka 4u.gif

Gal šį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 00:00)
xi xi smile.gif visu naturaliu toks kvapelis, juk neprikista fragance biggrin.gif

jeigu nori skanių kvapų, siūlau bandyti vokiškąją Laverą (Grožio alėja Madoje, Vokietijos internetinės parduotuvės) wink.gif Dar skaniai kvepia indiškasis kokoso aliejus iš KN, pakvėpinti monoi aliejai iš KN rolleyes.gif Bet kad tavo vyrui, namiškiams patiks, tai irgi negarantuoju biggrin.gif

Sante Brilliant Care 4u.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 11 25, 00:06)
Aš dar šiek tiek apie tą limfą pasisakysiu.

be išorinio valymo (kaukės, moliai, masažai), vis dažniau pagalvoju ir apie vidinį organizmo sutvarkymą smile.gif Kaip nors švelniai ax.gif

beje, dar norėčiau perspėti visas, kad su kviečių gemalų aliejumi reikia atsargiai, sakė Elytė. Nes jis stiprus, jį faktiškai įmaišyti tik reikia į kitą bazinį aliejų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 25 lapkričio 2009 - 09:30
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:30)

be išorinio valymo (kaukės, moliai, masažai), vis dažniau pagalvoju ir apie vidinį organizmo sutvarkymą smile.gif Kaip nors švelniai  ax.gif

Butent, kad isorini valyma ( ar puoselejima ) reikia derinti su vidiniu. drinks_cheers.gif

As pradejau valgyti kurkuma ( ciberzole ). rolleyes.gif Sako,kad ciberžolė šildo ir valo kraują, valo iš organizmo toksinus ir dar daug. Isoriskai taip pat labai gerai ja naudoti, tik dar nebandziau. smile.gif

O siaip gydtoja homeopate sake,kad tarkim Vokietijoj zmones karta per metus profilaktiskai valo limfa, ji minejo,kad jie geria -heel vaistukus Lymphomyosot.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 09:48)
As pradejau valgyti kurkuma ( ciberzole ). rolleyes.gif Sako,kad ciberžolė šildo ir valo kraują, valo iš organizmo toksinus ir dar daug. Isoriskai taip pat labai gerai ja naudoti, tik dar nebandziau. smile.gif

Aš bandžiau, labai nepatiko mano veidui, pradėjo badyti, perštėti(dariau su mielėmis) ir dar kaip nudažė odos spalvą, tai kelias dienas atplaudnėjau doh.gif
Atsakyti