Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 27, 18:01)
Del lako nezinau. O del savaiminio, tai turejau Santes kunui, tai galiu tiek pasakyt, kaina nemaza, kiekis mazas, daug terliojimosi, kol igauni minimalu atspalvi, bet tas atspalvis super minimalus.... Gal kazkiek matosi, jei kas vakara tepiesi kokia savaite, bet pora dienu nepatepi, ir spalvos neber... Zodziu, nepatariu, nes fekto nerasta praktiskai, bent jau man.
Merginos man buvo rekomendave Laveros, bet as ziuriu internete, kad ten 30 ml butelaitis uz 45 LT, tai irgi kazkaip keistai...
Meginsiu darytis bronzines odos alieju, gal taip nors kiek spalvos igausiu....

As irgi galvoju apie bronzines odos alieju... Mano oda tikrai sviesi, bet as ir nenoriu labai patamseti (nenoriu, kad atrodytu, jog soliariume uzsirenkus buvau rolleyes.gif biggrin.gif ), tiesiog kad oda truputi gyvesne atrodytu, o ne meslvo atspalvio lotuliukas.gif Imanoma tai pasiekti su bronzines odos aliejumi?
Atsakyti
Ar tiktų šis http://www.violey.co...extra_9760.html kokosų aliejus plaukams, kūnui? Suprantu, kad nerafinuotas,viską, bet ką žinau, niekada nesu užsisakinėjusi iš kažkur... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 27, 20:09)
Ar tiktų šis http://www.violey.co...extra_9760.html kokosų aliejus plaukams, kūnui? Suprantu, kad nerafinuotas,viską, bet ką žinau, niekada nesu užsisakinėjusi iš kažkur...  ax.gif  4u.gif

O kodėl nenori pirkti iš Sveikų produktų, tikrai geras ir tikrai nebrangiai kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 21:17)
O kodėl nenori pirkti iš Sveikų produktų, tikrai geras ir tikrai nebrangiai kainuoja mirksiukas.gif

o jis tinka plaukams?parasyta maistui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 17:55)
mergaites, na parekomenduokite gi plauku laka man, prasau 4u.gif

neatsimenu kuri mergaite sake, bet lygtais buvo patenkinta Druide bekvapiu laku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 21:17)

Ačiū, visai nepagalvojau apie SP, čia pažiūrėjau kiekio ir kainos santykį-susigundžiau smile.gif dar klausimas vienas (jetau, net gėda jau rašyti, nes atrodo klausiu ir klausiu tik) gal žinote kokį gerą losjoną po skutimosi vyrams ir kremą labai jautriai odai, tik nusiskuta ir beria iš karto-norėčiau draugui nupirkti, nes su duotu arganu tingi ir nenori tepliotis jis-sako, kad gaila jam naudoti jį mano biggrin.gif bloge skaičiau apie weledos priemones, gal dar kas turi gerų nuomonių apie ką nors..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 20:21)
ax.gif

Taip, niekuo nesiskiria nuo to kur KN.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 21:21)
ax.gif

As ji ir plaukaum, ir kunui naudoju smile.gif kvapas nerealus, taip ir norisi suvalgyti blush2.gif ir seip, oda labai svelni buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 27, 23:05)
As ji ir plaukaum, ir kunui naudoju smile.gif kvapas nerealus, taip ir norisi suvalgyti blush2.gif  ir seip, oda labai svelni buna wub.gif

begsiu ir as to aliejaus 4u.gif o kunui kaip lasjona naudojat?
o plaukus pilnai istepat ir per nakt laikot?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 23:07)
begsiu ir as to aliejaus 4u.gif o kunui kaip lasjona naudojat?
o plaukus pilnai istepat ir per nakt laikot?

kartais tepu kaip kauke ir per nakti laikau, kar tais galiukus patepu. bet labai nedaug, nes riebina padauginus smile.gif
O kunui tai tiesiog po duso kai dar oda dregna issitepu visa ir megaujuos kvepu ir svelnumu wub.gif Labai gerai drekina blush2.gif
Atsakyti
Kadangi šiandien atsiemiau Daddygirl muilus wub.gif wub.gif , nesusilaikiau ir vieną išbandžiau smile.gif , bandžiau skirtą sausai odai su avižomis. Tai galiu pasakyti, kad labai labai švelnus ir malonus smile.gif dabar naudoju Druide su ožkos pienu ir migdolais, tai už jį dar švelnesnis, bet makiažą nuplovė gerai. Aišku dar tik kartą bandžiau, tai gal atsiliepimas nepilnas. Bet vistiek norėjau pasidžiaugti smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 27 lapkričio 2009 - 22:34
QUOTE(pepkė @ 2009 11 27, 23:34)
Kadangi šiandien atsiemiau Daddygirl muilus  wub.gif  wub.gif , nesusilaikiau ir vieną išbandžiau  smile.gif , bandžiau skirtą sausai odai su avižomis. Tai galiu pasakyti, kad labai labai švelnus ir malonus  smile.gif dabar naudoju Druide su ožkos pienu ir migdolais, tai už jį dar švelnesnis, bet makiažą nuplovė gerai. Aišku dar tik kartą bandžiau, tai gal atsiliepimas nepilnas. Bet vistiek norėjau pasidžiaugti smile.gif  wub.gif

Kaip faina wub.gif Laukiu nesulaukiu ir aš muiliukų
Atsakyti