Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Atėnė @ 2009 11 27, 15:13)
Aš irgi jį turiu. Naudoju, kaip ir Bryyla, akių makiažui valyti. Kartais vietoj CC prausiuosi vakarais (ypač jei pudrą ar skaistalus tą dieną naudoju). Man jis pamaitina, suminkština veiduką. Bet tiesa, neputoja. Jis pienelis, juo ištepi veidą, tada nuvalai su vatos tamponėliu, tada hidrolatas. Paįvairinimui labai faina.
Beje, skaniai kvepia smile.gif

Aš tai, jei prausiu, išsispaudžiu pienelio ant delno ir kartu su vandeniu prausiuosi kaip su įprastu prausikliu, taip patarė parduotuvėje smile.gif

QUOTE(magyla @ 2009 11 27, 15:14)
sveiki noreciau patarimo...susigundziau eko studijos kremais ir prausikliu veidui..gal kas naudojote??geri blogi??ka patartumet??aciu smile.gif

Mano draugė turi drėkinamąji kremą, tai jai labai patinka smile.gif jos oda normali...
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 27, 16:08)
priminkit kokiame puslapyje nuolaideles  4u.gif

Siandien sulaukiau pagaliau siuntinuko is Vilniaus, o tai buvau issigandus, nes baiginejasi Purity sampunas, o be jo gyventi jau nebegalim  thumbup.gif
ryt isbandysiu ciel d'azur sampuna su moliu ax.gif

o kita savaitele gal sulauksiu Suki prausiklio  wub.gif

www.biolinija.lt
Papildyta:
QUOTE(magyla @ 2009 11 27, 16:14)
sveiki noreciau patarimo...susigundziau eko studijos kremais ir prausikliu veidui..gal kas naudojote??geri blogi??ka patartumet??aciu smile.gif

as turiu eco veido prausikli-super nuostabus, labai patenkinta, ir turiu ECO veido priežiūros losjonas , taip pat geras, neriebina, neblizgina
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 27, 13:18)

Daddygirl, o kas yra babassu? 4u.gif
Atsakyti
dirbdama uzsitepiau ant plastaku isorines puses campaku pomados, nes labai kazkokia odele ranku pavytusi, tai issilygino kaip kudikelio, o jau kvapas tu campaku gelyciu wub.gif
Atsakyti
Ramintele24 o kokius būtent produktus iš aquabio gold serijos pirkote? Aš norėčiau paakių kremo, dieninio ir naktinio, na būtiniausius, bet tada gaunas labai daug pinigų, negaliu tiek skirti, tai kažin tagescreme nebūtų pakaitalas geras dieniniam ir naktiniam kremui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 12:00)
oi, aloe geli su lazdynu riesutu aliejumi g.gif

tai visgi ne tokia riebi oda, jei tempia. Aloe visada iš pradžių trup. tempia, bet po to greit nustoja. Reikia arba dėti daugiau aliejaus i aloe gelį arba papildomai kokį kremuką naudoti.

daddygirl,
o alepo 20 pr. muilas tinkamas veidui (pvz prausikliui daryti)?

QUOTE(Odora @ 2009 11 27, 14:01)
aha kur man dabar gauti skysto muilo LT huh.gif  mastau.gif

turiu aš minėto muilo su alepu, galėčiau atpilti. Reik dar palaukti ats. iš Daddygirl
Atsakyti
Gal patartumet kur ieskot savaiminio idegio kremo
dr. H berods tokio neturi - ziurejau Zalia zalia parduotuvej

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 27, 17:18)
Ramintele24 o kokius būtent produktus iš aquabio gold serijos pirkote? Aš norėčiau paakių kremo, dieninio ir naktinio, na būtiniausius, bet tada gaunas labai daug pinigų, negaliu tiek skirti, tai kažin tagescreme nebūtų pakaitalas geras dieniniam ir naktiniam kremui? ax.gif

is Gold serijos pirkau paakiu kremuka, dienini bei naktini krema, pieneli valymui odos, tonika bei seruma, kaina gavosi ne maza bet mama patenkinta 4u.gif
na zinokit net ir nzn del tagescreme, pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 27, 18:01)
is Gold serijos pirkau paakiu kremuka, dienini bei naktini krema, pieneli valymui odos, tonika bei seruma, kaina gavosi ne maza bet mama patenkinta 4u.gif
na zinokit net ir nzn del tagescreme, pabandykit smile.gif

Ačiū 4u.gif ir dar ar galite man kas nors tiksliai pasakyti, nes bloge kažkokia painiava gaunasi, dėl traukinių iš biologisch24 ir violey, kas vilnietėms ir iš kur veža lauktuves? ax.gif
Atsakyti

[quote=Monica,2009 11 27, 17:29]
tai visgi ne tokia riebi oda, jei tempia. Aloe visada iš pradžių trup. tempia, bet po to greit nustoja. Reikia arba dėti daugiau aliejaus i aloe gelį arba papildomai kokį kremuką naudoti.

bet pasiskaiciau kad tinka net ir sausai ax.gif
Atsakyti
mergaites, na parekomenduokite gi plauku laka man, prasau 4u.gif
ir grazu savaiminio idegio kremuka
panasu, kad man dar visko maza ir maza:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 17:55)
mergaites, na parekomenduokite gi plauku laka man, prasau 4u.gif
ir grazu savaiminio idegio kremuka
panasu, kad man dar visko maza ir maza:)

Del lako nezinau. O del savaiminio, tai turejau Santes kunui, tai galiu tiek pasakyt, kaina nemaza, kiekis mazas, daug terliojimosi, kol igauni minimalu atspalvi, bet tas atspalvis super minimalus.... Gal kazkiek matosi, jei kas vakara tepiesi kokia savaite, bet pora dienu nepatepi, ir spalvos neber... Zodziu, nepatariu, nes fekto nerasta praktiskai, bent jau man.
Merginos man buvo rekomendave Laveros, bet as ziuriu internete, kad ten 30 ml butelaitis uz 45 LT, tai irgi kazkaip keistai...
Meginsiu darytis bronzines odos alieju, gal taip nors kiek spalvos igausiu....
Atsakyti