Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 27, 12:14)
vis dar knieti ji pasibandyt g.gif

tik idomiai taip ant dugno molis nusedes ir niekaip neissiplaka, buteliuka apverciau tai po paros pavaziaves i kita puse tas molis bet vis tiek neissimaiso, taip as ji ir stumdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 27 lapkričio 2009 - 11:28
QUOTE(agnuta @ 2009 11 27, 11:15)
a ka veikei stepone? biggrin.gif siaip tas kremas is tiesu malonus, bet mane gasdina jo sudetis g.gif kazkuri buvo imetus sudeti.

primink, kuo baisi ta sudėtis? Net užuominos jokios nepamenu sad.gif

procedūrinausi, ką gi dar ten galima veikti biggrin.gif Kažkaip žymiai geriau pasijutau, nes pirmą kartą braukė Elytė ir tiesiog jaučiau kai kur skausmingus taškus, gal nuo įsitempimo? O dabar skausmingiau buvo gal tik vienoje vietoje bigsmile.gif

kadangi galuojuosi dabar su kakta, tai vistik buvo padaryta prielaida, kad čia nervai. Ko ir neneigiu, čia buvusios didelės įtampos padariniai. Po veido valymo su aliejum buvo patepta tuo ežiuoliniu kremu (vasarai būtų fainas, vėsinantis smile.gif ), o paskui plonyčiu sluoksneliu užtepta molio. Labai patiko smile.gif Galėtų Argital gaminti kremus kad ir po 20 ml. Pasiimi, kokio reikia, kitą kartą kito - pagal situaciją. Ir įvairu būtų, ir nesusentų biggrin.gif

Odora, man ir jis nusėdęs, bet aš atkakliai vis kratau ir kratau buteliuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 27, 11:17)
Sakykit mergaites, o Monicos saraselis imanomas tik per az kol kas  ax.gif

kolkas - taip, bet manau jau kitą savaitę bus internete thumbup.gif
Atsakyti
tai laikysiu as savo kauke kambary geriau smile.gif jo, kaip katutis sake, man atrodo del alieju kvapas pakito ax.gif

naudoji aloe geli si migdolu aliejumi, bet vistiek man tempia oda ir ne po kaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 27, 09:24)
man idomu KODEL jis uzputoja?  g.gif  ar aliejus gali putoti? ko ten papildomai ideta putojimo efektui sudaryti?  g.gif

Vienas atsiliepimas apie jį buvo, kad neputoja, nors rašo, kad putojantis smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 09:40)
Gal kuri naudojate šį ECO pienelį veidui prausti? Mano manymu jis turėtų putoti, o į sudėtį įeina aliejai smile.gif Beje o CC putoja? Jo sudėtyje irgi turbūt yra aliejų ar ne?

Aš turiu smile.gif Naudoju jį tik makiažui nuvalyti, nes sausina odą truputį ir tikrai neputoja, jis toks, kaip pienelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 18:41)
Tai jau taip - kiekvienam skirtingai gali buti...  doh.gif  Pabandysim pradzioj acta. O sampunas jau siaip ar taip visai i pabaiga (ant kamstuko jau pastatytas  smile.gif ), tai reiks kazko dairytis.

Sėkmės bandymuose 4u.gif
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 26, 22:31)
ar purskiat hidrolato ir aplink akis?
jau trecia vakara bandau netept kremo, temoia oda, bet pakenciamai.pasipurskiu tik levandu hidrolatu 4u.gif

Aha, puškiu ir aplink akis ir užsimerkusi ant vokų papurškiu biggrin.gif
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 12:10)
nea, Vokiečių  rolleyes.gif Nebent dar ir antra atsidarys ir bus konkurencija  bigsmile.gif

Viename pastate gali būti tik viena vaistinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 12:31)
tai laikysiu as savo kauke kambary geriau smile.gif jo, kaip katutis sake, man atrodo del alieju kvapas pakito ax.gif

naudoji aloe geli si migdolu aliejumi, bet vistiek man tempia oda ir ne po kaukes g.gif

oi, aloe geli su lazdynu riesutu aliejumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 12:30)
primink, kuo baisi ta sudėtis? Net užuominos jokios nepamenu sad.gif

procedūrinausi, ką gi dar ten galima veikti biggrin.gif

jei nemaisau, antru numeriu eina alkoholis, galeciau nurasyt namie dar karta.

as irgi siandien eisiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 11:44)
man šitas tai labai labai patiko, pats geriausias buvo iš Hauschkos kremų  thumbup.gif Kai "apeisiu" ratą dominančių priemonių, gal ir grįšiu kada prie jo  rolleyes.gif

beje, Gedimino9 šį mėnesį, pasirodo, vyko paskaita apie kosmetikos sertifikavimą  doh.gif Lektorė Guoda Azguridienė. Bet puslapis šio PC tiek man keistas, kad radau visiškai atsitiktinai, skyrelyje "Ekobanga" ir aiškus dalykas, pavėluotai sad.gif

light rose patiko? koks jis? lengvesnis uz rose? papasakok, buk gera 4u.gif
gal dar patarsite plauku laka bekvapi
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 12:30)
Galėtų Argital gaminti kremus kad ir po 20 ml. Pasiimi, kokio reikia, kitą kartą kito - pagal situaciją. Ir įvairu būtų, ir nesusentų biggrin.gif

as tai turiu likuti is stepono, norejau, kad nupiltu, bet jau nebedaug turejo, tai atidave su visa pakuote. tai siaip galvoju, nedaug jo reikia, tai jei reiks, eisiu vel, kad nupiltu, nes man visos pakuotes butu per daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 lapkričio 2009 - 12:12
Bryyla, prisimiau, kad kazkada manes prasei parasyt, ar ciel d'azur sampunas neriebaluoja labiau plauku, tai galiu patvirtinti, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 27, 08:57)
erškėtr. aliejus siūlomas, yra ir dar aliejų. Ir be abejo ne tiek mažai ea smile.gif
o man įdomus rezultatas, jei sumaišyti skystą muilą , tinkantį veidui, su aliejumi, dar kokio rasulo molio pridėti, galima ir cukraus  g.gif Turiu aš skysto alepo muilo. tai gal prisiruošiu kada bandymams. O gal bus norinčių be manęs paeksperimentuoti ax.gif

dauguma alieju su naturaliu skystu muilu nesusimaisys. t.y. sumaisius graziai pabala, bet po kurio laiko atsiskiria.
bet skysta muila galima maisyti su aloe, cukrum ir kt, kas tirpsta vandenyje.

castile muilas tokiuose gaminiuose vistik prastai putoja. man labiau patinka is kitu alieju muilai - su tokiais toks prausiklis kiek labiau putoja.
Atsakyti