Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 10:36)
reikia ismeginti lengvesni jo varianta, light rose:)

man šitas tai labai labai patiko, pats geriausias buvo iš Hauschkos kremų thumbup.gif Kai "apeisiu" ratą dominančių priemonių, gal ir grįšiu kada prie jo rolleyes.gif

beje, Gedimino9 šį mėnesį, pasirodo, vyko paskaita apie kosmetikos sertifikavimą doh.gif Lektorė Guoda Azguridienė. Bet puslapis šio PC tiek man keistas, kad radau visiškai atsitiktinai, skyrelyje "Ekobanga" ir aiškus dalykas, pavėluotai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 lapkričio 2009 - 10:49
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 11:38)
o molio kauke laikot saldytuve?as sia savaite nusipirkau, laikau saldytuve, bet kvapas nebe toks malonus kai buvo ax.gif
dabar tiesiai ant spuogo patepiau molio tongue.gif

cia ciel d'azur? as tai vonioj laikiau kol pabaigiau, nieko jai neatsitiko ir kvapo nekeite per visa naudojima g.gif
Atsakyti
ne,ne sitos firmos, cia man pagamino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 27, 11:34)
Gal galėtumėt patarti mišrios/riebios odos valiklį, kuris gerai pravalytų poras ir nesausintų baisiai?  4u.gif  Žiūriu į šį http://www.violey.co...creme_1615.html gal esat kas bandžiusios?

man rodos as sita pirkau, bet pas mane truputeli kitokia pakuote g.gif bet lyg tai tas pats. kad kazkas super tai nepasakyciau ax.gif ir kartais regis pasausina oda.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 10:53)
į sveikatytę  4u.gif Kalbant apie Laverą, tai ją pardavinėjanti Grožio alėja šiandien atsidaro Gedimino9 ir starto proga kosmetikai taiko 20 proc. nuolaidą !!! Grožio alėja dirbs pirmame aukšte su Vokiečių vaistine, o nuolaida galios ir savaitgalį wink.gif
reiktų pilną sudėtį pasižiūrėti smile.gif

kuo dar ta grozio aleja prekiaus gal zinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 10:53)

aš molio kaukės šaldytuve irgi nelaikyčiau, juk pats molis yra konservuojantis, apsaugantis smile.gif Jei paveikei jį šalčiu, gal kokių įdėtų eterinių kvapas apsilpo wink.gif Šiaip per tiek laiko, per kiek kaukę reikia sunaudoti, ji tikrai neturėtų sugesti laikoma kambario temperatūroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 27, 11:53)

as turejau is KN gaminta, bet nelaikiau saldytuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 27, 10:59)
kuo dar ta grozio aleja prekiaus gal zinai? 4u.gif

Lavera, Hauschka, Pure (šitos nepavyksta nete rasti, pernelyg bendrinis žodis smile.gif ). Tik tiek gaila, kad G9, kiek žinau, kol kas nebus Argital sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 12:01)
Lavera, Hauschka, Pure (šitos nepavyksta nete rasti, pernelyg bendrinis žodis smile.gif ). Tik tiek gaila, kad G9, kiek žinau, kol kas nebus Argital sad.gif

o cia ta pati kur madoje? g.gif gaila, kad argital nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 27, 11:03)
o cia ta pati kur madoje? g.gif gaila, kad argital nebus unsure.gif

taip, ta pati drinks_cheers.gif Man irgi gaila. Galiu tik pasamprotauti, kad gal dėl vietos lentynose trūkumo... Beje, labai malonus Argital kremas su ežiuole, berods - vakar turėjau galimybę Stepone pasimėgauti lašeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 13:43)
Pati Monica ju irgi turi, as is jos pirkau  ax.gif  Labai patogus maisymui: molio, alieju ir t.t.

nu va, jauciu reiks ir man tokio g.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:53)
Mano mama tai po dazymo visada actu skalauja - bet ten turbut del kitu priezasciu... smile.gif

labai butu idomu suzinoti, ka tai duoda? 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 27, 08:49)
tarsiu pagiriamaji zodi druide purity sampunui, labai gerai plaukai atrodo, blizga, purus, lengvi tokie, zodziu gerai, kad anksciau neisbandziau buciau jau palikus apvalia sumele uz druide sampunus biggrin.gif

vis dar knieti ji pasibandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 12:06)
taip, ta pati  drinks_cheers.gif Man irgi gaila. Galiu tik pasamprotauti, kad gal dėl vietos lentynose trūkumo... Beje, labai malonus Argital kremas su ežiuole, berods - vakar turėjau galimybę Stepone pasimėgauti lašeliu  ax.gif

a ka veikei stepone? biggrin.gif siaip tas kremas is tiesu malonus, bet mane gasdina jo sudetis g.gif kazkuri buvo imetus sudeti.
Atsakyti
Sakykit mergaites, o Monicos saraselis imanomas tik per az kol kas ax.gif
Atsakyti