Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 11 26, 23:17)
Kas dar, be tamanu, galetu padeti randui gyti? g.gif

erškėtr. aliejus siūlomas, yra ir dar aliejų. Ir be abejo ne tiek mažai ea smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 23:33)
sutinku ir pati pasigaminti tik va klausimas kaip rolleyes.gif

o man įdomus rezultatas, jei sumaišyti skystą muilą , tinkantį veidui, su aliejumi, dar kokio rasulo molio pridėti, galima ir cukraus g.gif Turiu aš skysto alepo muilo. tai gal prisiruošiu kada bandymams. O gal bus norinčių be manęs paeksperimentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 10:53)
į sveikatytę  4u.gif Kalbant apie Laverą, tai ją pardavinėjanti Grožio alėja šiandien atsidaro Gedimino9 ir starto proga kosmetikai taiko 20 proc. nuolaidą !!! Grožio alėja dirbs pirmame aukšte su Vokiečių vaistine, o nuolaida galios ir savaitgalį wink.gif
reiktų pilną sudėtį pasižiūrėti smile.gif

ernesin, CC neputoja, net užuominų jokių į tai smile.gif

G9 man rodos Gintarinė vaistinė atsidarys, ne Vokiečių g.gif
O dar prireikė iki bankroto dar kažkokios GRožio alėjos doh.gif
Nu nea, aš dabar prekinuos Nimfali, pas Monica ir KN bigsmile.gif

Beje, išmėginau Deruide Freguent šampūną ir jis man iš pat pirmojo
plovimo patiko, labai gerai purina bet nešiaušia plaukų, tik bijau daug girti, nes kai prigiriu tai ima ir pradeda nebetikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 27 lapkričio 2009 - 10:08
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 27, 10:08)
G9 man rodos Gintarinė vaistinė atsidarys, ne Vokiečių  g.gif

nea, Vokiečių rolleyes.gif Nebent dar ir antra atsidarys ir bus konkurencija bigsmile.gif
Atsakyti
nors paklode bet imesiu kokius receptus radau valomiesiems aliejams
gal Monica pakomentuos ax.gif

Aloe Vera Juice: Juice from the aloe vera cactus has soothing and healing properties. This can be purchased in most health food stores.

Castile Soap: a mild, moisturizing soap made from olive oil.

Vegetable Glycerine: an extremely effective humectant (drawing moisture from the air to moisturize the skin), it also has emollient properties.

For oily and acne prone skin

3 tbsp. aloe-vera juice
3 tbsp. liquid castile soap
3 tbsp. sunflower oil
1 tsp. vegetable glycerin
3 drops lemon essential oil
3 drops tea-tree essential oil

For normal and combination skin

3 tbsp. aloe-vera juice
3 tbsp. sunflower oil
3 drops lemon essential oil
3 drops orange essential oil

For dry and mature skin

3 tbsp. aloe-vera juice
3 tbsp. sunflower oil
3 drops carrot-seed essential oil
3 drops geranium essential oil

For sensitive skin

3 tbsp. aloe-vera juice
3 tbsp. sunflower oil
3 drops German-chamomile essential oil
3 drops helichrysum essential oil

For the whole body

3 tbsp. aloe-vera juice
3 tbsp. sunflower oil
3 drops peppermint essential oil
3 drops rosemary essential oil
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 27, 01:24)
siaip noreciau parekomenduot is Aquabio gold serija, ten raso nuo 50m galima naudoti bet manau ir 48m nebebus per anksti, as savo mamai nupirkusi esu  keleta priemoniu tarp ju ir paakiu kremuka atsidziaugt negali, pabandykit gal ir jusiskei patiks mirksiukas.gif

O gal galėtumėte nuorodą įmesti, kur galima rasti? 4u.gif Aš, matot, noriu iš šios planuojamos kelionės parvežti biggrin.gif
Atsakyti
Grazuoles mano, patarkit man gera plauku laka, labai noriu bekvapio 4u.gif
Ismeginau uzvakar pirkta Hauskos drekinanti kremuka, labai patiko, tikrai lengvutis, neriebus, tinkantis makijazo pagrindui. Roziu kremas niekaip netinka pries makijaza, riebus jis, nebent pameginti light rose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 lapkričio 2009 - 10:22
QUOTE(Odora @ 2009 11 27, 10:11)
nors paklode bet imesiu kokius receptus radau valomiesiems aliejams
...

Ačiū, tiek naudingų patarimų čia įmeti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2009 11 27, 10:15)
O gal galėtumėte nuorodą įmesti, kur galima rasti?  4u.gif  Aš, matot, noriu iš šios planuojamos kelionės parvežti biggrin.gif

Aquabio gold 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 10:17)
Roziu kremas niekaip netinka  pries makijaza, riebus jis, nebent pameginti  light rose.

neskubėk jo nurašyti, nes gali žiemą tekti ir atsiprašyt mirksiukas.gif Gali būti, kad per daug tepi ir lieka riebu. Reikia sudrėkinti veidą ir, kaip Summer gerai išsireiškė, kremo išspausti perpus mažiau nei norisi, paskirstyti tarp delnų ir tada švelniai patapšnoti veidą 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti mišrios/riebios odos valiklį, kuris gerai pravalytų poras ir nesausintų baisiai? 4u.gif Žiūriu į šį http://www.violey.co...creme_1615.html gal esat kas bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 27, 11:26)
neskubėk jo nurašyti, nes gali žiemą tekti ir atsiprašyt  mirksiukas.gif Gali būti, kad per daug tepi ir lieka riebu. Reikia sudrėkinti veidą ir, kaip Summer gerai išsireiškė, kremo išspausti perpus mažiau nei norisi, paskirstyti tarp delnų ir tada švelniai patapšnoti veidą  4u.gif

as jo jokiu budu nenurasau, jis man labai patinka,jis toks barchatinis, kvapnus ir labai skupiai tepu, juk kainele ispudinga jo:) bet pudryte uztepus po jo labai blizgeciau , reikia ismeginti lengvesni jo varianta, light rose:)
Pavartojus pusantro menesio priemones su rozemis, man tikrai labai pamazejo poros 4u.gif
Atsakyti
o molio kauke laikot saldytuve?as sia savaite nusipirkau, laikau saldytuve, bet kvapas nebe toks malonus kai buvo ax.gif
dabar tiesiai ant spuogo patepiau molio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 11:23)
Ačiū, tiek naudingų patarimų čia įmeti 4u.gif
Papildyta:

Aquabio gold 4u.gif

Dėkui labai, bet pažiūrėjau į biologisch24 ir į violey.com tai KAAAIP kainos skiriasi http://www.biologisc...Cream-50ml.html ir http://www.violey.co...creme_7841.html
Atsakyti