Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 23:33)
ar neteko uzmatyti kokio aliejinio prausiklio veidui? perzvelgiau visus musu einamus puslapius tokio dalyko neradau, buna tik putos, pieneliai, prasimosi zele, o as noreciau tokio kad buteliuke aliejus o prausiantis jis suputoja, ar isvis imanoma tokiam daiktui egzistuoti?
na dar maciau valomieji kremai buna uztepi,palaikai, nuvalai, bet nzn ar tokie gerai valo oda g.gif

Kad putotų tai jaučiu ne labai yra, bet turbūt weledos tie valikliai ir yra prie tokių priskiriami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 23:33)
ar neteko uzmatyti kokio aliejinio prausiklio veidui? perzvelgiau visus musu einamus puslapius tokio dalyko neradau, buna tik putos, pieneliai, prasimosi zele, o as noreciau tokio kad buteliuke aliejus o prausiantis jis suputoja, ar isvis imanoma tokiam daiktui egzistuoti?
na dar maciau valomieji kremai buna uztepi,palaikai, nuvalai, bet nzn ar tokie gerai valo oda g.gif

drinks_cheers.gif As irgi kazko tokio ieskau.....
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 00:35)
Kad putotų tai jaučiu ne labai yra, bet turbūt weledos tie valikliai ir yra prie tokių priskiriami mirksiukas.gif

weledos pieneliai iris ir mandel? isbandyti abu, man deja netiko
Papildyta:
man kazkaip pasamonej uzsifiksave, kad tikrai esu toki maciusi, tik neatgaminu
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 23:46)
weledos pieneliai iris ir mandel? isbandyti abu, man deja netiko

Žinau, kad iš aliejinių yra Florame mirksiukas.gif Štai Čia ir Čia 4u.gif Pati mąstau vasarą jį pirkti...
O iš Weledos kiek žinau geras pienelis su migdolais smile.gif tinka jautriai odai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 26 lapkričio 2009 - 23:55
vaje kokia skuryte veiduko maloni po zalio molio kaukes ir laveros roziu drekinancios kaukes wub.gif
cia katuciui aciu uz roziu kaukes rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 26, 21:26)
Labas vakaras 4u.gif  turiu klausimėlį Jums. Norėčiau iš violey.com ką nors mamai 48m nupirkti ir lyg gundausi Lavere Hialiurono gaminiais, pvz. paakiams http://www.violey.co...l-Eye_7070.html bet taip pat norėčiau ir kremo dienai/nakčiai, na kad kaip ir reikalingiausius dalykus paimt, gal esate kuri nors kažką turėjusi ir galėtumėt pasidalinti įspūdžiais?

siaip noreciau parekomenduot is Aquabio gold serija, ten raso nuo 50m galima naudoti bet manau ir 48m nebebus per anksti, as savo mamai nupirkusi esu keleta priemoniu tarp ju ir paakiu kremuka atsidziaugt negali, pabandykit gal ir jusiskei patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 27, 00:52)
Žinau, kad iš aliejinių yra Florame  mirksiukas.gif Štai Čia ir Čia 4u.gif Pati mąstau vasarą jį pirkti...
O iš Weledos kiek žinau geras pienelis su migdolais  smile.gif tinka jautriai odai...

aciu labai 4u.gif
weledos sitas fainas buvo, naudot malonu tik man labai poras kimso, o iris nors rodos riebesnei odai kiek pamenu irgi svariai odos neisvale.

tarsiu pagiriamaji zodi druide purity sampunui, labai gerai plaukai atrodo, blizga, purus, lengvi tokie, zodziu gerai, kad anksciau neisbandziau buciau jau palikus apvalia sumele uz druide sampunus biggrin.gif
o aloe gelis isvis ner lygiu sitam dalykui, tikrai labai gerai oda jauciasi, matosi kad poras sutraukia turiu vilciu jo ir balto molio kaukiu pagalba gerokai pasigrazinti odele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 27, 00:52)
Žinau, kad iš aliejinių yra Florame  mirksiukas.gif Štai Čia ir Čia 4u.gif Pati mąstau vasarą jį pirkti...
O iš Weledos kiek žinau geras pienelis su migdolais  smile.gif tinka jautriai odai...

man idomu KODEL jis uzputoja? g.gif ar aliejus gali putoti? ko ten papildomai ideta putojimo efektui sudaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 27, 10:24)
man idomu KODEL jis uzputoja?  g.gif  ar aliejus gali putoti? ko ten papildomai ideta putojimo efektui sudaryti?  g.gif

as internete randu daug tokiu kurie vadinami tiesiog "cleansing oils" tai sudetis alieju miksas plius eteriniai plius dar koks glicerinas ir hidrolatas, kai kur tik baziniai aliejai buna, prie vieno naminio recepto valomajam aliejui radau parasyta, kad imasazuoti i sausa veida o paskui prideti truputi vandens ir masazuoti kol pasirodys truputi putu g.gif as irgi nesuprantu is kur tos putos, na vienam recepte maciau, kad dedama alyvuogiu muilo(turbut skysto) ir alijosiaus sulciu na toks receptas gal ir putotu g.gif
Papildyta:
siaip pasiziurejus sudetis buciau linkusi pati susimiksuoti toki aliejuka, bet galima manau ir gryna koki tinkanti naudoti cia tas pats oil cleansing method gaunasi smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate šį ECO pienelį veidui prausti? Mano manymu jis turėtų putoti, o į sudėtį įeina aliejai smile.gif Beje o CC putoja? Jo sudėtyje irgi turbūt yra aliejų ar ne?
Atsakyti
CC neputoja bet lyg pabala kai su vandeniu susimaiso, na konsistencija pakeicia, o sudetyje taip yra alieju
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 27, 00:18)
cia katuciui aciu uz roziu kaukes rekomendacija 4u.gif

į sveikatytę 4u.gif Kalbant apie Laverą, tai ją pardavinėjanti Grožio alėja šiandien atsidaro Gedimino9 ir starto proga kosmetikai taiko 20 proc. nuolaidą !!! Grožio alėja dirbs pirmame aukšte su Vokiečių vaistine, o nuolaida galios ir savaitgalį wink.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 27, 09:24)
man idomu KODEL jis uzputoja?  g.gif  ar aliejus gali putoti? ko ten papildomai ideta putojimo efektui sudaryti?  g.gif

reiktų pilną sudėtį pasižiūrėti smile.gif

ernesin, CC neputoja, net užuominų jokių į tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 lapkričio 2009 - 09:56