Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 21:54)
nieko man, mano oda EA nėra jautri  4u.gif Ir aš manau, kad tu padauginai tiesiog EA, kitą kartą nepulk taip stačia galva console.gif

smile.gif smile.gif turbut taip ir bus. Beje, raudonumas jau praejo, oda liko silkine wub.gif Ir procedura sakyciau ne itin daug laiko ir kitokiu resursu reikalaujanti.
Beje, nei paciules, nei citrinzoles kvapo nepernesu, o tokiu budu garinami su karstu vandeniu, man jie abu buvo tiesiog nuostabaus kvapo, kaip keista... Vadinasi, reikia moketi EA naudoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 26, 21:47)
Ivariau 3 lasus, as nezinojau.....  doh.gif Bet pala, mano yra imbierine citrinzole, tai cia palmarosa ar ne???  4u.gif

a, palmaroza, tai jau švelnesnis varinatas, bet visgi 3 l. matyt buvo per daug.
Kaip ir pastebėjai, ea kvapas l. gerai atsiskleidžia karštam vandeny, tada pasijaučia visos aromato natos. Įdomu, ar ir NB ea taip pat pagerėtų kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 26 lapkričio 2009 - 22:01
Hibisco kaip supratau po tokios valomosios kaukės visus aliejus nuplovei muilu? O aš niekada nedasiprotėdavau, tik drėgnu rankšluostuku nuvalydavau, gal dėl to mane ir berdavo nuo to likusio aliejaus g.gif Net susigundžiau dar tokiu būdu pabandyti valyti odą, gal vis gi priliptų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 26, 21:58)
a, palmaroza, tai jau švelnesnis varinatas, bet visgi 3 l. matyt buvo per daug.
Kaip ir pastebėjai, ea kvapas l. gerai atsiskleidžia karštam vandeny, tada pasijaučia visos aromato natos. Įdomu, ar ir NB ea taip pat pagerėtų kvapas biggrin.gif

NB turbut nelabai lotuliukas.gif
Beje, as turiu 'apelsinmedzio' EA is Metos, man kvapas labai patinka blush2.gif nors ir zinau, kad niekalas tai yra... Tai pabandziau jo ideti del kvapo i sveitikli is kokoso drozliu ir duso zeles, tai patikek, viska sumaisius man patinkancio kvapo neliko, bet negan to, dar ir sugadino duso zeles ir kokosu kvapa, turejau visa marmala ismesti.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 26, 22:08)
Hibisco kaip supratau po tokios valomosios kaukės visus aliejus nuplovei muilu? O aš niekada nedasiprotėdavau, tik drėgnu rankšluostuku nuvalydavau, gal dėl to mane ir berdavo nuo to likusio aliejaus g.gif  Net susigundžiau dar tokiu būdu pabandyti valyti odą, gal vis gi priliptų rolleyes.gif

Taip, as su muilu nuploviau ir gausiai, o paskui papurskiau hidrolatu. Nos nezinau, kaip reiketu daryti pagal viska... bet oda liko super svari, bet ne sausa, o pamaitinta... Bet as kazkaip vis skeptiskiau ziuriu i kasdienini veido prausima muilu, nes norisi kazko efektyvesnio ir svelnesnio.... ax.gif
Atsakyti
mergaites, nerandu ant ciel Dazute zaliomolio tubeles parasyta, kiek laiko laikyti moli ant veido? ant sauso tepti ar dregno?
Atsakyti
Nidulia, 10-20 min. Daugiau, jei oda riebesnė. Tepk ant drėgnos odos ir neleisk uždžiūti - padrėkink vandeniu: papurkšk jo, ar pašlakstyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 23:45)
Nidulia, 10-20 min. Daugiau, jei oda riebesnė. Tepk ant drėgnos odos ir neleisk uždžiūti - padrėkink vandeniu: papurkšk jo, ar pašlakstyk smile.gif

aciu 4u.gif
o po to nuplauti vandeneliu paprastu? o jei dar po molio uzdesiu laveros roziu kaukyte, kad padrekintu, nebus per daug?
Ar blogai, kad pirkau jau paruosta?sausa geresne ar lygiaverte manajai tubeleje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 lapkričio 2009 - 22:50
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 26, 22:49)
o po to nuplauti vandeneliu paprastu? o jei dar po molio uzdesiu laveros roziu kaukyte, kad padrekintu, nebus per daug?

taip, šiltu vandenėliu 4u.gif Po to bus super drėkinanti kaukė biggrin.gif Dar yra variantas, kada išbandysiu - pasitepti kauke prieš molį ir tada molį dėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 26, 22:13)
Taip, as su muilu nuploviau ir gausiai, o paskui papurskiau hidrolatu. Nos nezinau, kaip reiketu daryti pagal viska... bet oda liko super svari, bet ne sausa, o pamaitinta... Bet as kazkaip vis skeptiskiau ziuriu i kasdienini veido prausima muilu, nes norisi kazko efektyvesnio ir svelnesnio....  ax.gif

Aš jau atsisakiau veidui muilų, prie prausilkių vėsiuoju metų laikotarpiu perėjau, turbūt bandysiu pažaisti dar tokiu valymu, kaip sakoma "kas nerizikuoja, tas negeria šampano" biggrin.gif

Beje dėl to prausimo karštu vandeniu norėčiau savo nuomonę pasakyti: tarkim jei veidas valomas kažkokiu riebiu aliejiniu kremu(prausikliu) ar aliejumi, tada TAIP, bet jei prausikliu kuris ne riebina, o atvirkščiai šalina riebalus tuomet tikrai NE, nes tikrai gali nusausėti oda.

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 23:51)
taip, šiltu vandenėliu  4u.gif Po to bus super drėkinanti kaukė  biggrin.gif Dar yra variantas, kada išbandysiu - pasitepti kauke prieš molį ir tada molį dėti wink.gif

kai pasipurskiau vandeneliu, kad nedziutu, tai ir priedziau dar molio blink.gif padauginau to vandenelio, tai tekancio molio teko paragauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas dar, be tamanu, galetu padeti randui gyti? g.gif
Atsakyti
ar neteko uzmatyti kokio aliejinio prausiklio veidui? perzvelgiau visus musu einamus puslapius tokio dalyko neradau, buna tik putos, pieneliai, prasimosi zele, o as noreciau tokio kad buteliuke aliejus o prausiantis jis suputoja, ar isvis imanoma tokiam daiktui egzistuoti?
na dar maciau valomieji kremai buna uztepi,palaikai, nuvalai, bet nzn ar tokie gerai valo oda g.gif

sutinku ir pati pasigaminti tik va klausimas kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 26 lapkričio 2009 - 23:44