Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Beje, morkų fitolis su morkų EA man kaip spiritas kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 26, 21:45)
Aš purškiu visą veidą (užsimerkiu tai ir ant akių), kaklą. Aš ir nieko netepu vakarui ant veido, bet man stipriai tempia, nes mano oda mišri/riebi ir dabar kurį laiką buvo baisiai sausinama, tai reikia daug valios, kad nelipt iš lovos ir nepasitept kuo nors. Vakar dar kaip tik molio buvau prisitaškavusi, kaip Katutis patarė, tai išvis atrodė, kad sėdėčiau prie šildytuvo ir mano oda džiūtų  doh.gif

mano oda riebi misri tai ir tvardausi, tik berto kazkaip pradejo...gal ir man molio patept ant spuogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 26, 21:03)
mano oda riebi misri tai ir tvardausi, tik berto kazkaip pradejo...gal ir man molio patept ant spuogu ax.gif

Mano oda sausa, aš taip pat nakčiai nieko netepu smile.gif Iš pradžių buvo labai sunku, taip tempdavo odą, kad net perštėdavo, bet oda po truputį priprato... Kartais net kelis kartus vakare ją papurškiu (aš purškiu mineraliniu vandeniu), kad netemptų, labai odos būsena priklauso nuo oro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 26, 22:09)
Mano oda sausa, aš taip pat nakčiai nieko netepu  smile.gif Iš pradžių buvo labai sunku, taip tempdavo odą, kad net perštėdavo, bet oda po truputį priprato... Kartais net kelis kartus vakare ją papurškiu (aš purškiu mineraliniu vandeniu), kad netemptų, labai odos būsena priklauso nuo oro  smile.gif

Pilnai sutinku, kad oras daro didelę įtaką. Man dar ypač sausumas jaučiasi, kai šildyti pradėjo. Tai aš kabinu arba vandens butelius, arba drėgnus rankšluosčius namuose, kad drėgnesnis oras būtų.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 09:37)
šiandien galiu profesionaliai hihihi.gif pakomentuoti kosmetinį pipirmėčių poveikį, nes ta proga vakar užsišaldžiau visą galvą - pyliau į šampūną, sustiprinau Logonos pylingą ir lašinau ant dantų pastos  bigsmile.gif Manau, kad galima sutikti, jog šis EA yra priešraukšlinis, nes labai gerai atpalaidavo galvos ir veido odą thumb_yello.gif Galvos odos atpalaidavimas šiaip laikoma viena pirmųjų ir svarbiausių priemonių nuimant įtampą, sustingimą, susiraukimą wink.gif

Labasvakaras,

O sios pipirmetes kuom nors skiriasi nuo Metos metu EA? Bent jau lotyniskas pavadinimas abieju EA sutampa g.gif .
Su tuo metu EA ir as uzvakar "pasisaldziau". Per skubejima po maudyniu vietoje arbatmedzio EA ant veido spuogu uztepiau metu, tai taip "apsalau" doh.gif . Ir su vandeniu ploviau, ir aliejum valiau, visvien akis ir nosi ziauriai dirgino. Prasidezinfekavau, taip sakant...
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 11 26, 21:20)
O sios pipirmetes kuom nors skiriasi nuo Metos metu EA? Bent jau lotyniskas pavadinimas abieju EA sutampa  g.gif .

skiriasi, nes jos 1) švelnesnės, 2) sertifikuotos. Kas sertifikavo Mėtos šį EA, istorija tikriausiai nutyli smile.gif Plius, mėtos EA apskritai turėtų gautis auksinės kainos, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Katuti,[SIZE=7] ismeginau tavo aliejini masaza. Bet ne su ranksluostuku (tingejau slapint blush2.gif ), o su pasigarinimu, ilasinau i karsta dubeni truputi citinzoles ir truputi paciules (Laime sake, kad sie EA labai gerai garinimui misriai odai). Paskui masazavau veida su normalios odos aliejum iki kol paskaudo rankas biggrin.gif Ir , turbut padariau klaida, galvoju, su tuo paciu vandeniu ir ozku muilu nusiprausiu alieju, kuris neusisgere. Tai dabar sedziu raudona blush2.gif blush2.gif Bet tu irgi su slapiu ranksluostuku nusisluostai ir ant jo buna EA... Tau nieko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 26, 21:12)
Pilnai sutinku, kad oras daro didelę įtaką. Man dar ypač sausumas jaučiasi, kai šildyti pradėjo. Tai aš kabinu arba vandens butelius, arba drėgnus rankšluosčius namuose, kad drėgnesnis oras būtų.

Sutinku drinks_cheers.gif Reikės ar man kaip nors panašiai namie orą drėkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 26, 21:36)
, turbut padariau klaida, galvoju, su tuo paciu vandeniu ir ozku muilu nusiprausiu alieju, kuris neusisgere. Tai dabar sedziu raudona blush2.gif blush2.gif Bet tu irgi su slapiu ranksluostuku nusisluostai ir ant jo buna EA... Tau nieko?  ax.gif

citrinžolės ea taip galėjo paveikti. jis l. stiprus, tikiuosi ne daugiau nei 1 lašą dėjai? aš linkusi geriau palmarozą naudoti: švelnesnis, bet irgi gerai valantis ea.

Mėtų, piprmėčių yra l. daug rūšių, nors pav. gali būti ir tas pats. Dėl to jų ir kvapai ir stiprumas gali skirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 26 lapkričio 2009 - 21:48
QUOTE(Monica @ 2009 11 26, 21:44)
citrinžolės ea taip galėjo paveikti. jis l. stiprus, tikiuosi ne daugiau nei 1 lašą dėjai? aš linkusi geriau palmarozą naudoti: švelnesnis, bet irgi gerai valantis ea.

Ivariau 3 lasus, as nezinojau..... doh.gif Bet pala, mano yra imbierine citrinzole, tai cia palmarosa ar ne??? 4u.gif
Atsakyti
baigiu priprast prie levandu hidrolato kvapo, dar noriu ramuneliu ir pelargoniju...
ir veido svitiklio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 26, 21:36)
Bet tu irgi su slapiu ranksluostuku nusisluostai ir ant jo buna EA... Tau nieko?  ax.gif

nieko man, mano oda EA nėra jautri 4u.gif Ir aš manau, kad tu padauginai tiesiog EA, kitą kartą nepulk taip stačia galva console.gif
Atsakyti