Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos parekomenduokite skysta laineri kad breztu plona linija bei bent kazkiek laikyti bei krempudra kad tiktu misriai i riebuma odelei bei kazkiek maskuotu ir aisku poru nekimstu... aciu 4u.gif
Atsakyti
Ernesin, o tu įsitikinusi, kad avokadų aliejus lėtina plaukų augimą? Pvz., barmunė rašo, kad po depiliacijos jis rekomenduojamas kaip odą minkštinanti priemonė. Ir labai daug kur rašoma, kad padeda nuo plaukų slinkimo g.gif Kas SM buvo kalbėta jau tiksliai neatgaminsiu, bet pamenu, kad ta tema jau buvo eskaluojama.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 23:05)
Merginos parekomenduokite skysta laineri kad breztu plona linija bei bent kazkiek laikyti bei krempudra kad tiktu misriai i riebuma odelei bei kazkiek maskuotu ir aisku poru nekimstu... aciu 4u.gif

Man elysambre laineris tinka ir patinka smile.gif Tiesa, dažausi su specialiu šepetėliu, o ne ta plunksnele, kur būna pakuotėje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 23:15)
priminkite kiek ciel d'azur alaviju gelis galioja 3men? Pamenu pirkote kazkuri 280ml, kaip greit jis naudojasi?

QUOTE(pepkė @ 2009 11 24, 15:12)
Sakyčiau labai geras pirkinys mirksiukas.gif Mano oda mišri, tai šiam metų laikui kremas labai patinka. Jo yra daug, 50ml,  pakankamai skalsus, nors rašomas galiojimas 2 mėn., bet tikrai galima ilgiau, bent jau aš naudoju ir jokių gedimo požymių nematau. smile.gif  Žodžiu aš tai jam dedu riebų pliusą. Pradžiai, kaip jau Katutis minėjo bandyk nedidelį kiekį tepti ant drėgnos odos, tai jis pasidarys dar ,,lengvesnis'', o paskui pati atsirinksi.

Aš irgi naudojau ilgiau nei 2 mėn., t.y. atidariau berods dar rugpjūtį, kažkiek naudojau, vėliau stovėjo nenaudojamas ir dabar va neseniai baigės, irgi jokių gedimo požymių, nežinau, nebent gal netenka kokių nors naudingų savybių. Beje, Pur aloe veido kremo kvapas, palyginus su geliu, man nepatiko, toks bjaurus net sakyčiau, nors gal įmanoma priprast. Susigeria tai išties labai greitai
Atsakyti
Prisiminiau, kad man reikia gintaro miltelių biggrin.gif doh.gif Tai dabar atidžiai skaitinėju, ką iš SM esu prisikopinus. Kai kas mane neramina... Katuti, žinau, kad seniai naudoji gintarą, tai tavęs ir klausiu: perskaičiau, kad gintaras sutraukia oda ir ją nuriebina. Ar labai tai jaučiasi? Mano oda sausa, tai gal nelabai gintariukas tinka? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 24 lapkričio 2009 - 22:27
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 22:22)
perskaičiau, kad gintaras sutraukia oda ir ją nuriebina. Ar labai tai jaučiasi?

gal nebent jeigu kaip pudrą vien miltukus bandytum ant veido tepti g.gif Kaukėje visiškai nesijaučia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 22:35)
gal nebent jeigu kaip pudrą vien miltukus bandytum ant veido tepti  g.gif Kaukėje visiškai nesijaučia  schmoll.gif

Tada gerai biggrin.gif
O gintaro pudra ir tie perkami milteliai tas pats? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 24, 22:38)
O gintaro pudra ir tie perkami milteliai tas pats?  ax.gif

tas pats, jie smulkučiai tie milteliai drinks_cheers.gif Aš apie panaudojimo formą pasakiau - jei paimtum ir jais veidą nupudruotum biggrin.gif
Atsakyti
aš pasikartosiu su savo klausimu, bet katuti, kodėl manai,kad spuogeliai su skysčiu tai limfa?? smile.gif
Atsakyti
isbandziau katik levandu hidrolata, bandysiu kremo netepti nakciai.kazkur skaiciau kad pritariat kad nebutina 4u.gif bet jau kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 22:39)
tas pats, jie smulkučiai tie milteliai  drinks_cheers.gif Aš apie panaudojimo formą pasakiau - jei paimtum ir jais veidą nupudruotum  biggrin.gif

Supratau mirksiukas.gif galvoju į molio kaukes po truputį įberti, pašveistų tuo pačiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 24, 22:46)
isbandziau katik levandu hidrolata, bandysiu kremo netepti nakciai.kazkur skaiciau kad pritariat kad nebutina 4u.gif bet jau kvapas doh.gif

Patinka ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 25, 00:46)

cia mes pritariame dr H filosofijai, kad nakti reikia leisti odai paciai tvarkytis, nes kitaip ji pradeda tinginiauti, o tinginyste prie nieko gero nepriveda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 00:47)

Patinka ar ne?  smile.gif

tik nepadaugink blush2.gif man cia pries savaite gal ranka sudrebejo, turbut panasiai kaip Katuciui, ir tu milteliu labai jau daug pateko 4u.gif tai pastebejau, kad mane isbere tarsi kaip buna nuo netinkamos kosmetikos - smulkus odos spalvos berimas, bet po kurio laiko praejo savaime. Nieko kitko neiprasto ta karta nedejau i kauke, todel manau, kad taip oda reagavo i gintaro milteliu pertekliu ax.gif bet iberiau tikrai daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 22:39)
aš pasikartosiu su savo klausimu, bet katuti, kodėl manai,kad spuogeliai su skysčiu tai limfa?? smile.gif

ne spuogeliai su skysčiu, o skystis spuogeliuose yra limfa 4u.gif Man tą yra sakiusi kosmetologė kažkada - kad čia tikriausiai limfa. Paskui perknisau aibę info ir radau, kad patį viršutinį odos sluoksnį maitina limfa, ne kraujas per kraujagysles, kapiliarus, kurių visai paviršiuje nėra. O mūsų oda juk nenukrenta kaip negyva pluta, kažkas ir kažkaip ją turi palaikyti wink.gif

limfa yra gynybinės organizmo sistemos dalis, kuri reaguoja į visokius svetimkūnius, "priešus". Taip ir aš pastebėjau, kad ji nesikaupia šiaip kažkurioje vietoje, o kur mezgasi koks spuogiukas, likę giliai nepašalinto inkštiro dalis.

na, tikiuosi suprantamai parašiau g.gif
Atsakyti