Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 17:41)
nesupykit už ironiją, bet gal ta dūšia tebevaikšto į KN gamybinius vakarėlius ir toliau copy-paste'ina?  blush2.gif Ir nenori išsiryškinti?  ax.gif

Ko gero taip ir bus, su laiku dar daugiau tokiu mokykleliu bus manau, bet tai yra gerai,
svarbu kad kiekviena igautu savo braiza, savo siela, vietos uzteks visiems.
Tikiuosi naujoji siela elgiasi garbingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 16:51)
Ko gero taip ir bus, su laiku dar daugiau tokiu mokykleliu bus manau, bet tai yra gerai,

aš irgi už konkurenciją, bet tikri entuziastai kaip Laimė, kitos KN moterys, mūsų Monica pačios savo asmeninių atradimų/praradimų keliu kažką naujo, netikėto suranda, sumaišo, išbando ir gali pasiūlyti, o ne dairosi į kitų paraštes, kad nusikopijuotų smile.gif Iš tikrųjų, kiek daug vietos yra rinkoje ir kiek daug erdvės fantazijai, kūrybai, kad man nykiai atrodo tokie klonai smile.gif Kadangi esu labai griežtai prieš tokias know-how vagystes, tai ir pati tokiame vakarėlyje nenoriu sėdėti tarsi apsivogusi doh.gif

Tekila, Monica tai SM narė 4u.gif Į pirmą puslapį įdėjau, kaip vadinsis jos nauja parduotuvė, kol kas rašyk jai až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 26 lapkričio 2009 - 17:17
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 12:52)
tas šaukštelis kelis tik litus kainuoja, kaukes, molius juo maišau, nes labai patogus smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 13:43)
Pati Monica ju irgi turi, as is jos pirkau  ax.gif  Labai patogus maisymui: molio, alieju ir t.t.

Reikės iš moniko nusipirkt, kai kitą kartą lankysiuosi, nes labai nepatogu į tą Suva važiuoti ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 13:14)
Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu  blink.gif

Tai visos sumokėkim atskirai Dadyygirl smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 13:41)
keista, kad siulo praustis karstu vandeniu

Karštas vanduo kur kas geriau riebalus nuplauna. Pabandyk aliejuotas rankas nusiplauti šaltu, o po to - karštu vandeniu, skirtumą pajusi iš karto mirksiukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:43)
Pati Monica ju irgi turi, as is jos pirkau  ax.gif  Labai patogus maisymui: molio, alieju ir t.t.

Kad būčiau žinojusi, jog ji turi jų... doh.gif O tai vargstu su dantų krapštukais ir mentelėm visokiom blush2.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:50)
likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui  ax.gif

O kur bryyla gyvena? 4u.gif Nes toks maršrutas man nėra labai patogus...
Atsakyti
katuti, SUTINKU su tavo nuomone , ka ir bepridursi drinks_cheers.gif

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif turiu klausimėlį Jums. Norėčiau iš violey.com ką nors mamai 48m nupirkti ir lyg gundausi Lavere Hialiurono gaminiais, pvz. paakiams http://www.violey.co...l-Eye_7070.html bet taip pat norėčiau ir kremo dienai/nakčiai, na kad kaip ir reikalingiausius dalykus paimt, gal esate kuri nors kažką turėjusi ir galėtumėt pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
ar purskiat hidrolato ir aplink akis?
jau trecia vakara bandau netept kremo, temoia oda, bet pakenciamai.pasipurskiu tik levandu hidrolatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 25, 23:11)
Šalavijų lašą ant dantų pastos lašinau, tai suuunkiai ėjo valytis, nemalonu kažko verysad.gif Galvoju, verčiau reikėjo pipirmėtės ar arbatmedžio nusipirkti, na bet bandysiu gal kažkaip pritaikyt, dar iš užsidegimo visus 10ml nusipirkau rolleyes.gif

Summer, šiaip prajuokinai su savo postu. Kažkaip nepaklausiau, kam tu tą šalaviją perki, būčiau pasiūlusi kažką kitą ax.gif Plaukams naudoti gali

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 10:10)
galima, tik koks būtų poveikis, tai nebent Monica žino biggrin.gif Šiaip nėra dirginantys tie enzimai, aš dar citrinos kelis lašus įsispaudžiu, tai nudepiliuotos vietos kaip tik gerai atrodo wink.gif

katuti, tai ar negraužė tau?lauksim "plikimo" biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:29)
Turiu klausimuka, gal kuri kokiu minciu tures  g.gif
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda.

Gal aliejaus į šamp. galima pabandyti įpilti g.gif
Ar bandėt kuri nors taip daryti?

Nuo galvos skausmo pipirmėte aš tepu smilkinisu ir nugaroj apačioj plaukų vidury kaklo tokį įdubimą. L. efektyvu smile.gif

Tiesa, Bryyla, to morkų fitolio tai gryno nebandyk tepti (dėl didelio ea kiekio), min turi būti 10 ml bazės 5 l. ea.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 26, 20:35)
katuti, tai ar negraužė tau?lauksim "plikimo" biggrin.gif

negraužė nė trupinėlio schmoll.gif Kaip tik oda visai nesudirgusi, neparaudusi thumbup.gif Plikimo ir aš laukiu, bet rezultatų dar reiks palūkėti - tik šeštadienį depiliacija įvyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 26, 21:31)
ar purskiat hidrolato ir aplink akis?
jau trecia vakara bandau netept kremo, temoia oda, bet pakenciamai.pasipurskiu tik levandu hidrolatu 4u.gif

Aš purškiu visą veidą (užsimerkiu tai ir ant akių), kaklą. Aš ir nieko netepu vakarui ant veido, bet man stipriai tempia, nes mano oda mišri/riebi ir dabar kurį laiką buvo baisiai sausinama, tai reikia daug valios, kad nelipt iš lovos ir nepasitept kuo nors. Vakar dar kaip tik molio buvau prisitaškavusi, kaip Katutis patarė, tai išvis atrodė, kad sėdėčiau prie šildytuvo ir mano oda džiūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 26, 20:35)
Tiesa, Bryyla, to morkų fitolio tai gryno nebandyk tepti (dėl didelio ea kiekio), min turi būti 10 ml bazės 5 l. ea.

Jau išbandžiau irnesakyk.gif biggrin.gif pabandymui maišiau 4 lašus makadamijų aliejaus ir lašiuką morkų fitolio su morkų EA, kur sumaišei, tai pasitepiau šiuo mišinuku vieną skruostą, o kitą skruostą mišinuku su medetkų fitoliu ir viskas thumbup.gif nei raudonuoja, nei peršti... Ačiū tau labai mirksiukas.gif Bandysiu ryt poryt susimaišyti sau "kremuką" rolleyes.gif Tik sunkiai susigėrė, ypač medetkų, gal dėl saulėgrąžų aliejaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 26 lapkričio 2009 - 20:51
Merginos, jei dėl ko nors man turite klausimų (Bryyla pvz.), rašykit ne sm, o meilą ar až, nes dėl laiko stokos retai beprisėdu paskaityti jūsų pokalbių.
Atsakyti