Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

na i offtema as maciau reklamos agenturos siulo netgi tokias paslaugas kaip "greenbrandingas" t.y. jusu prekes zenkla "pazalins" nes vartojai dabar i tokius palankiau ziuri, bus gelstelejes popieriukas, zali lapeliai ant logotipo ir tt o produktas liks tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 14:30)
as jau padariau pavedima, vezimo siuntimo islaidas lyg zadejo padengti bryyla o paskui atskirai jai atiduotume kiekviena, bet jei keiciasi ir dabar atvaziuos pas rkatyte tai gali atitinkamai irgi padaryt

Aa, jau supratau, kad kai kurios atsiskaite (tik man neraso, nei kiek nei kur vesti blink.gif ), tariames su Dadygirl, kad ji perduos prekes per mano bendradarbi (atvezimas nekainuos), o su padalijimu - kam patogus bus mano marsrutas namo (Kirtimu g pradzia - Savanoriu ziedas-Gelezinio vilko g-Ukmerges g iki galo) su mazais nukrypimais, tam pati atiduosiu, o likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 26 lapkričio 2009 - 13:52
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 14:36)
pabandykit skalauti acto tirpalu - labai gerai nuramina odos sudirgimą smile.gif

ne tas žodis, kad manipuliacijų gausybė  drinks_cheers.gif Šiaip labai faina, kad atsiranda žmonių, kurie į šiuos procesus labai rimtai gali pasižiūrėti, įsigilinti  4u.gif

įmesk nuorodą savo anketos ir atsakysim biggrin.gif

O koks tai turetu buti actas? Kokio stiprumo tirpaliuka daryt? Kaskart po galvos plovimo perskalauti?
Mano mama tai po dazymo visada actu skalauja - bet ten turbut del kitu priezasciu... smile.gif

Oi, dar nera nei nuorodos, nei anketos biggrin.gif Si semestra tik sukursiu ja, o platinti pradesiu gal vasari. Tada jau bandysiu ieskoti tuo besidominciu zmoniu ir primetysiu cia i visokias temutes nuorodu ax.gif Tikiuosi, niekas nepyks... unsure.gif Bet kaip kitaip tyrima padaryti, jei niekas nepades smile.gif Aisku, galima "saviems" duoti pildyti - bet man norisi, kad pasisakyti zmones, kurie is tiesu turi siuo klausimu ka pasakyti smile.gif
Na, cia dar po Naujuju bus sitas reikalas smile.gif Kol kas as cia kaip vartotoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, as kaip suprantu pipirmeciu EA galima i bet kuria molio kauke ilasinti?
ko gero ir bet kuriu geruju miltuku kaipo roziu, zemuogiu galima isideti i molio kauke? bigsmile.gif taip?

Na Monicos sarase bent puse esamu gerybiu man tiesiog norisi suvalgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:50)
Aa, jau supratau, kad kai kurios atsiskaite (tik man neraso, nei kiek nei kur vesti  blink.gif ), tariames su Dadygirl, kad ji perduos prekes per mano bendradarbi (atvezimas nekainuos), o su padalijimu - kam patogus bus mano marsrutas namo (Kirtimu g pradzia - Savanoriu ziedas-Gelezinio vilko g-Ukmerges g iki galo) su mazais nukrypimais, tam pati atiduosiu, o likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui  ax.gif

Aš jau Daddygirl pervedžiau pinigėlius. Labai smagu, kad apsiimi pargabenti 4u.gif Ir maršrutas koks palankus ax.gif Jau laukiu nesulaukiu tų muilų biggrin.gif

Man ant veido kažkoks dermatitas išlindo (pasausėję, paraudę) g.gif Kažin, kuo geriausia tept - alijošium, erškėčiais? unsure.gif
Atsakyti
merginos turiu 50ml nakvisu aliejuko... sakykit kaip reiktu ji vartoti i vidu ta prasme po kiek i diena gerti?
ir dar gavau dovanu ea nuo celiulito o jei as ji imaisyciau i logonos tropic sviesta, nes nzn kaip dar ji panaudoti.... g.gif kadangi kuna siuo metu lepinu tik tuo sviestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:53)
O koks tai turetu buti actas? Kokio stiprumo tirpaliuka daryt? Kaskart po galvos plovimo perskalauti?

elementarus maistinis actas iš parduotuvės wink.gif Šlakeliu praskiesk ir pabandyk smile.gif Niežtinčią, pleiskanotą galvos odą netgi grynu actu galima patepti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 13:57)
Merginos, as kaip suprantu pipirmeciu EA galima i bet kuria molio kauke ilasinti?
ko gero ir bet kuriu geruju miltuku kaipo roziu, zemuogiu galima isideti i molio kauke?  bigsmile.gif taip?

taip wink.gif Bet pipirmėčių patarčiau mažą lašelį tiktai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 14:48)
na i offtema as maciau reklamos agenturos siulo netgi tokias paslaugas kaip "greenbrandingas" t.y. jusu prekes zenkla "pazalins" nes vartojai dabar i tokius palankiau ziuri, bus gelstelejes popieriukas, zali lapeliai ant logotipo ir tt o produktas liks tas pats.

Oi, dar ir kaip "zalina"... doh.gif
As darbe net isivedziau tokia savoja "zalioji kosmetika" - kuri apima ir tikra ir tiesiog apsimetancia. Nes kai kur net nesiryztu atskirti...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 15:07)
elementarus maistinis actas iš parduotuvės wink.gif Šlakeliu praskiesk ir pabandyk smile.gif Niežtinčią, pleiskanotą galvos odą netgi grynu actu galima patepti smile.gif

Aciu, bandysim smile.gif Tik reikia acto nusipirkti - ziuriu, kad namie neturiu tokio dalyko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 26, 13:34)
Aš irgi prie muilininkių biggrin.gif Manau, būtų super, jei nereiktų už siuntimą mokėti smile.gif O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 13:50)
Aa, jau supratau, kad kai kurios atsiskaite (tik man neraso, nei kiek nei kur vesti  blink.gif ), tariames su Dadygirl, kad ji perduos prekes per mano bendradarbi (atvezimas nekainuos), o su padalijimu - kam patogus bus mano marsrutas namo (Kirtimu g pradzia - Savanoriu ziedas-Gelezinio vilko g-Ukmerges g iki galo) su mazais nukrypimais, tam pati atiduosiu, o likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui  ax.gif

Parašys dar mirksiukas.gif Aš tuomet prašysiu Bryylos ir manąjį prigriebti ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:53)

Obuolių actas geriausiai tam tinkamas, į stiklinę šilto vandens šaukštą jo pilkit ir perpilkit po plovimo arba pasidarykit mišinuką 50/50 acto ir vandens ir prieš plovimą įtrynę į šaknis palaikykite valandą kokią 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 26, 13:57)
merginos turiu 50ml nakvisu aliejuko... sakykit kaip reiktu ji vartoti i vidu ta prasme po kiek i diena gerti?

Po arbatinį šaukštelį kartą dienoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 15:07)
Bet pipirmėčių patarčiau mažą lašelį tiktai biggrin.gif

Turbūt gali užšalti veidelis jei padauginsiu hihihi.gif

Dzievuliau, kiek cia visko prisireikia tik ilindus i tema, buvau
nustojus landziot tai pinigine atsikvepe tongue.gif

o dar Monica 300 - 400 m nuo mano darbovietes
gyvena tai isivaiduokit koks pretekstas dar daugiau reikmiu
tureti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 15:11)
Turbūt gali užšalti veidelis jei padauginsiu hihihi.gif

Dzievuliau, kiek cia visko prisireikia tik ilindus i tema, buvau
nustojus landziot tai pinigine atsikvepe  tongue.gif

o dar Monica 300 - 400 m nuo mano darbovietes
gyvena tai isivaiduokit koks pretekstas dar daugiau reikmiu
tureti
lotuliukas.gif

Oi, pas Monica tai gėrių daug doh.gif Aš kai paskaičiau sąrašiuką, tai ir to, ir ano noriu doh.gif Reikia tvardytis kažkaip karsta.gif
Atsakyti