QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 14:30)
as jau padariau pavedima, vezimo siuntimo islaidas lyg zadejo padengti bryyla o paskui atskirai jai atiduotume kiekviena, bet jei keiciasi ir dabar atvaziuos pas rkatyte tai gali atitinkamai irgi padaryt
Aa, jau supratau, kad kai kurios atsiskaite (tik man neraso, nei kiek nei kur vesti ), tariames su Dadygirl, kad ji perduos prekes per mano bendradarbi (atvezimas nekainuos), o su padalijimu - kam patogus bus mano marsrutas namo (Kirtimu g pradzia - Savanoriu ziedas-Gelezinio vilko g-Ukmerges g iki galo) su mazais nukrypimais, tam pati atiduosiu, o likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 14:36)
pabandykit skalauti acto tirpalu - labai gerai nuramina odos sudirgimą
ne tas žodis, kad manipuliacijų gausybė Šiaip labai faina, kad atsiranda žmonių, kurie į šiuos procesus labai rimtai gali pasižiūrėti, įsigilinti
įmesk nuorodą savo anketos ir atsakysim
ne tas žodis, kad manipuliacijų gausybė Šiaip labai faina, kad atsiranda žmonių, kurie į šiuos procesus labai rimtai gali pasižiūrėti, įsigilinti
įmesk nuorodą savo anketos ir atsakysim
O koks tai turetu buti actas? Kokio stiprumo tirpaliuka daryt? Kaskart po galvos plovimo perskalauti?
Mano mama tai po dazymo visada actu skalauja - bet ten turbut del kitu priezasciu...
Oi, dar nera nei nuorodos, nei anketos Si semestra tik sukursiu ja, o platinti pradesiu gal vasari. Tada jau bandysiu ieskoti tuo besidominciu zmoniu ir primetysiu cia i visokias temutes nuorodu Tikiuosi, niekas nepyks... Bet kaip kitaip tyrima padaryti, jei niekas nepades Aisku, galima "saviems" duoti pildyti - bet man norisi, kad pasisakyti zmones, kurie is tiesu turi siuo klausimu ka pasakyti
Na, cia dar po Naujuju bus sitas reikalas Kol kas as cia kaip vartotoja
Merginos, as kaip suprantu pipirmeciu EA galima i bet kuria molio kauke ilasinti?
ko gero ir bet kuriu geruju miltuku kaipo roziu, zemuogiu galima isideti i molio kauke? taip?
Na Monicos sarase bent puse esamu gerybiu man tiesiog norisi suvalgyti
ko gero ir bet kuriu geruju miltuku kaipo roziu, zemuogiu galima isideti i molio kauke? taip?
Na Monicos sarase bent puse esamu gerybiu man tiesiog norisi suvalgyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:50)
Aa, jau supratau, kad kai kurios atsiskaite (tik man neraso, nei kiek nei kur vesti ), tariames su Dadygirl, kad ji perduos prekes per mano bendradarbi (atvezimas nekainuos), o su padalijimu - kam patogus bus mano marsrutas namo (Kirtimu g pradzia - Savanoriu ziedas-Gelezinio vilko g-Ukmerges g iki galo) su mazais nukrypimais, tam pati atiduosiu, o likusius siutinukus palikciau Bryylai padalijimui
Aš jau Daddygirl pervedžiau pinigėlius. Labai smagu, kad apsiimi pargabenti Ir maršrutas koks palankus Jau laukiu nesulaukiu tų muilų
Man ant veido kažkoks dermatitas išlindo (pasausėję, paraudę) Kažin, kuo geriausia tept - alijošium, erškėčiais?
merginos turiu 50ml nakvisu aliejuko... sakykit kaip reiktu ji vartoti i vidu ta prasme po kiek i diena gerti?
ir dar gavau dovanu ea nuo celiulito o jei as ji imaisyciau i logonos tropic sviesta, nes nzn kaip dar ji panaudoti.... kadangi kuna siuo metu lepinu tik tuo sviestu
ir dar gavau dovanu ea nuo celiulito o jei as ji imaisyciau i logonos tropic sviesta, nes nzn kaip dar ji panaudoti.... kadangi kuna siuo metu lepinu tik tuo sviestu
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:53)
O koks tai turetu buti actas? Kokio stiprumo tirpaliuka daryt? Kaskart po galvos plovimo perskalauti?
elementarus maistinis actas iš parduotuvės Šlakeliu praskiesk ir pabandyk Niežtinčią, pleiskanotą galvos odą netgi grynu actu galima patepti
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 13:57)
Merginos, as kaip suprantu pipirmeciu EA galima i bet kuria molio kauke ilasinti?
taip Bet pipirmėčių patarčiau mažą lašelį tiktai
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 14:48)
na i offtema as maciau reklamos agenturos siulo netgi tokias paslaugas kaip "greenbrandingas" t.y. jusu prekes zenkla "pazalins" nes vartojai dabar i tokius palankiau ziuri, bus gelstelejes popieriukas, zali lapeliai ant logotipo ir tt o produktas liks tas pats.
Oi, dar ir kaip "zalina"...
As darbe net isivedziau tokia savoja "zalioji kosmetika" - kuri apima ir tikra ir tiesiog apsimetancia. Nes kai kur net nesiryztu atskirti...
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 15:07)
elementarus maistinis actas iš parduotuvės Šlakeliu praskiesk ir pabandyk Niežtinčią, pleiskanotą galvos odą netgi grynu actu galima patepti
Aciu, bandysim Tik reikia acto nusipirkti - ziuriu, kad namie neturiu tokio dalyko...
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 26, 13:34)
Aš irgi prie muilininkių Manau, būtų super, jei nereiktų už siuntimą mokėti O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 13:50)
Parašys dar Aš tuomet prašysiu Bryylos ir manąjį prigriebti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:53)
Obuolių actas geriausiai tam tinkamas, į stiklinę šilto vandens šaukštą jo pilkit ir perpilkit po plovimo arba pasidarykit mišinuką 50/50 acto ir vandens ir prieš plovimą įtrynę į šaknis palaikykite valandą kokią
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 26, 13:57)
merginos turiu 50ml nakvisu aliejuko... sakykit kaip reiktu ji vartoti i vidu ta prasme po kiek i diena gerti?
Po arbatinį šaukštelį kartą dienoje
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 15:07)
Bet pipirmėčių patarčiau mažą lašelį tiktai
Turbūt gali užšalti veidelis jei padauginsiu
Dzievuliau, kiek cia visko prisireikia tik ilindus i tema, buvau
nustojus landziot tai pinigine atsikvepe
o dar Monica 300 - 400 m nuo mano darbovietes
gyvena tai isivaiduokit koks pretekstas dar daugiau reikmiu
tureti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 15:11)
Turbūt gali užšalti veidelis jei padauginsiu
tureti
tureti
Oi, pas Monica tai gėrių daug Aš kai paskaičiau sąrašiuką, tai ir to, ir ano noriu Reikia tvardytis kažkaip