Sveikos, kaip dziugu, kad tiek besidominciu ekologiska kosmetika yra!
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 20:14)
Merginos, išsitepiau šiandien visą kūną alavijų geliu, tokio komforto dar nei su vienu kremu, aliejumi ir sviestu nebuvau suteikusi savo kūno odai
Mano kunui irgi labai patiko, kelis kartus tepiau - pasilepinau, tik tada greitai naudojasi
Siuntinukas jau kaune. kaunietes gali atsiimt
Sveikos Vos pasivijau, kiek daug prirašėt
Kodėl taip gundot Monicos prekėmis Ir aš dabat visko noriu, skaitau, žymiuosi ir svajoju apie visokius miltukus
Kodėl taip gundot Monicos prekėmis Ir aš dabat visko noriu, skaitau, žymiuosi ir svajoju apie visokius miltukus
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:16)
Sveikos, kaip dziugu, kad tiek besidominciu ekologiska kosmetika yra!
nemažai čia mūsų Beje, gal galėtum trumpai reziumuoti, ką išdėstysi apie ekologišką kosmetiką savo magistriniame? Kokios tendencijos?
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 26, 13:17)
Ir aš dabat visko noriu, skaitau, žymiuosi ir svajoju apie visokius miltukus
negi bus tau gaila gerų patarimų
Turiu klausimuka, gal kuri kokiu minciu tures
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda. Vieninteli paaiskinima galiu rasti, kad netinka sampunas. Dabar jis kaip tik naudojo "Logona". Jo oda apskritai gana jautri. Bet labai svelnuciai sampunai turi kita problema - daznai palieka plaukus riebokus, o jam be galo greitai susiriebaluoja
Net nezinau, kokio cia sampuno dairytis...
Papildyta:
Matai, mano magistrinis siaip yra is marketingo srities - nagrineju, kaip ekologijos aspektai naudojami komunikavimo procesuose (reklamoje, viesuosiuose rysiuose ir kt.) kosmetikos pramoneje. Tai pacios kosmetikos nelabai ir galiu nagrineti - nors pavasari tiek visokiu etikeciu perskaiciau
O siaip akcentuoju tai, kad Lietuvoje vartotojai dar tik pradeda skirti savokas "ekologija" ir "naturali kosmetika", kad tai visai ne tas pats. Be to, daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Siaip sunkiai man tas darbas rasosi, labai daug painiavos
Rasau kaip tik metodologine dali, reikes anteka paruosti.
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti... Nes norisi suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie kazka apie tai zino, ismano, domisi. Jus cia, man atrodo, kaip tik tokios
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda. Vieninteli paaiskinima galiu rasti, kad netinka sampunas. Dabar jis kaip tik naudojo "Logona". Jo oda apskritai gana jautri. Bet labai svelnuciai sampunai turi kita problema - daznai palieka plaukus riebokus, o jam be galo greitai susiriebaluoja
Net nezinau, kokio cia sampuno dairytis...
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 14:22)
nemažai čia mūsų Beje, gal galėtum trumpai reziumuoti, ką išdėstysi apie ekologišką kosmetiką savo magistriniame? Kokios tendencijos?
Matai, mano magistrinis siaip yra is marketingo srities - nagrineju, kaip ekologijos aspektai naudojami komunikavimo procesuose (reklamoje, viesuosiuose rysiuose ir kt.) kosmetikos pramoneje. Tai pacios kosmetikos nelabai ir galiu nagrineti - nors pavasari tiek visokiu etikeciu perskaiciau
O siaip akcentuoju tai, kad Lietuvoje vartotojai dar tik pradeda skirti savokas "ekologija" ir "naturali kosmetika", kad tai visai ne tas pats. Be to, daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti... Nes norisi suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie kazka apie tai zino, ismano, domisi. Jus cia, man atrodo, kaip tik tokios
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:14)
Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu
as jau padariau pavedima, vezimo siuntimo islaidas lyg zadejo padengti bryyla o paskui atskirai jai atiduotume kiekviena, bet jei keiciasi ir dabar atvaziuos pas rkatyte tai gali atitinkamai irgi padaryt
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:14)
Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu
Aš irgi prie muilininkių Manau, būtų super, jei nereiktų už siuntimą mokėti O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:29)
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda.
daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti...
daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti...
pabandykit skalauti acto tirpalu - labai gerai nuramina odos sudirgimą
ne tas žodis, kad manipuliacijų gausybė Šiaip labai faina, kad atsiranda žmonių, kurie į šiuos procesus labai rimtai gali pasižiūrėti, įsigilinti
įmesk nuorodą savo anketos ir atsakysim
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 26, 14:34)
O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek
tai tiktai taip
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 14:29)
Papildyta:
Labai idomus turetu buti tyrimo rezultatai, cia uzejus galima pagalvot kad nemazai zmoniu domisi naturalia kosmetika, bet realiai Lietuvoje dar tik ateina ta banga, po truputi moterys iesko kazko geresnio, nes deja dauguma susimasto tik tada kai atsiranda problemu su oda, ar plaukais.
O kas del reklamos, tai pvz visi aplinkiniai skeptikai aiskina, kad eko kosmetika, buities priemones ir viskas eko Lietuvoje tampa "madinga", vis reklamuojama, pabreziama, nors as asmeniskai labai drysciau priestarauti tam, nes man reklamos apie natur kosmetika aplamai labai truksta, pvz, anksciau zurnale Moteris rasdavau reklamytes (straipsniuka su reklama) apie ka nors is nat. produktu, o va siame kur gavau snd nieko. Vien tik visokie apsisaukeliai Lcc... ir pan. su savo ale naturaliais gaminiais sorry visgi nes gavosi
QUOTE(bryyla @ 2009 11 26, 13:28)
Koks oranžinis šaukštelis?
Pati Monica ju irgi turi, as is jos pirkau Labai patogus maisymui: molio, alieju ir t.t.