Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikos, kaip dziugu, kad tiek besidominciu ekologiska kosmetika yra! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 20:14)
Merginos, išsitepiau šiandien visą kūną alavijų geliu, tokio komforto dar nei su vienu kremu, aliejumi ir sviestu nebuvau suteikusi savo kūno odai wub.gif

Mano kunui irgi labai patiko, kelis kartus tepiau - pasilepinau, tik tada greitai naudojasi ax.gif
Atsakyti
Siuntinukas jau kaune. kaunietes gali atsiimt smile.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Vos pasivijau, kiek daug prirašėt karsta.gif
Kodėl taip gundot Monicos prekėmis verysad.gif Ir aš dabat visko noriu, skaitau, žymiuosi ir svajoju apie visokius miltukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:16)
Sveikos, kaip dziugu, kad tiek besidominciu ekologiska kosmetika yra!  thumbup.gif

nemažai čia mūsų drinks_cheers.gif Beje, gal galėtum trumpai reziumuoti, ką išdėstysi apie ekologišką kosmetiką savo magistriniame? Kokios tendencijos? wink.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 26, 13:17)
Ir aš dabat visko noriu, skaitau, žymiuosi ir svajoju apie visokius miltukus  doh.gif

negi bus tau gaila gerų patarimų ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka, gal kuri kokiu minciu tures g.gif
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda. Vieninteli paaiskinima galiu rasti, kad netinka sampunas. Dabar jis kaip tik naudojo "Logona". Jo oda apskritai gana jautri. Bet labai svelnuciai sampunai turi kita problema - daznai palieka plaukus riebokus, o jam be galo greitai susiriebaluoja doh.gif
Net nezinau, kokio cia sampuno dairytis...
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 14:22)
nemažai čia mūsų  drinks_cheers.gif Beje, gal galėtum trumpai reziumuoti, ką išdėstysi apie ekologišką kosmetiką savo magistriniame? Kokios tendencijos? wink.gif

Matai, mano magistrinis siaip yra is marketingo srities - nagrineju, kaip ekologijos aspektai naudojami komunikavimo procesuose (reklamoje, viesuosiuose rysiuose ir kt.) kosmetikos pramoneje. Tai pacios kosmetikos nelabai ir galiu nagrineti - nors pavasari tiek visokiu etikeciu perskaiciau doh.gif biggrin.gif
O siaip akcentuoju tai, kad Lietuvoje vartotojai dar tik pradeda skirti savokas "ekologija" ir "naturali kosmetika", kad tai visai ne tas pats. Be to, daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Siaip sunkiai man tas darbas rasosi, labai daug painiavos doh.gif
Rasau kaip tik metodologine dali, reikes anteka paruosti.
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti... ax.gif Nes norisi suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie kazka apie tai zino, ismano, domisi. Jus cia, man atrodo, kaip tik tokios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:14)
Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu  blink.gif

as jau padariau pavedima, vezimo siuntimo islaidas lyg zadejo padengti bryyla o paskui atskirai jai atiduotume kiekviena, bet jei keiciasi ir dabar atvaziuos pas rkatyte tai gali atitinkamai irgi padaryt
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 26, 14:14)
Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu  blink.gif

Aš irgi prie muilininkių biggrin.gif Manau, būtų super, jei nereiktų už siuntimą mokėti smile.gif O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 13:29)
MB paskutiniu metu vis skundziasi, kad jam issiplovus galva tarsi traukia, tarsi niezti galvos oda.

daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Siaip sunkiai man tas darbas rasosi, labai daug painiavos  doh.gif

Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti...  ax.gif

pabandykit skalauti acto tirpalu - labai gerai nuramina odos sudirgimą smile.gif

ne tas žodis, kad manipuliacijų gausybė drinks_cheers.gif Šiaip labai faina, kad atsiranda žmonių, kurie į šiuos procesus labai rimtai gali pasižiūrėti, įsigilinti 4u.gif

įmesk nuorodą savo anketos ir atsakysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 26, 14:34)
O susimokėsim gal kiekviena už savo muilus Dadygirl? Tau tada tik padalinti reikėtų ir tiek  ax.gif

tai tiktai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 14:29)

Papildyta:
O siaip akcentuoju tai, kad Lietuvoje vartotojai dar tik pradeda skirti savokas "ekologija" ir "naturali kosmetika", kad tai visai ne tas pats. Be to, daug gamintoju spekuliuoja siom savokom, neturi jokiu sertifikatu, tiesiog pabrezia, kad ju gaminiuose yra naturaliu medziagu (o kad salia - pilna chemijos, tai ne zodzio).
Siaip sunkiai man tas darbas rasosi, labai daug painiavos  doh.gif
Rasau kaip tik metodologine dali, reikes anteka paruosti.
Jei man leisite, tai koki vasario menesi prasysiu anketa atsakyti...  ax.gif Nes norisi suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie kazka apie tai zino, ismano, domisi. Jus cia, man atrodo, kaip tik tokios wink.gif

Labai idomus turetu buti tyrimo rezultatai, cia uzejus galima pagalvot kad nemazai zmoniu domisi naturalia kosmetika, bet realiai Lietuvoje dar tik ateina ta banga, po truputi moterys iesko kazko geresnio, nes deja dauguma susimasto tik tada kai atsiranda problemu su oda, ar plaukais. schmoll.gif
O kas del reklamos, tai pvz visi aplinkiniai skeptikai aiskina, kad eko kosmetika, buities priemones ir viskas eko Lietuvoje tampa "madinga", vis reklamuojama, pabreziama, nors as asmeniskai labai drysciau priestarauti tam, nes man reklamos apie natur kosmetika aplamai labai truksta, pvz, anksciau zurnale Moteris rasdavau reklamytes (straipsniuka su reklama) apie ka nors is nat. produktu, o va siame kur gavau snd nieko. Vien tik visokie apsisaukeliai Lcc... ir pan. su savo ale naturaliais gaminiais mad.gif sorry visgi nes gavosi poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 26, 13:28)
Koks oranžinis šaukštelis?  blink.gif

Pati Monica ju irgi turi, as is jos pirkau ax.gif Labai patogus maisymui: molio, alieju ir t.t.
Atsakyti