Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 26, 11:26)
o siaube, paskutiniai psl vien apie monikos gerybes kaip man cia savo gerybiu reiks sulaukt lotuliukas.gif

pasiųsim pašto karvelį bigsmile.gif Tais enzimais reikia teptis pradėti po depiliacijos, tai jeigu neseniai tą padarei - tai būk rami iki kito karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 22:21)
Galiu ir aš apsiimti  tongue.gif su pinigais gi žaist nereikėtų, tik muiliukus padalint smile.gif na parašysiu dar muiliukų šeimininkei
Nuostabus daikčiukas  wub.gif

Bet dabar paziurejau violey.com, ten kita pakuote g.gif gal nauja jau?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 11:29)
pasnibzdekit kurioje miesto dalyje

šalia Panoramos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 26, 11:31)
Bet dabar paziurejau violey.com, ten kita pakuote g.gif  gal nauja jau?

Aš senokai pirkau Sante balzamą, tai nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 11:46)
sueitų ir nei jis graužia, nei ką wink.gif Ir gryną ant odos tepiau, ir rankšluosčiui, ir į kaukę molio dėjau smile.gif

tai kodėl tada ne ananasų miltelius ėmei? Ananasus ir KN labai rekomenduoja wink.gif

Nudžiuginai drinks_cheers.gif Nes odos jautrumu dideliu nesiskundžiu, taupumu naudojant kosmetiką taip pat, bet vistiek baisu buvo galvot apie šalavijus veidui ax.gif Bandysiu artimiausiu metu.

Ėmiau ėmiau, Monica davė pabandyti porai kartų blush2.gif Tai jei patiks, kitą kartą daugiau nusipirksiu smile.gif

O pipirmėtės tai tikiu, kad gaivios turėtų būti ir atpalaiduojančios. Man labai patinka jų kvapas, tiek arbatoje, tiek kosmetikoje ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 11:51)
O tu papajos miletliu ipili i krema po depiliacijos ? ar kaip kitaip reiktu naudot?  ax.gif

Iš tikrųjų tai aš tepdavausi kokiu nors aliejuku po to (koks po ranka pasitaikydavo), bet Monica perspėjo, kad aliejuje ko gero netirpsta papajų enzimai ax.gif Todėl irgi pasiūlė su alijošium susimaišyti. Kai pamačiau, kiek nedaug tų enzimų reikia doh.gif 2 proc. koncentracija gaunasi 0,6 g į 30 ml alijošiaus gelio......
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 26, 11:39)
2 proc. koncentracija gaunasi 0,6 g į 30 ml alijošiaus gelio......

hm, matyt tada pasidariau problemų lygioje vietoje su vitamino B5 koncentracijos skaičiavimais. Pagal šitą principą ir atsižvelgiant, kad jo koncentracija gali būti 0,1-5 proc., į 65 ml mažą buteliuką jo reiktų įdėti 0,065-3,25 gramo, o į normalų 250 ml butelį bepanteno tuomet dėtųsi 0,25-12,5 gramo, jei teisingai suskaičiuoju g.gif

Monicos įvertinimu, nubrauktas oranžinis šaukštelis B5 yra maždaug 1,2 gramo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 12:02)
hm, matyt tada pasidariau problemų lygioje vietoje su vitamino B5 koncentracijos skaičiavimais. Pagal šitą principą ir atsižvelgiant, kad jo koncentracija gali būti 0,1-5 proc., į 65 ml mažą buteliuką jo reiktų įdėti 0,065-3,25 gramo, o į normalų 250 ml butelį bepanteno tuomet dėtųsi 0,25-12,5 gramo, jei teisingai suskaičiuoju  g.gif

Monicos įvertinimu, nubrauktas oranžinis šaukštelis B5 yra maždaug 1,2 gramo  4u.gif

Koks oranžinis šaukštelis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 26, 12:28)
Koks oranžinis šaukštelis?  blink.gif

atsiprašau, nepaaiškinau 4u.gif Čia kur KN gamybiniuose vakarėliuose duoda, Suvoj galima nusipirkti smile.gif
Atsakyti
uzejau visai idomu straipsniuka apie riebia/misria/uztersta oda ir jos prieziura cia
idomu pasirode, kad pvz siulo praustis aliejiniais prausikliais (na visos zino, kad aliejus odos riebalus tirpina ir taip valosi poros) o po prausimosi naudoti drekikli be riebalu (paciu laiku aloe geli isigijau), keista, kad siulo praustis karstu vandeniu, visad maniau, kad tai issaukia didesni riebalavimasi g.gif yra mano akim geru patarimu, bet kai kurie kelia abejoniu g.gif
dar idomus patarimas pries darant makiaza riebesnes vietas tepti agurko sultimis, atseit mazina riebalavimasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 26 lapkričio 2009 - 12:43
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 12:37)
atsiprašau, nepaaiškinau  4u.gif Čia kur KN gamybiniuose vakarėliuose duoda, Suvoj galima nusipirkti smile.gif

O arbatiniu šaukšteliu galima pamatuoti? Vakar kaip tik buvau Suvoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 12:41)
keista, kad siulo praustis karstu vandeniu,

manau, ne verdančiu, o kuris priimtinas, gan malonus būtų smile.gif Ir aš prausiuosi su smarkiai šiltu vandeniu smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 26, 12:46)
O arbatiniu šaukšteliu galima pamatuoti? Vakar kaip tik buvau Suvoj  doh.gif

arbatinis šaukštelis, mano akimis, yra didesnis. Bet aš ne namuose, be svarstyklių, tai ir pasverti neturiu galimybės sad.gif Parašyk Monicai, gal spės tarp darbų ir arbatinį šaukštelį vitamino užmesti ant svarstyklių 4u.gif

tas šaukštelis kelis tik litus kainuoja, kaukes, molius juo maišau, nes labai patogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 18:15)
Dėl muiliukų vilnietėms  4u.gif
Kaip jūs žadate atsiimti ? Kiekviena atskirai siųsitės? o gal padarom vieną bendrą siuntimą?  g.gif

Parasiau Dadygirl, kad gali mano bendradarbis is Kauno paimti ir man atvezti, o cia jau pasidalinsim, tik su apmokejimu galvoju kaip daryti? Gal tada as pervesiu, o jus man atsiimdamos mokesite, bet jei kas neatsiimtu, tada likciau su kruvele muilu blink.gif
Atsakyti