Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 26, 09:17)
kam skirta ir kur naudosi  ax.gif

ne Summer, bet atsakysiu - reikia tepti po depiliacijos, mažina plaukų augimą ir ataugimą wink.gif

šiandien galiu profesionaliai hihihi.gif pakomentuoti kosmetinį pipirmėčių poveikį, nes ta proga vakar užsišaldžiau visą galvą - pyliau į šampūną, sustiprinau Logonos pylingą ir lašinau ant dantų pastos bigsmile.gif Manau, kad galima sutikti, jog šis EA yra priešraukšlinis, nes labai gerai atpalaidavo galvos ir veido odą thumb_yello.gif Galvos odos atpalaidavimas šiaip laikoma viena pirmųjų ir svarbiausių priemonių nuimant įtampą, sustingimą, susiraukimą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 26 lapkričio 2009 - 09:37
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 09:37)
ne Summer, bet atsakysiu - reikia tepti po depiliacijos, mažina plaukų augimą ir ataugimą wink.gif

4u.gif renku renku po truputi jusu isminti ir manau greitu laiku kreipsiuosi pas Monica taip pat ax.gif

Katuti, dar vienas klausimelis, o galima naudoti po skutimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 26 lapkričio 2009 - 10:06
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 26, 10:03)
Katuti, dar vienas klausimelis, o galima naudoti po skutimo  unsure.gif

galima, tik koks būtų poveikis, tai nebent Monica žino biggrin.gif Šiaip nėra dirginantys tie enzimai, aš dar citrinos kelis lašus įsispaudžiu, tai nudepiliuotos vietos kaip tik gerai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 00:33)
veidui jis bus gerai - garinimams, šiltiems rankšluosčiams, ant spuogelių  4u.gif

Na žiūrėk tu man biggrin.gif Bandysiu. Šiaip norėčiau į kaukes dėti g.gif Gal vienas lašiukas į 10 ml sueitų... kažkaip kiek domėjausi, dėl veido ne kažką terašo, o Aromaterapijoj nuo Ą iki Ž tai visai tik apie burnos gleivinę šneka, kadangi salvia officinalis yra labai stiprus EA, tad geriau jau būtų rinktis salvia sclarea (kvapnųjį), jis ne toks grėsmingas g.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 00:42)
pasitepiau veida aloe geliu, panasu, kad sitas daikciukas man labai patiks ir tiks, na bet reikia dar rimciau ismeginti, bet be sitos temos tikrai daug atradimu nebuciau padarius smile.gif is tikruju gera "community" cia formuojasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi šiandien po veido prausimo susimakaluotu moliu, melisų hidrolato pasitepiau alijošių geliu, nu kaip patiko bigsmile.gif Oda pilnutėlė drėgmės, tokia matinė ir skaisti (nepaisant bėrimų) thumbup.gif Duok Die taip ir toliau, nes nuo visų aliejukų ir kremukų jau po valandos kitos vietomis šerpetojimus pastebėdavau g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 26, 00:53)
tik dar del levandu hidrolato kvapo labai garsiai rekia, kai as ja pasigavusi kakta pavalau smile.gif

Jau matau tą vaizdą, kaip tu ją gaudai, o ji klykauja lotuliukas.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 26, 10:17)
kam skirta ir kur naudosi  ax.gif

Aha, skirtas po depiliacijų, bet originaliai aš pirkau juos veido kaukėms, kaip viršutinį odos sluoksnį 'paėdančią' priemonę blush2.gif Reikės labiau pasidomėti, nes Monica nuoširdžiai nemano, kad tiktų veidui dėl savo itin stipraus poveikio g.gif Jei nebūčiau jos užklausus, jau būčiau vakar į kaukę kokį pusę šaukštuko privarius.... oi verkčiau rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 10:37)
šiandien galiu profesionaliai hihihi.gif pakomentuoti kosmetinį pipirmėčių poveikį

Man jo tikrai jau labai reikėt pradeda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 26, 09:14)
ka su sitais planuoji daryt? ax.gif

Iš visų aliejukų, kuriuos pirkau, išskyrus arbatm. EA, ir dar kelių turimų aliejų bandysiu sau aliejų mišinuką veido odai pasidaryt smile.gif tik dar noriu visus po vieną išbandyti... Vakar išbandžiau jau judros aliejų, kvapas doh.gif Būtų gal į saldumą, bet kbepia grynai runkėliais biggrin.gif bet veidui patiko, gana greit įsigėrė, suminkštino odą smile.gif Apie kitus aliejus atsiliepimus parašysiu, kai išbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 26, 10:25)
Gal vienas lašiukas į 10 ml sueitų...

Aha, skirtas po depiliacijų, bet originaliai aš pirkau juos veido kaukėms, kaip viršutinį odos sluoksnį 'paėdančią' priemonę blush2.gif

Man jo tikrai jau labai reikėt pradeda cool.gif

sueitų ir nei jis graužia, nei ką wink.gif Ir gryną ant odos tepiau, ir rankšluosčiui, ir į kaukę molio dėjau smile.gif

tai kodėl tada ne ananasų miltelius ėmei? Ananasus ir KN labai rekomenduoja wink.gif

man tikrai stebuklas, jei keli lašiukai natūralaus EA nuima savaitę nuovargio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 11:10)
galima, tik koks būtų poveikis, tai nebent Monica žino biggrin.gif Šiaip nėra dirginantys tie enzimai, aš dar citrinos kelis lašus įsispaudžiu, tai nudepiliuotos vietos kaip tik gerai atrodo wink.gif

O tu papajos miletliu ipili i krema po depiliacijos ? ar kaip kitaip reiktu naudot? ax.gif
Atsakyti
o aloe geli tepate paakiams, nieko tas tempimas?
beje nesitikejau is aloe gelio tokios spalvos ir kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 10:51)
O tu papajos miletliu ipili i krema po depiliacijos ? ar kaip kitaip reiktu naudot?  ax.gif

net neturiu tokio kremo ax.gif Iš tikro, tai naudojuosi Monicos pasiūlytu būdu - sutirštinau alijošiaus sultis su ksantanu, įdėjau ten papajų enzimų ir dabar tepuosi, vis nulašindama nuo laimo rūgštelės, kadangi rūgštis suaktyvina enzimų veikimą smile.gif Papajos atlieka savo darbą, aloe gerai drėkina odą, o laimas ją šviesina smile.gif
Atsakyti
Dekui, katuti uz recepta bigsmile.gif

Vakar uzsipirkau papildomai gerybiu is Nimfali:

Druide muilas „Chlorophyll & Eucalyptus“
Feniqia pirminis muilas (naudosiu skalbimui, nors gaila kai pagalvoji doh.gif )
Ciel D'Azur baltojo molio kauke tubeleje jau paruosta naudojimui
DRUIDE Frequent sampuno miniukas
O is Kaledu senelio krepsio gavau Dandrex sampuno miniuka

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 11:00)
net neturiu tokio kremo  ax.gif Iš tikro, tai naudojuosi Monicos pasiūlytu būdu - sutirštinau alijošiaus sultis su ksantanu, įdėjau ten papajų enzimų ir dabar tepuosi, vis nulašindama nuo laimo rūgštelės, kadangi rūgštis suaktyvina enzimų veikimą smile.gif Papajos atlieka savo darbą, aloe gerai drėkina odą, o laimas ją šviesina smile.gif

o siaube, paskutiniai psl vien apie monikos gerybes kaip man cia savo gerybiu reiks sulaukt lotuliukas.gif
Atsakyti
pasnibzdekit kurioje miesto dalyje Monikos gerybes randasi, tai zinosiu ar ir man nepakeliui smile.gif
Atsakyti