QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 00:33)
veidui jis bus gerai - garinimams, šiltiems rankšluosčiams, ant spuogelių
Na žiūrėk tu man
Bandysiu. Šiaip norėčiau į kaukes dėti
Gal vienas lašiukas į 10 ml sueitų... kažkaip kiek domėjausi, dėl veido ne kažką terašo, o Aromaterapijoj nuo Ą iki Ž tai visai tik apie burnos gleivinę šneka, kadangi salvia officinalis yra labai stiprus EA, tad geriau jau būtų rinktis salvia sclarea (kvapnųjį), jis ne toks grėsmingas
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 00:42)
pasitepiau veida aloe geliu, panasu, kad sitas daikciukas man labai patiks ir tiks, na bet reikia dar rimciau ismeginti, bet be sitos temos tikrai daug atradimu nebuciau padarius
is tikruju gera "community" cia formuojasi
aš irgi šiandien po veido prausimo susimakaluotu moliu, melisų hidrolato pasitepiau alijošių geliu, nu kaip patiko
Oda pilnutėlė drėgmės, tokia matinė ir skaisti (nepaisant bėrimų)
Duok Die taip ir toliau, nes nuo visų aliejukų ir kremukų jau po valandos kitos vietomis šerpetojimus pastebėdavau
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 26, 00:53)
tik dar del levandu hidrolato kvapo labai garsiai rekia, kai as ja pasigavusi kakta pavalau
Jau matau tą vaizdą, kaip tu ją gaudai, o ji klykauja
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 26, 10:17)
kam skirta ir kur naudosi
Aha, skirtas po depiliacijų, bet originaliai aš pirkau juos veido kaukėms, kaip viršutinį odos sluoksnį 'paėdančią' priemonę
Reikės labiau pasidomėti, nes Monica nuoširdžiai nemano, kad tiktų veidui dėl savo itin stipraus poveikio
Jei nebūčiau jos užklausus, jau būčiau vakar į kaukę kokį pusę šaukštuko privarius.... oi verkčiau
QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 10:37)
šiandien galiu profesionaliai
pakomentuoti kosmetinį pipirmėčių poveikį
Man jo tikrai jau labai reikėt pradeda