Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 00:33)
na bet ir sėkmės tu kūdikis  biggrin.gif Labai gerai pataikei  4u.gif

aha, sekasi man :)net ta dantu pasta,kur minejai, kad nematyta, atgal pridaviau(pasirodo sls yra,opardavejos vistos) ir pasiemiau weledos su druska, 4 litukus primokejau:) neskani , bet.........
dukra jau irgi ekologija nuo manes po truputi uzsikretinja, visomis pastomis dantis sveicia ir nesirauko:) tik dar del levandu hidrolato kvapo labai garsiai rekia, kai as ja pasigavusi kakta pavalau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 23:48)
Na tai lauksiu instrukcijų  cool.gif

O MB nelabai ką galiu nupirkt, jis ir be kosmetikos gražus  biggrin.gif

parašysiu drinks_cheers.gif

aš paėmiau bergamočių EA - jam patinka, tegu dabar visur naudoja biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 23:53)
tik dar del levandu hidrolato kvapo labai garsiai rekia, kai as ja pasigavusi kakta pavalau smile.gif

čia kaip Daddygirl sakė: ir aš verkčiau, jei būčiau jaunesnė lotuliukas.gif Tik ne apie levandas wink.gif Protu supranti, kad gerai, tai ir kamuojies su visokiais nelabai kvapais, o vaikas tiesiai šviesiai rėžia... Beje, iš Monicos levandų hidrolatas skaniai kvepia, nepalyginti su KN wink.gif
Atsakyti
o man keista, bet kvapam jautri siaip esu, bet is naturaliu (jei neskaitant kad metos visi ea tai jau super duper) niekas neisgasdino, is pradziu pauostai pauostai o paskui visai smagus tie visi ivairus kvapai pasidaro, nors kvepintis ne visais noretum smile.gif
Atsakyti
dukra pareiske,-"viskas aisku su tavim mama, prisiziurejai su manim multiku "ekoseimynele", tikiuosi ozkos i namus neparvesi" biggrin.gif
Atsakyti
gerai, kad dukra, man panasius bajerius MB uzmetineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:14)
Jei tik ji nepersigalvojo smile.gif
"PIPIRMĖTĖS (angl. „Peppermint“) ETERINIS ALIEJUS
Aktyvina smegenų veiklą, grynina mintis. Tinka valyti orą per gripo epidemijas. Labai gaivinantis, tinka saunoje. Malšina dantų (lašinti ant skaudamo danties), galvos, sąnarių skausmus. Pasižymi antiseptiniu, raminančiu, prakaitavimą skatinančiu poveikiu. Stimuliuoja nervų sistemą. Mažina karščiavimą ir jautrumą oro pokyčiams."

o, as kaip tik pipirmetes i paskutini muila (ta 'sninganti') pridejau.
labai tiks dabar biggrin.gif

(beje, sniegas nebezalias smile.gif eilinis naturaliu medziagu muile pokstas irnesakyk.gif)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 26, 01:13)

mano MB nesidomi kokiu sampunu asprausiuosi, o dukra viska apsniukstineja smile.gif
su arbatmedzio ea seniai susidraugavo:)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 25, 23:13)

mano dukra dar tyli. ramu. tiksliau kalba, bet man nesuprantama kalba. taip kad prie progos ja pakankinu. va, jau ir neem'a sunaudojom biggrin.gif
o vyras is tu, kuriems tas pats, kas stovi vonios lentynose. pastebes tik, jei jos bus tuscios. aisku, jam reikia greit ir gerai, todel is pradziu reiske nepasitenkinima naturalesniais produktais. apie muilus klausdavau, jis guzteli peciais - suprask, nestebejau, kad cia jau kitas...
o paskutiniu metu jis mane linksmina. jau kelis kartus sake, kad jam patinka aloe sampunas (FIN) blink.gif (iki siol sampunu nekomentuodavo).
ir dabar kai padedu nauja muila isbandymui, jis isejes is vonios pradeda diskutuot apie jo puta, kvapa ir pan... nors ir stengiuos, nesulaikau sypsenos.. nu kaip juokinga ir neiprasta tai girdet.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 22:37)
Apsipirkau šiandien  thumbup.gif
Nusipirkau arbatmedžio EA (buvo pasibaigęs per epidemiją  blink.gif ), augalinio glicerino, medetkų fitolio, sėjamosios judros aliejaus, dar truputį pabandymui morkų fitolio su morkų EA  rolleyes.gif Ai, dar šiandien nusipirkau matavimo cilindrą iš Suvos  cool.gif Tai laukiu nesulaukiu, kada pradėsiu maišyti, makaluoti viską  biggrin.gif

ka su sitais planuoji daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 25, 23:11)
- papajų enzimų

kam skirta ir kur naudosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 25, 19:57)
As isigijau Weleda Iris valomaji losjona. Tai jis kazkoks labai keistas. Visai neputoja ir labai riebus, jei plaunu veida rankomis, tai po to butinai reik rankas plautis su muilu, o veida su toniku. Ir dar nepatogus tas buteliukas, dozatoriu reik atskirai pirkt.

tai kad jis ir neturi putot, jis kaip pienelis, jeigu nemaisau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 26 lapkričio 2009 - 09:19
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 22:54)
Kuris čia kremukas? Ar jis tik vienas pas juos?
Kur pirkai argano aliejų? 4u.gif

kremas su argano aliejum.. vienas tik ir yra..
argano alieju taip pat Nimfali pirkau
Atsakyti