Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mergaitės, a jums negėda per parą 10 lapų pripliurpti? umn.gif biggrin.gif Vos spėju.. sesija dar ant nosies, tai jau matau, kaip atsilieku nuo jūsų doh.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 20:49)
Netgi mano sesei,kuri gyvena atskirai, ir jai spuogai, bet smilkinių zonoj.

Mano draugei smilkinius bėrė, kai turėjo problemų su žarnynu. Pasitaisė sveikatą, praėjo ir bėrimas 4u.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 24, 22:28)
Mergaites, kurios turi garbanotus ar siaip pasiputusius plaukus, gal patarsit, kuris is bandytu sampunu labiausiai glotnina plaukus. Kazkaip linkstu prie Druide ozku  ax.gif

Druide ožkos man gal kiek ir pakelia plaukus nuo šaknų, tačiau nepučia galiukų ir plaukai net plonesni kiek atrodo nei po kitų šampūnų.. Na bet tik kartą bandžiau.

QUOTE(daite @ 2009 11 24, 22:49)
Kokį molį naudojate veido kaukėms?

Ciel d'Azur baltąjį, žaliąjį, Urtekram rasulo.

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 23:05)
krempudra kad tiktu misriai i riebuma odelei bei kazkiek maskuotu ir aisku poru nekimstu... aciu 4u.gif

Nvey.

QUOTE(Chippie @ 2009 11 25, 13:23)
vakar padariau nesamone doh.gif  vakar vakare nusprendziau nudepiliuoti usiukus blush2.gif 

Tamanai netinka jautriai, sudirgusiai odai unsure.gif Sakyčiau bandyk Suki paakių kremuku pasitepti, minėjai, kad jis labai riebus, turėtų tikti mirksiukas.gif Aš tai bet kokiu riebesniu tepaliuku pasitepu, kremu ar aliejumi (ne tamanais, žinoma:D).

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 23:01)
Nesugebėčiau, turbūt kokios Summer reiktų prašyti, ji moka rašyti laiškus blush2.gif

Aik aik biggrin.gif Kokių ten gabumų tereikia, sakyk laba diena teta, kokių augaliukų aliejus yra tame ir tame Jiva kreme smile.gif Tik anglų kalba... Vadybininkai, sėdintys prie e.pašto juk irgi žmonės, supras, ko teiraujiesi mirksiukas.gif

Aš irgi šiandien pas Monicą lankiausi cool.gif Parsinešiau:
- melisų hidrolato (kvepia pomidorų sultim iš pakelio su daug druskos, MB patvirtino biggrin.gif)
- glicerino
- truputį alijošiaus gelio
- papajų enzimų
- ramunėlių miltelių
- varnalėšų miltelių
- niauolio EA
- vaistinių šalavijų EA
- rožinių pelargonijų EA

Jau spėjau susimakaluoti prausiklį iš dalies šių produktų, bei tamanų ir baltojo molio, na tai melisos ir niauolis permuša baisokai doh.gif Kelias vieteles ant veido nakčiai pasitepiau, žiūrėsiu, kaip ryt vaizdas biggrin.gif

Šalavijų lašą ant dantų pastos lašinau, tai suuunkiai ėjo valytis, nemalonu kažko verysad.gif Galvoju, verčiau reikėjo pipirmėtės ar arbatmedžio nusipirkti, na bet bandysiu gal kažkaip pritaikyt, dar iš užsidegimo visus 10ml nusipirkau rolleyes.gif
Atsakyti
Galvoju reikia nusipirkti pipetę aliejams... O gal kas žinote, kiek lašų yra 1 ml? Na kaip reikia pamatuoti? g.gif Beje, KN yra pipečių? Apsimoka iš ten pirkti?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 11 26, 00:10)
Kurios buvote madoje, ar yra kokios nuolaidos sia savaite tame naujame skyrelyje? rolleyes.gif

naujame skyrelyje nemaciau nuolaidu (siandien pirkau ten) , o nimfali 45 proc nuolaidu
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 23:12)
Galvoju reikia nusipirkti pipetę aliejams... O gal kas žinote, kiek lašų yra 1 ml? Na kaip reikia pamatuoti?  g.gif Beje, KN yra pipečių? Apsimoka iš ten pirkti?

Skystų 1ml - 25 lašai, tirštų 1ml - 20 lašų 4u.gif
Atsakyti
as tam naujam skyreli lyg ir nemaciau nuolaidu
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 23:16)
Skystų 1ml - 25 lašai, tirštų 1ml - 20 lašų 4u.gif

Uoj kaip dėkui bigsmile.gif O tas pats galioja ir tam lašintuvui, kur ant EA buteliukų būna? Lašinasi kažin pro tokius paprasti baziniai aliejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 23:20)
Uoj kaip dėkui  bigsmile.gif O tas pats galioja ir tam lašintuvui, kur ant EA buteliukų būna? Lašinasi kažin pro tokius paprasti baziniai aliejai?  rolleyes.gif

Manau paprasti tikrai nelašės, aš tam reikalui KN pipetę nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 23:23)
Manau paprasti tikrai nelašės, aš tam reikalui KN pipetę nusipirkau mirksiukas.gif

Vadinasi reikės ir man doh.gif o kokia kaina jų?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 23:03)
As ir vel atbegau pasigirti ir padekoti jums, raganaites uz patarimus:) 4u.gif
Ismeginau sios dienos pirkinius-ozkas ir lavera brilijantini kondicionieriu. As suzaveta sampuno kvapo , putojimo ir rezultato, brilijantas taip pat nuostabus, plaukai kaip is pasakos:)

Gavau nimfali  dovaneliu, tik bijau ka nereikiaant veido uzsitepti,patarkite kas tai?

na bet ir sėkmės tu kūdikis biggrin.gif Labai gerai pataikei 4u.gif

o tu jų puslapyje pabandyk pažiūrėti Senteurs du Sud. Gal eis atrinkti pagal pavadinimus smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 23:06)
Aš irgi galvoju apie tą Vitaminą B5, bet MB ir taip nosį rauko, kad per daug išleidžiu kosmetikai, tai galvoju palauks kai kurie pirkiniai  ax.gif o kiek tu į šampūną dėsi? į visą butelį ar kas kart į saują įbersi?  g.gif

ryt man Monica pasakys, kaip gramais atskaičiuoti į mililitrus 1 procentą blush2.gif Noriu iškart į buteliuką įsidėti, jo labai nedaug reikia - rankiniu būdu, manau, nenumatuosi sad.gif

o ką? Grožiui reikia biggrin.gif Nupirk ir jam ką nors wink.gif Plius, tie miltukai nebrangūs rolleyes.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 23:07)
Tai va, kad gryno nepatepsi ax.gif

tepiau gryną ir buvo gerai, nieko nenutiko smile.gif Bet jis švelnutis labai pas Monicą, pati sakė, kad pats pačiausias wink.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 25, 23:11)
- vaistinių šalavijų EA

Šalavijų lašą ant dantų pastos lašinau, tai suuunkiai ėjo valytis, nemalonu kažko verysad.gif Galvoju, verčiau reikėjo pipirmėtės ar arbatmedžio nusipirkti, na bet bandysiu gal kažkaip pritaikyt, dar iš užsidegimo visus 10ml nusipirkau rolleyes.gif

veidui jis bus gerai - garinimams, šiltiems rankšluosčiams, ant spuogelių 4u.gif Man dar jo aromatas patinka ypač, kai susimaišo su Florascent rožių kvepalais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 23:33)
Vadinasi reikės ir man  doh.gif o kokia kaina jų?

3,50Lt 4u.gif
Atsakyti
pasitepiau veida aloe geliu, panasu, kad sitas daikciukas man labai patiks ir tiks, na bet reikia dar rimciau ismeginti, bet be sitos temos tikrai daug atradimu nebuciau padarius smile.gif is tikruju gera "community" cia formuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 lapkričio 2009 - 23:43
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 23:33)
ryt man Monica pasakys, kaip gramais atskaičiuoti į mililitrus 1 procentą  blush2.gif Noriu iškart į buteliuką įsidėti, jo labai nedaug reikia - rankiniu būdu, manau, nenumatuosi sad.gif

Na tai lauksiu instrukcijų cool.gif
Nebrangus, bet vien miltelių gi nepirkčiau, užsimanysiu dar ko biggrin.gif nieko, reiks nusipirkt, bet taip daug ko norisi... O MB nelabai ką galiu nupirkt, jis ir be kosmetikos gražus biggrin.gif jam tik šampūnas ir dantų pasta, tai galvoju pirkti šį mėnesį Weledos druskinę arba Urtekram žaliosios arbatos, pratinsiu po truputį biggrin.gif o vat išsiplovė kartą galvą su mano šampūnu, toks nepatenkintas buvo doh.gif sako, kad plaukai kaip šiaudiniai paliko, o man švelnučiai nuo to paties blink.gif nesupaisysi tų vyrų irnesakyk.gif
Atsakyti