QUOTE(Manija69 @ 2009 11 24, 20:49)
Netgi mano sesei,kuri gyvena atskirai, ir jai spuogai, bet smilkinių zonoj.
Mano draugei smilkinius bėrė, kai turėjo problemų su žarnynu. Pasitaisė sveikatą, praėjo ir bėrimas
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 24, 22:28)
Mergaites, kurios turi garbanotus ar siaip pasiputusius plaukus, gal patarsit, kuris is bandytu sampunu labiausiai glotnina plaukus. Kazkaip linkstu prie Druide ozku
Druide ožkos man gal kiek ir pakelia plaukus nuo šaknų, tačiau nepučia galiukų ir plaukai net plonesni kiek atrodo nei po kitų šampūnų.. Na bet tik kartą bandžiau.
QUOTE(daite @ 2009 11 24, 22:49)
Kokį molį naudojate veido kaukėms?
Ciel d'Azur baltąjį, žaliąjį, Urtekram rasulo.
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 23:05)
krempudra kad tiktu misriai i riebuma odelei bei kazkiek maskuotu ir aisku poru nekimstu... aciu
Nvey.
QUOTE(Chippie @ 2009 11 25, 13:23)
vakar padariau nesamone vakar vakare nusprendziau nudepiliuoti usiukus
Tamanai netinka jautriai, sudirgusiai odai Sakyčiau bandyk Suki paakių kremuku pasitepti, minėjai, kad jis labai riebus, turėtų tikti Aš tai bet kokiu riebesniu tepaliuku pasitepu, kremu ar aliejumi (ne tamanais, žinoma:D).
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 23:01)
Nesugebėčiau, turbūt kokios Summer reiktų prašyti, ji moka rašyti laiškus
Aik aik Kokių ten gabumų tereikia, sakyk laba diena teta, kokių augaliukų aliejus yra tame ir tame Jiva kreme Tik anglų kalba... Vadybininkai, sėdintys prie e.pašto juk irgi žmonės, supras, ko teiraujiesi
Aš irgi šiandien pas Monicą lankiausi Parsinešiau:
- melisų hidrolato (kvepia pomidorų sultim iš pakelio su daug druskos, MB patvirtino )
- glicerino
- truputį alijošiaus gelio
- papajų enzimų
- ramunėlių miltelių
- varnalėšų miltelių
- niauolio EA
- vaistinių šalavijų EA
- rožinių pelargonijų EA
Jau spėjau susimakaluoti prausiklį iš dalies šių produktų, bei tamanų ir baltojo molio, na tai melisos ir niauolis permuša baisokai Kelias vieteles ant veido nakčiai pasitepiau, žiūrėsiu, kaip ryt vaizdas
Šalavijų lašą ant dantų pastos lašinau, tai suuunkiai ėjo valytis, nemalonu kažko Galvoju, verčiau reikėjo pipirmėtės ar arbatmedžio nusipirkti, na bet bandysiu gal kažkaip pritaikyt, dar iš užsidegimo visus 10ml nusipirkau