Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 25, 22:06)
Tai siunciam bryylai4u.gif

Jei tik ji nepersigalvojo smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 22:06)
Bet kokį poveikį pipirmėtės ea turi?  4u.gif

"PIPIRMĖTĖS (angl. „Peppermint“) ETERINIS ALIEJUS
Aktyvina smegenų veiklą, grynina mintis. Tinka valyti orą per gripo epidemijas. Labai gaivinantis, tinka saunoje. Malšina dantų (lašinti ant skaudamo danties), galvos, sąnarių skausmus. Pasižymi antiseptiniu, raminančiu, prakaitavimą skatinančiu poveikiu. Stimuliuoja nervų sistemą. Mažina karščiavimą ir jautrumą oro pokyčiams."

"Pipirmėtės aliejus padeda esant galvos skausmams, virškinimo sutrikimui, tinka burnos ertmės priežiūrai. Kūdikiams iki vienerių metų kategoriškai draudžiama naudoti mėtų aliejų arba ekstraktus su mėtų aliejaus priedais! Pipirmėčių eterinio aliejaus aromatas – gaivus, stiprus. Šis aliejus gerina nuotaiką, stimuliuoja protines galias, malšina pervargimo pasekmes. Taip pat padeda nuo virusinių susirgimų."
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 22:06)
Bet kokį poveikį pipirmėtės ea turi?  4u.gif

knygutės savo greit nematau po akių, čia apie pipirmėtę daugiau parašyta wink.gif
Atsakyti
dar truputi apie metas, raso, kad malsina skausma kaip ir nuskausminantys vaistai, o kokiu budu naudoti ea nuo galvos skausmo?
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 25, 22:32)
dar truputi apie metas, raso, kad malsina skausma kaip ir nuskausminantys vaistai, o kokiu budu naudoti ea nuo galvos skausmo?

Mano manymu smilkinius pasitepti, arba dėti kompresą ant kaktos sušlapintą vandenyje su pipirmėtės ea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 22:14)
"PIPIRMĖTĖS (angl. „Peppermint“) ETERINIS ALIEJUS

Ačiū, matau kosmetiniu požiūriu nelabai kas ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 22:35)
Mano manymu smilkinius pasitepti, arba dėti kompresą ant kaktos sušlapintą vandenyje su pipirmėtės ea ax.gif

bigsmile.gif reikės pasibandyti kada
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 25, 21:41)
Kur cia taip apsiprekiai? pas Monica?  smile.gif

Nuo šiol pagrindiniame taške - pas Monica nail.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 25, 22:06)
man irgi dabar aktualu, o girdejau, kad Metos dinges is parduotuviu.

Pas Monica viską pirkau. Man šis arbatmedžio EA kvapas labiau patinka nei KN, toks gaivesnis rolleyes.gif O Mėtos produkcijos pilna parduotuvėse g.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 22:14)
Jei tik ji nepersigalvojo smile.gif

Nepersigalvojau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 25 lapkričio 2009 - 22:48
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 22:38)
Ačiū, matau kosmetiniu požiūriu nelabai kas ax.gif

lengvai anestezuoja, taip pat pasižymi antiseptiniu poveikiu. Tai jei koks spuogelis, kuo tau ne kosmetinis poveikis? bigsmile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 22:47)
Nuo šiol pagrindiniame taške - pas Monica  nail.gif

ir man thumbup.gif drinks_cheers.gif Kiek ten visko gero yra biggrin.gif Prisirinkau naujų miltukų, vitamino B5 į šampūnus, EA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 22:53)
ir man  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Kiek ten visko gero yra biggrin.gif Prisirinkau naujų miltukų, vitamino B5 į šampūnus, EA  ax.gif

Gal jau yra žinių kada jos el. parduotuvė atsidarys rolleyes.gif Kaip jūs žinote ko ten yra? ax.gif
Atsakyti
As ir vel atbegau pasigirti ir padekoti jums, raganaites uz patarimus:) 4u.gif
Ismeginau sios dienos pirkinius-ozkas ir lavera brilijantini kondicionieriu. As suzaveta sampuno kvapo , putojimo ir rezultato, brilijantas taip pat nuostabus, plaukai kaip is pasakos:) Zodziu man su ekologiskais produkteliais visai sekasi, is triju sampunu ir triju kondicionieriu netiko tik 1.Ir tai, beveik 100 proc. isitikinusi, kad issiplovus tuo nesekmingu urtekram sampunu ir perplovus laveros brilijantiniu kondicionieriumi arba faith in nature kondicionieriumi, viskas butu supper, ne taip kaip pirma karta schmoll.gif ko gero pirma karta tiesiog kombinacija nevykusi buvo-urtekram sampunas ir logona kondicionierius (kuris man net nepanasus i kondicionieriu)
Gavau nimfali dovaneliu, tik bijau ka nereikiaant veido uzsitepti,patarkite kas tai?
Creme de soin a l,huile d,argan biologique
care kream with organic argan oi
kad kremas su arganu suprantu, bet nerandu niekur kam tas kremas? rankoms? kojoms? veidui? plaukams? ax.gif
Atsakyti
ir man  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Kiek ten visko gero yra biggrin.gif Prisirinkau naujų miltukų, vitamino B5 į šampūnus, EA  ax.gif

Aš irgi galvoju apie tą Vitaminą B5, bet MB ir taip nosį rauko, kad per daug išleidžiu kosmetikai, tai galvoju palauks kai kurie pirkiniai ax.gif o kiek tu į šampūną dėsi? į visą butelį ar kas kart į saują įbersi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 22:59)
Gal jau yra žinių kada jos el. parduotuvė atsidarys rolleyes.gif Kaip jūs žinote ko ten yra? ax.gif

Šiandien klausiau, tai sakė, kad ne už ilgo, bet vis dar tvarko smile.gif O ko ten yra, paklausk jos per až mirksiukas.gif
Atsakyti
lengvai anestezuoja, taip pat pasižymi antiseptiniu poveikiu. Tai jei koks spuogelis, kuo tau ne kosmetinis poveikis?  bigsmile.gif

Tai va, kad gryno nepatepsi ax.gif

Tuoj ir man visko prireiks cool.gif
Atsakyti
Kurios buvote madoje, ar yra kokios nuolaidos sia savaite tame naujame skyrelyje? rolleyes.gif
Atsakyti