Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 11 25, 20:31)
isbandziau argano alieju savo plaukams, tai lyginant kokie plaukai buna po avokadu aliejaus (fantastiski  wub.gif  thumbup.gif ), tai po argano aliejaus ne tokie faini... bet vistiek patiko smile.gif
uztai odai argano aliejus super  thumbup.gif
dar naudoju Senteurs du Sud veido krema, tai irgi labai patinka (Laveros krema jautriai odai, kuri naudojau, tai mama privatizavo  smile.gif  )

Kuris čia kremukas? Ar jis tik vienas pas juos?
Kur pirkai argano aliejų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 25 lapkričio 2009 - 21:55
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:41)
Katuti, daugiau optimizmo, kodėl visur kažką matai "slepiantis" biggrin.gif

aš ir esu optimistiškas žmogus biggrin.gif Bet jei ten kokios sojos, migdolai, tai norėčiau žinoti, nes jie pas mane iškart "iškviečia" dermatitą doh.gif Aš taip visus kremus, losjonus peržiūriu dėl aliejų, nes metus KT ir taip jaučiuos kaip po branduolinio sprogimo blink.gif Džiaugsmas tik kad plaukai atauga tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 25 lapkričio 2009 - 21:56
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:24)
Antakalnyje, prie žiedo ta parduotuvė randasi, toje nuorodoje adresas yra mirksiukas.gif
Vaistinėse 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 21:36)
ir aš stebuklingo dalyko gavau - pipirmėčių EA  wub.gif

Aš irgi turiu, bet taip ir nesumąstau kam panaudoti ax.gif Kam dar naudosi? Kažin tinką į aliejinę kaukę plaukams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 21:56)
aš ir esu optimistiškas žmogus biggrin.gif Bet jei ten kokios sojos, migdolai, tai norėčiau žinoti, nes jie pas mane iškart "iškviečia" dermatitą  doh.gif Aš taip visus kremus, losjonus peržiūriu dėl aliejų, nes metus KT ir taip jaučiuos kaip po branduolinio sprogimo  blink.gif Džiaugsmas tik kad plaukai atauga tongue.gif

Būtų gerai ant tavęs patestuoti, iš karto išsiaiškintumėme koks aliejus biggrin.gif O jei rimtai tai įdomu ar būtų galima išsiaiškinti, koks tiksliai ten aliejus įdėtas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:58)
Būtų gerai ant tavęs patestuoti, iš karto išsiaiškintumėme koks aliejus biggrin.gif O jei rimtai tai įdomu ar būtų galima išsiaiškinti, koks tiksliai ten aliejus įdėtas? rolleyes.gif

nesutinku būti bandomuoju triušiuku bijau.gif Manau, nebent gamintojams parašytum elektroninį laišką ir jie sutiktų nuoširdžiai pabendrauti su tavim internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 22:00)
Manau, nebent gamintojams parašytum elektroninį laišką ir jie sutiktų nuoširdžiai pabendrauti su tavim internetu smile.gif

Nesugebėčiau, turbūt kokios Summer reiktų prašyti, ji moka rašyti laiškus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 22:58)

Turbūt reiktų rašyti jivai ar bent jų atstovams ( gamtos namams ),gal atsakytų. g.gif

Bet tas kremas, labai keistai žiūrisi,gal dėl tų 'riebalų'.Bet jis kaip perlamutrinis vaškas. Ydomu kaip kvapai pas juos.

Oi,jūs apie rašymą taip pat galvojate. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 25 lapkričio 2009 - 22:03
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 21:58)
Aš irgi turiu, bet taip ir nesumąstau kam panaudoti ax.gif Kam dar naudosi? Kažin tinką į aliejinę kaukę plaukams? biggrin.gif

į veido kaukę, kai norėsis vėsos ir gaivos, šampūnus, plaukų kaukes - nebūtinai aliejines 4u.gif Aš dažnai pakeičiu fabrikinio gaminio kvapą, jei man norisi apelsinų, kavos, gaivos (koks nors arbatmedis) ir pan. Nestabdo manęs, kad jau yra kažkoks kvapas, EA gatavai pridėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 22:01)
Turbūt reiktų rašyti jivai ar bent jų atstovams ( gamtos namams ),gal atsakytų. g.gif

Bet tas kremas,  labai keistai žiūrisi,gal dėl tų 'riebalų'.Bet jis kaip perlamutrinis vaškas. Ydomu kaip kvapai pas juos.

Būtų gerai sužinoti ax.gif

Eurovaistinėje mačiau testeriai visų produktų yra, reikėtų išmėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 20:21)
Galiu ir aš apsiimti  tongue.gif su pinigais gi žaist nereikėtų, tik muiliukus padalint smile.gif na parašysiu dar muiliukų šeimininkei
Nuostabus daikčiukas  wub.gif

Net muilu dalint nereiks smile.gif As padariau paketus su nikais. Siokius tokius blush2.gif

Tai siunciam bryylai? 4u.gif

Dar karta parasykit man vilnietes, kurios jungiates prie bendro siuntinio 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 20:37)
Apsipirkau šiandien  thumbup.gif
Nusipirkau arbatmedžio EA (buvo pasibaigęs per epidemiją  blink.gif ),

kur pirkai arbatmedi?
man irgi dabar aktualu, o girdejau, kad Metos dinges is parduotuviu.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 22:03)
į veido kaukę, kai norėsis vėsos ir gaivos, šampūnus, plaukų kaukes - nebūtinai aliejines  4u.gif

Bet kokį poveikį pipirmėtės ea turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 18:53)
Aš saviškiui tokius nupirkusi, nu bet, kad nenori gerti, nes matai rašo, kad ne tik nuo rūkymo bet ir nuo alkoholio priklausomybės g.gif  Žodžiu geras pusmetis jau stovi, vis dar viliuosi įkalbėti biggrin.gif Tokie

na tai tie mb jautrus kaip vaikai, savajam buvau pirkus kazkoki skystimuka vaistazoliu bet paragavo gal dukart ir kur jis "dingo" istorija nutyli

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 21:25)
Nidulia, buvai naujam  skyriuj madoj, gal pastebėjau ką turi Argital firmos? ax.gif  4u.gif

as irgi buvau madoj siandien smile.gif tai argital ziurinejau kremu daug turi tikrai yra roziu ir kokie 6 kitokie, bet burdock kremo neturi, yra kazkoks pilingas, kremas su moliu, geliu vandenys ir dantu pastos jei nemaisau na tubelese be dezuciu, cia tiek uzfiksavau ai dar aliejuku pora maciau, ir meginuku jie neturi sad.gif ir testeriu pakuociu nemaciau patepti nesiule tai ne neklausiau ar i indeli ipiltu g.gif
nusipirkau aloe gelio ir druide sampuna, o istraukiau meginuka is kaledinio maiso - bekvapiu putu, tai sakiau vonios neturiu, bet buvau informuota, kad tinka ir vietoj duso zele tai negavau per nauja traukti biggrin.gif jau kaip bandysiu ta geli, daug vilciu i ji dedu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 lapkričio 2009 - 22:12