Labuka
stai mano zadeta kepuriu kolekcija
Nuostabios šiltos kepurytės .
Kažką panašaus į šalmą dabar mezgu ir aš, bet viską darau "iš akies", tai kolkas kiek numezgu tiek išardau ties smakriuku
Kažką panašaus į šalmą dabar mezgu ir aš, bet viską darau "iš akies", tai kolkas kiek numezgu tiek išardau ties smakriuku
QUOTE(tecer @ 2009 12 11, 11:43)
Nuostabios šiltos kepurytės .
jei skaitai rusiskai, tai atsidaryk sios temos pirmaji psl, ten yra nuoroda i salmuko mezgimo aprasyma
QUOTE(Shura @ 2009 12 11, 10:28)
kokia grazi ta ruzava
Shura, parodei kaip reikia dirbti, o ne tinginiauti (kaip kad as darau- tinginiauju)
QUOTE(Shura @ 2009 12 11, 10:44)
jei skaitai rusiskai, tai atsidaryk sios temos pirmaji psl, ten yra nuoroda i salmuko mezgimo aprasyma
Padėkit man, nu niekaip "nedašunta" - tuos užmetimus ir sumezgimus ties smakriuku reikia daryti kiekvienoj eilėj ar kas antroj? Aš darau kas antrą- tai spranduko ir šonų dalys išilgėja, o smakriukas trumpas gaunasi
QUOTE(Shura @ 2009 12 11, 10:28)
ruzava superine
QUOTE(tecer @ 2009 12 11, 22:18)
Padėkit man, nu niekaip "nedašunta" - tuos užmetimus ir sumezgimus ties smakriuku reikia daryti kiekvienoj eilėj ar kas antroj? Aš darau kas antrą- tai spranduko ir šonų dalys išilgėja, o smakriukas trumpas gaunasi
smakra kai jau mezgi, tai mezgimas ratu gaunasi, tai ir reikia kas antra eile daryti sumezgimus ir uzmetimus, o smakriukas ir turi buti kiek trumpesnis nei virsulgalvis
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 11:56)
kokia grazi ta ruzava
QUOTE(natuliona @ 2009 12 11, 22:32)
ruzava superine
aciukas , jau ruzavoji i komplekta turi pirstines, tai dar salikeli dabar varau
QUOTE(valentinuke @ 2009 12 12, 13:25)
Pasirodysiu ir aš Kepurytė mergaitei .
Lux labai patogu ir kaklas visad šiltas
Shura- tai jau tikrai kolekcija
valentikes kepure mane suzavejo