murce,vaidutia,juratike labai grazios kepurytes
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 20, 12:26)
kaip grazu reiks gal ir man pabandyt dukrelei kazka nunarpliot
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 20, 11:26)
labai grazu as norejau paklausti, kaip padaryti tas juosteles vertikalias? niekaip nesuprantu... noriu kazka panasaus savo mazajai nunarpliot aciu
QUOTE(susypsena @ 2010 03 21, 11:17)
labai grazu as norejau paklausti, kaip padaryti tas juosteles vertikalias? niekaip nesuprantu... noriu kazka panasaus savo mazajai nunarpliot aciu
stai taip
QUOTE(susypsena @ 2010 03 21, 11:17)
kaip padaryti tas juosteles vertikalias?
pirmoj šios temos žinutėje yra įdėtas beretės aprašymas jos pagrindu ir gali nerti savo mažiukei kepuriuką, ten yra platinimo schemutė ( beretės aprašymas
o čia schemutė tiems "išviršiniams" stulpeliams
viso esmė - yra nerti ne į stulpelio akutę, o "apkabinti' ankstesnės eilutės stulpelį, tai gerai matosi paveiksliuke
rodau ir aš. kokius 6+n kartų ardytą, kol pataikiau dydį...
QUOTE(MAMICY @ 2010 03 21, 16:26)
grazi gelyte man patiko
Mamicy, isduok paslapti, kaip platinai kepuryte. As neriau tokiu paciu rastu, bet man nedasilo, kaip platinti. Tai virsugalvi dariau kitokiu rastu.
QUOTE(natuliona @ 2010 03 21, 16:30)
grazi gelyte man patiko
oj ačiū ačiū
QUOTE(gitapita @ 2010 03 21, 16:39)
Mamicy, isduok paslapti, kaip platinai kepuryte. As neriau tokiu paciu rastu, bet man nedasilo, kaip platinti. Tai virsugalvi dariau kitokiu rastu.
5 pirmos eilės paprastai stulpeliu su užmetimu. o poto 3 žemu stulpeliu, 3 pynutes. sekanti eilė 6 su užmetimu, bet "nenusileidinėjau" ant tų žemų stulpelių ir pan.
tik tiek, kad čia siūlai stori. storesni nei maxi, bet gal panašiu principu pavyktų ir su plonesniai.
dydis gavosi ant 5-metės (nežinau kiek ten pas ją cm)
Pasirodom ir mes su savo kepure ankstyvam pavasaiui
MAMICY,bildukas labai grazu