Merginos,priminkit ta gudria formule blyno skersmens paskaiciavimui
QUOTE(natuliona @ 2010 03 19, 19:08)
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 19, 21:43)
tikiuosi,kad ir gyvai pamatysiu sita grozi
Tikiuosi orai leis dar ir šiais metais panešioti Ačiū
Murce,niu jau tikrai labai grazu
O cia mano dar viena
O cia mano dar viena
QUOTE(kacumota @ 2010 03 20, 00:45)
Merginos,priminkit ta gudria formule blyno skersmens paskaiciavimui
galvos apimti padalinti is 3.14
ar kas neret tokius drugelius?
gal kas paaiskins sutartinius zenklus?
atrodo taip paprasta, bet nedaeina cia tas stulpelis su dviem bruksniukais, reiskia su dviem uzmetimais? ir viskas?
gal kas paaiskins sutartinius zenklus?
atrodo taip paprasta, bet nedaeina cia tas stulpelis su dviem bruksniukais, reiskia su dviem uzmetimais? ir viskas?
Lacoste,taip,ten su dviem uzmetimais,o toliau viskas labai paprasta ,neriasi gan greitai ir lengvai
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 20, 11:26)
O cia mano dar viena
Vau koks ryškumas
Reiks ir man mažylei kažką panašasu nunarplioti, nes matau, kad tanki ir ausytes uždengia. Laibai gražus darbelis
O iš kokių siūliukų nėrėt? Gal schemutę turit? Nors ir jų čia daug buvo .....
juratike13 tikrai, kokie cia siuliukai. Labai svelnus atrodo. Labai susidomejau. Tikrai grazus kepuriukas
Aciu mergaites...kepuryte mums kiek didoka,nes nerta kitai mergytei,o siuliukai,namie pasakysiu tiksliai,bet pirkau si menesi ermitaze,dabar jiems nuolaida taikoma,na visiems siulams...vokiski,lyg ir perle vadinasi,labai minksti,malonus nert...50gr.125m.lyg,nedaug,bet gana kepuriukui beveik...o maisyta su almina,kurie man labai patinka, deja,musu kaime jie brangus...
Taigi sie siuliukai vadinasi PETERLE-NATUR,100MEDVILNE,PATS SIULAS IS SAVES BLIZGUS 50GR,125M.
Aciu juratike13 uz informacija