Sveiki, mezgu paprastą kepurytę, gerom blogom akim, bet juk ji man po kiek laiko išsitampys norėjau paklausti, kokiu raštu reiktų megzt, kad ji ne taip išsitampytų
QUOTE(Inetux @ 2010 03 15, 14:49)
Sveikos,
gal kas turit idėjų 9 m. vaikinui. Vaikas labai nori, kad kepurę nunerčiau, bet kažkaip tokiam dideliam variantų neturiu jokių
gal kas turit idėjų 9 m. vaikinui. Vaikas labai nori, kad kepurę nunerčiau, bet kažkaip tokiam dideliam variantų neturiu jokių
man labai gražios kepurikės su snapeliais, tinkair didesniam vyrukai, ne vient tik mažiukams - savajai ir 2 kepurikės tokias nunarpliojau, bet reik nufotkinti ir tuomet pasirodysim kaip jau pavasariui ruošiamės
schemutės - kepuryčių schemučių temoje - žr. pirmą šios temos žinutę, ten yra nuoroda
keletas idėjų ką radau savo pc ( paspaudus - pasidina )
o čia jau mano klausimukas - kaip neriamas tas vidurinis raštelis
QUOTE(J@lanta @ 2010 03 16, 12:39)
man labai gražios kepurikės su snapeliais, tinkair didesniam vyrukai, ne vient tik mažiukams - savajai ir 2 kepurikės tokias nunarpliojau, bet reik nufotkinti ir tuomet pasirodysim kaip jau pavasariui ruošiamės
schemutės - kepuryčių schemučių temoje - žr. pirmą šios temos žinutę, ten yra nuoroda
Labai ačiū. Kažką panašaus pradėjau jau, bet ta su pynėm, tai fantastiška Gal kur schemutė yra?
QUOTE(TomaKa @ 2010 03 13, 13:48)
Sveikutes,
labai noriu nunerti arba numegzti savo princesei juostele ant galvytes.
Gal kas turit schemu ar nuorodu?
Dekui
labai noriu nunerti arba numegzti savo princesei juostele ant galvytes.
Gal kas turit schemu ar nuorodu?
Dekui
as juostele lygia nuneriau,tik gelyte is gelyciu schemos parinkau ir viskas
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 03 16, 10:35)
Sveiki, mezgu paprastą kepurytę, gerom blogom akim, bet juk ji man po kiek laiko išsitampys norėjau paklausti, kokiu raštu reiktų megzt, kad ji ne taip išsitampytų
Tai kad gerų-blogų akių raštas vienas tinkamiausių kepurėms, o kad nesitampytų , aš apačią mezgu mažesnio dydžio virbalais.
Sveikos,gal kas turit kokiu vasarisku moterisku modeliuku ,bereciu,kepurikiu...busiu dekinga...
QUOTE(spaceRenata @ 2010 03 10, 18:44)
Nors ir daugumos jau nuotaikos pavasarines, as dar rodausi ziemini linksma varianta
labai labai grazus komplektukas
QUOTE(natuliona @ 2010 03 11, 13:03)
koks rastas? gal turi schemute???
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 13, 07:26)
grazus rastelis ,labai
QUOTE(natuliona @ 2010 03 18, 11:31)
aciu , pasinagrinesiu
niu va,opupliau pati ieskot ir radau labai nemazai nematytu rasciuku ir schemu moterisku...faina...reiks bandt kazka sukurt
QUOTE(Olaiva @ 2010 03 17, 16:03)
o iš kokių siūlų patartumėte nerti? nes iš storų bandžiau, tai nelabai gražiai atrodo. Taip pat pabandžiau iš iriso, bet per kieta. Ir šiaip kai pagalvoju, tai siuliukas turetu būt plonas ir su elastanu, kad nunerta juostele kažkiek temtusi, ar ne?
beja, Olaivos juostelė labai graži
QUOTE(Shoricel @ 2010 03 18, 13:23)
o iš kokių siūlų patartumėte nerti? nes iš storų bandžiau, tai nelabai gražiai atrodo. Taip pat pabandžiau iš iriso, bet per kieta. Ir šiaip kai pagalvoju, tai siuliukas turetu būt plonas ir su elastanu, kad nunerta juostele kažkiek temtusi, ar ne?
na sitie siuliukai yarn art jeans.jie truputi tamposi,tai nereikia jokios gumytes ar kokio surisimo.nuneriau ir susiuvau jie storesni uz maxius