kas paaiskins pirmokei..? mezgu o man blynas gaunas, kaip igaut kepures forma?
QUOTE(Lacoste @ 2010 02 24, 15:38)
kas paaiskins pirmokei..? mezgu o man blynas gaunas, kaip igaut kepures forma?
Baigusi blynuka ,turit nedidinti akiu skaiciaus.Nes bet koks neriamas blynukas,jeigu sekancioj eilej nepridesit akiu-riesis i virsu.Jums to ir reikia.Tiesiog nepridekit papildomu akiu nei vienoje eileje,kada nutarist,kad Jums reikia jau kepureles sonu.
Papildyta:
QUOTE(Miolanda @ 2010 02 24, 14:49)
Kadangi esu tik pradedancioji nereja, tad noreciau labai paparasyti jusu pagalbos. Noriu nunerti vasariniu kepuriuku savo dukruzei, bet kiek ziurejau schemu, tai visos pagal dydzius kazkaip tik nuo 2 m. O man reiketu 9-12 m. dydzio. Gal turit pasidalinti tokiomis schemomis, nes is akies nemoku pati nutaikyti Be galo grazios tos paskutines zydros...
Megzkit tiesiog mazesni blynuka virsugalvio.O sonus jau matysit matuodama ant mergytes kiek reikia megzt.
QUOTE(Viliausmama @ 2010 02 24, 16:43)
Baigusi blynuka ,turit nedidinti akiu skaiciaus.Nes bet koks neriamas blynukas,jeigu sekancioj eilej nepridesit akiu-riesis i virsu.Jums to ir reikia.Tiesiog nepridekit papildomu akiu nei vienoje eileje,kada nutarist,kad Jums reikia jau kepureles sonu.
Papildyta:
Megzkit tiesiog mazesni blynuka virsugalvio.O sonus jau matysit matuodama ant mergytes kiek reikia megzt.
Papildyta:
aciu
Na ka, teks bandyti...
kol dar ziema uz lango
LIOLKE- KOKIE GRAŽUS KEPURIUKAI
Gal kas galit imesti formule, kaip apskaiciuoti kepures virsugalvio (blynuko) diametra pagal galvos apimti? Aciu.
Neriu kepuraite ir susiduriau su tokiais zenklais kuriu niekad nepastebedavau Kaip isnerti stulpeli su pusiniu uzmetimu?
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 27, 21:54)
Mano megztas kepuriukas ir riesines:
Laaaaabai gražus...ir aš noriu tokio ....gal pasidalintumėte raščiuku
QUOTE(murce @ 2010 02 27, 12:59)
Laaaaabai gražus...ir aš noriu tokio ....gal pasidalintumėte raščiuku
Aciu Numezgiau riesines, tada sugalvojau nusimegzt kepuriuka. Numezgiau visa virsu, tada pamaciau, kad ausys lieka nuogos, tai surinkau akis aplink ir primezgiau pailginima. Apneriau krasciuka vaseliu. Ant risiniu prisiuvau perliukus, bet nezinau ar siuti ant kepuriuko