QUOTE(vijoleta20 @ 2010 02 09, 21:40)
Kiek suprantu rankines foto paimta is cia, bet cia yra ir sioks toks aprasymas. Nukopijuosiu viska, gal bus kas aisku Nes kiek supratau viso sio grozio autore ta kurini nere is galvos.
Ta kepurę sapnavau kelias naktis lotuliukas.gif ir sudėjau iš atskirų dalių. Viršugalvis tai toks : 3 stulpeliai su vienu užmetimu , trys pynutės , ir taip kartojau.
Gėles visas nėriau atskirai ir sujungiau viena su kita ir su viršugalviu . Ir tada prinėriau bryliuką.
Gėlytės schema :
My Webpage
Bryliuko schema ( aš išmečiau 5 eilę )
My Webpage
Kaip reikėtų teisingai nerti nežinau.Bet aš nunėriau dugną ( taip standžiai nėriau apvalų blynuką). Tada nuimdama akių pradėjau nerti toliau raštą. Tai jis iškarto užsirietė ir taip tiesiai nėrėsi kaip koks " vamzdis". Kai jau nusprendžiau, kad gana tai padariau virvutės ivėrimui(nėriau taip - stulpelis su užmetimu, 2 akys ir t.t.), o tada nunėriau viršų tokį kaip kepurytės bryliuko paskutinė eilė . smile.gif
O visas raštas kaip kepurytės bryliuko 3 eilė.
Gėlytės 7, o prinerti man kažkaip gražiai niekaip nesigavo , tai pritrūkus kantrybės nunėriau porą eilių virš gėlyčių( su šviesiu siūlu) ir tada su adata sukabinau su viršugalviu.
*