seniai sitoje temoje buvau, o kiek groziu merginos primezget ir prineret.visu neisvardinsiu, bet visu darbeliai nuostabus
tuo paciu parodysiu savo paskutinius darbukus vasarelei arba butent kelionei i siltus krastus
jau taip pasiilgau vaselio po virbalu
QUOTE(Shura @ 2010 02 14, 13:24)
graziai spalvytes suderintos
Mano nauja "Braskes"
Saunuoles mergaites, jau net pavasariu/vasara pakvypo
Gerai liamuna pasake,senai ir as bebuvau cia,nes virbaias nemoku...o va vaseli jau norejos paimt...tai pirmasis mano simetinis darbelis artejanciam pacasariui
Va cia tai grozis
saunuole mamyte taip graziai dukryte papuosei
saunuole mamyte taip graziai dukryte papuosei
Tikrai gražios kelpurytės
Jau pavasariui ruošiatės
Jau pavasariui ruošiatės
QUOTE(juratike13 @ 2010 02 14, 21:02)
tai pirmasis mano simetinis darbelis artejanciam pacasariui
spalvytes o jau sokantis modelis
Aciu mamytes...natuliona,aciu tau uz gelytes schemute,paprasta,greita,grazu...
Taigi laukiam ideju...nes as tarkim nesumastau kokios kepurikes pavasariui noreciau mazajai prie platejancio trumpo paltuko...gal kas mestels minciu
Taigi laukiam ideju...nes as tarkim nesumastau kokios kepurikes pavasariui noreciau mazajai prie platejancio trumpo paltuko...gal kas mestels minciu
QUOTE(juratike13 @ 2010 02 14, 22:02)
Gerai liamuna pasake,senai ir as bebuvau cia,nes virbaias nemoku...o va vaseli jau norejos paimt...tai pirmasis mano simetinis darbelis artejanciam pacasariui
Labai gražu, o čia tas priedas- tai ant kaklo pasipuošti?
QUOTE(murce @ 2010 02 15, 12:14)
Labai gražu, o čia tas priedas- tai ant kaklo pasipuošti?
Aciu,taip...tik manekene miegojo,tai per ilgas gavosi...padovanosim...siaip visai mieli tokie papuosaliukai...bent jau man
QUOTE(juratike13 @ 2010 02 15, 13:47)
Aciu,taip...tik manekene miegojo,tai per ilgas gavosi...padovanosim...siaip visai mieli tokie papuosaliukai...bent jau man
Labai šauni idėja
mergaites,sakykit kaip reiki anunerti ar prinerti tas ale bangeles...nu nesuprantu as visai...