Sveikos,
rodausi ir cia dar vasara nerta kepuryte
http://picasaweb.goo...696141460221874
gražūs katinukai, pas mane tik su mašiniukais tokia pas berniuką.
QUOTE(J@lanta @ 2009 11 24, 19:50)
sveikos mezgėjos sumasčiau dukriukams nunert aukščiau matomą skrybėliuką. skaičiau rusų k. aprašymą bet gal kuri jau nėrusi buvot tai galėtumėte paaiškinti kas kaip ta pras ta prasme, ar kepuriukas mezgamas dalimisatskirai irsusiūnamas ar viskas iš karto neriama o gal turit aprašymą lt kalba
pirmame psl yra r rašto aprašymas tačiau labai jau smulkios raidės o išsididinus nieko nesimato būčiau be galo dėkinga už pagalba
QUOTE(Linjus @ 2010 01 28, 11:50)
sveikos mezgėjos sumasčiau dukriukams nunert aukščiau matomą skrybėliuką. skaičiau rusų k. aprašymą bet gal kuri jau nėrusi buvot tai galėtumėte paaiškinti kas kaip
As i tokio merimo bereciukes jau senai dairausi, bet....na niekaip neisikertu kaip tuos stulpelius sunerti
o šiaip kepures mezgat dviem virbalais ar kaip kojines - keturiais jau man visai galva susisuko
Sveiki.
Rodausi ir aš su kepuriuku + šalikas Paprastučiai, bet kai tokie orai tai pats tas
Rodausi ir aš su kepuriuku + šalikas Paprastučiai, bet kai tokie orai tai pats tas
QUOTE(Linjus @ 2010 01 28, 10:50)
sveikos mezgėjos sumasčiau dukriukams nunert aukščiau matomą skrybėliuką. skaičiau rusų k. aprašymą bet gal kuri jau nėrusi buvot tai galėtumėte paaiškinti kas kaip ta pras ta prasme, ar kepuriukas mezgamas dalimisatskirai irsusiūnamas ar viskas iš karto neriama o gal turit aprašymą lt kalba
pirmame psl yra r rašto aprašymas tačiau labai jau smulkios raidės o išsididinus nieko nesimato būčiau be galo dėkinga už pagalba
reikia pradėti taip:
1eilė - 6 pynutės
2 eilė - 12 stulpelių su vienu užmetimu
3 eilė - 24 stulpelių su vienu užmetimu
4 eilė - į kas antrą stulpelį mezgame po 2 stulpelius su vienu užmetimu, viso turi gautis 12 tokių iškilusių stulpelių , toliau reikia platinti pagal schemą iki reikiamo diametro
va taip turi atrodyti pakaušis
numezgus - reikia siaurinti - ties iškilusiu stulpeliu sumegzdinėti akis, kai jai bus pasiaurinta - reikia nerti atvartėlį - vienas stulpelis su vienu užmetimu, o kitas iškilusis stuplelis su vienu užmetimu ( vaizdas panašus lyg būtų megzta virbalais - 1 a.g., 1 a.b. )
jie neriami taip - atkreipk dėmesį kur reikia užkabinti siūlą
tik aš nėriau ne beretę, o kepuriuką šalmą pagal šios beretės schemutę
QUOTE(Linjus @ 2010 01 28, 14:53)
o šiaip kepures mezgat dviem virbalais ar kaip kojines - keturiais jau man visai galva susisuko
galimi keli variantai -
1. mezgi dviem virbalais - tada reik susiūti
2. mezgi 5 virbalais kaip kojinę
3. mezgi virbalais su valu, tik pradėjus siaurinti akis kai ju lieka mazai - imi megzti su 5 virbalais iki užbaigimo
man patogus variantas nr. 3
O čia mano dukriuko nerti kepuriukai
QUOTE(Linjus @ 2010 01 29, 08:45)
ačiūūūūūūū
jau matau jums išvertė aš irgi pirmą kart tokio tipo nėriau, va kas man gavosi, tik čia dar šalikutį kartu nunėriau
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 01 21, 23:10)
labukas,jolitajan koks grozis,kad net uzsimaniau savo princesei mazajai nunert,bet veliau,juk dar ziema,tai va dar viena is tos serijos
zuikuli as vel gryztu prie sitos kepurytes,norejau paklausti kokius siulus naudoti ir kokio numeriuko virbaliukais megzti?ir dar kiek mazdaug siulu reik
O as labai noreciau suzinoti kiek akiu reikia uzdeti tai baltai kepurei su kasom. o gal yra ir kokia schemute?