oi atsiprašau, nesuprantu kaip praleidau *zuikulio* paiškinimą
jau nebegaliu pataisyti pirmosios savo žinutės, nepykit laibai
pabandysiu jau ryt pradėti kurti grožį
jau nebegaliu pataisyti pirmosios savo žinutės, nepykit laibai
pabandysiu jau ryt pradėti kurti grožį
visu darbeliai puikus
noriu ir as megzti kepure,bet neisivaizduoju kiek reiktu akiu uzdeti,siulai nei stori nei ploni, raso kad megzti 3.5 numerio virbalais.Gal kas pagelbes.
noriu ir as megzti kepure,bet neisivaizduoju kiek reiktu akiu uzdeti,siulai nei stori nei ploni, raso kad megzti 3.5 numerio virbalais.Gal kas pagelbes.
QUOTE(miskinuke16 @ 2010 01 21, 22:47)
visu darbeliai puikus
Pirmiausia reikia nusimegzti meginuka pagal pasirinkta rasta pvz. 20 akiu , pamatuoti kiek tai bus cm, tada pamatuoti galva , apskaiciuoti kiek is viso reikes akiu ir pirmyn Tik as kai matuoju meginuka ,ji lengvai istempiu.
Laba diena,
Vis jus paseku, pasidziaugiu jusu grazumeliais....., bet nesu didele megeja megztu drabuzeliu, labiau megstu pati mezgima. Ir visa del to.... truputuka turiu ka pasirodyti ir as
Dar mezgu pirstinaites kumstines, taciau uzstrigau ties nosyte, noriu nuimti tokiu trikampiuku, bet ???? gal kas pamokytu? virsyje pynute, ji mane ir glumina.
Vis jus paseku, pasidziaugiu jusu grazumeliais....., bet nesu didele megeja megztu drabuzeliu, labiau megstu pati mezgima. Ir visa del to.... truputuka turiu ka pasirodyti ir as
Dar mezgu pirstinaites kumstines, taciau uzstrigau ties nosyte, noriu nuimti tokiu trikampiuku, bet ???? gal kas pamokytu? virsyje pynute, ji mane ir glumina.
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 22, 20:30)
Laba diena,
Sveika, superiniai darbeliai! gal galėtumėt pasakyti kokie ten siūliukai kaip kailiukas ir kaip jie mezgasi?
Sveikutes!!!
Ateinu su prasymu, plzzzzz, gal kas mezga, bet nerodo, gal kas schemu matete...Reikia man vyriskos kepures, su atlenkiamu krastuku...Bet neisivaizduoju, nei is kokiu siulu megzti, nei kiek akiu deti, nei nuo ko pradeti...
Ateinu su prasymu, plzzzzz, gal kas mezga, bet nerodo, gal kas schemu matete...Reikia man vyriskos kepures, su atlenkiamu krastuku...Bet neisivaizduoju, nei is kokiu siulu megzti, nei kiek akiu deti, nei nuo ko pradeti...