Rasa32 ačiū
Paaiškinimas čia ( 32 žinutė)
http://www.supermama...?...98181&st=24
dar angliškai yra
http://knitty.com/IS...PATTtychus.html
QUOTE(dezma @ 2009 11 28, 12:38)
Sveikos mezgejos, norejau paklausti kiek reikia deti akiu naujagimio kepurytei? ir kiek eiliu megzti, nes dar neturiu pavyzdzio ant kurio galeciau pamatuoti
priklauso nuo siulu storio, kokio medeliuko kepuryte, kokie virbalai ir mezgimo tankumas, nieks nepasakys mezg tiek ir tiek ir bus liuks galvytes apimtis turetu but mazdaug 38-40 cm.
QUOTE(liamuna @ 2009 11 28, 19:30)
priklauso nuo siulu storio, kokio medeliuko kepuryte, kokie virbalai ir mezgimo tankumas, nieks nepasakys mezg tiek ir tiek ir bus liuks galvytes apimtis turetu but mazdaug 38-40 cm.
internete radau kad naujagimio galvute yra mazdaug 30 - 35 cm, tai man isejo 98 akys, nes siuliukai ploni specialiai vaikuciams. Bet dabar nezinau kiek reikia megsti i virsu, mazdaug kiek cm?
Sveikutes, Na ir aš įkeliu savo rankų darbelį
Nujas darbelis
Pavasariui
pirma karta neriau toki kepuriuka tai ilgokai uztrukai
Pavasariui
pirma karta neriau toki kepuriuka tai ilgokai uztrukai
graži nematyta kepuryte ir mergaitei labai tinka
QUOTE(dezma @ 2009 11 28, 18:53)
internete radau kad naujagimio galvute yra mazdaug 30 - 35 cm, tai man isejo 98 akys, nes siuliukai ploni specialiai vaikuciams. Bet dabar nezinau kiek reikia megsti i virsu, mazdaug kiek cm?
aisku visi vaikai skirtingi, bet 30 cm tikrai kad labai jau mazai.
Gili daryciau apie 14-15 cm.
Kas liečia naujagimio galvos apimtį.... Kažkada pati klausiau gydytojos, tai sakė apie 32 cm. Tik tiek kad ji labai sparčiai didėja
QUOTE(liamuna @ 2009 11 29, 12:34)
aisku visi vaikai skirtingi, bet 30 cm tikrai kad labai jau mazai.
aciu
labukas
rodausi savo pacios keperiusa
o cia salmuka berniukiska pameginau, ir visai nieko gavosi, labai visur uzdengia, ziemai pats tas
rodausi savo pacios keperiusa
o cia salmuka berniukiska pameginau, ir visai nieko gavosi, labai visur uzdengia, ziemai pats tas
QUOTE(audradv @ 2009 11 28, 21:41)
Graži, tokia karalaitiška kepuraitė
QUOTE(natuliona @ 2009 11 29, 12:20)
Labai miela ir spalvytė graži
QUOTE(Shura @ 2009 11 29, 20:37)
Jūsų kepuriukas , šalmukas - nerealus