QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 18, 12:44)
Sakykit kaip jums is Lorealio rozinio pilkinantis sampunas?
lorealio rozinio ? as tai tik pilka zinau loreal sampuna pilkinanti SILVER vadinasi , cia is expert tai tas superis , plaukai mua kokie faini, kaip olialia pupytes
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2010 06 16, 11:17)
Turbūt Parfum Exprese tas spalvas nužiūrėjot? Nes ten būtent tuos tris parduoda Žalias- purinantis, rožinis- dažytiems plaukams, geltonas- sausiems, lūžinėjantiems (ten vietoj paprašykit, duos pasiskaityt kas parašyta ant buteliuko, aš tik trumpai atsimenu kas kam maždaug)
Aš naudoju rožinį, Vitamino Color- superinis šampūnas, jau antrą butelį nusipirkau, labai mano plaukai atsigavo nuo jo, švelnūs, jokio balzamo nereikia, lengvai išsišukuoja
Mano plaukai irgi buvo kaip šiaudai, net po balzamo sunku iššukuoti būdavo, o be jo išvis neįmanoma Bet būtent su Vitamino Color man šita problema išsisprendė, taip sudrėkino, sušvelnino plaukus, kad plaunu tik šampūnu, balzamo jokio nebenaudoju, plaukai lengvai išsišukuoja, švelnūs, purūs, neriebina (kas man irgi labai aktualu). Būtent tai, jog nebereikia jokio balzamo/kondicionieriaus, nes plaukai ir be jų puikiai atrodo, lengvai šukuojasi, man ir yra didžiausias šio šampūno pliusas
Aš naudoju rožinį, Vitamino Color- superinis šampūnas, jau antrą butelį nusipirkau, labai mano plaukai atsigavo nuo jo, švelnūs, jokio balzamo nereikia, lengvai išsišukuoja
Mano plaukai irgi buvo kaip šiaudai, net po balzamo sunku iššukuoti būdavo, o be jo išvis neįmanoma Bet būtent su Vitamino Color man šita problema išsisprendė, taip sudrėkino, sušvelnino plaukus, kad plaunu tik šampūnu, balzamo jokio nebenaudoju, plaukai lengvai išsišukuoja, švelnūs, purūs, neriebina (kas man irgi labai aktualu). Būtent tai, jog nebereikia jokio balzamo/kondicionieriaus, nes plaukai ir be jų puikiai atrodo, lengvai šukuojasi, man ir yra didžiausias šio šampūno pliusas
oooo, loreal ruzavas ir geltonas sampunai tai man labiausiai is per 30 metu tiko plaukams ir pamaitina ir drekina, ir neriebina, kvepia...o kai nusiperku galinga 1.5 litro buteli iz 100 lt tai naudoju metus laiko ir dziaugiuosi