Sveiki,truputi paskaiciau tema,ir kaip suprantu labiausiai gyriate Alterna ir Kaaral f.esu sviesiai dazyta,gal mergaites pasidalintumet pabandymui siais sampunais?
Ir dar kai neseniai daziau plaukus,man kirpeja patare nupirkt Barex f.kauke,gal irgi kas naudojote,ar turyt,parasytumet kokius atsiliepimus ir pasidalintumet pabandymui?aciu labai..
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 16, 10:57)
jau ne vienai mano draugei taip buvo su situo sampunu kazkoks nensusipratimas - pinigai ismesti i bala
Būtent su gudobelių š. ar su visais Urtekram?
QUOTE(Meursault @ 2010 06 16, 14:33)
Būtent su gudobelių š. ar su visais Urtekram?
su visais ju sampunais, o pardavejos aiskina, kad matyt tiekejai netinkamai laiko, kad jie taip greitai surugsta
Papildyta:
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 16, 13:51)
Sveiki,truputi paskaiciau tema,ir kaip suprantu labiausiai gyriate Alterna ir Kaaral f.esu sviesiai dazyta,gal mergaites pasidalintumet pabandymui siais sampunais?
Ir dar kai neseniai daziau plaukus,man kirpeja patare nupirkt Barex f.kauke,gal irgi kas naudojote,ar turyt,parasytumet kokius atsiliepimus ir pasidalintumet pabandymui?aciu labai..
man labai patiko Kaaral X Form sampunas ir kauke
Ir aš bandysiu Kaaral šampūną Tik įdomu kaip Purify Spa serija? nes iš jos norėčiau šampūno Negaliu išsirinkt šampūną, nes antrą dieną po plovimo jau niežti galvos odą labai gal geriau imt nuo pleiskanų
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 16, 14:54)
su visais ju sampunais, o pardavejos aiskina, kad matyt tiekejai netinkamai laiko, kad jie taip greitai surugsta
O ką patirtis ar teorija sako apie tokių šampūnų tinkamumą naudoti?
(Jei netinkami, tai nesvarbu, ką tos pardavėjos sako, - turi atiduoti pinigus).
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 16, 14:55)
Ir aš bandysiu Kaaral šampūną Tik įdomu kaip Purify Spa serija? nes iš jos norėčiau šampūno Negaliu išsirinkt šampūną, nes antrą dieną po plovimo jau niežti galvos odą labai gal geriau imt nuo pleiskanų
man nuo sitos serijos galvos neniezti, nors turiu pakankamai jautria oda
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 16, 15:54)
Papildyta:
Papildyta:
O jus sviesiaplauke ar tamsiaplauke?Man tiktu dazytai blondei
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 16, 16:51)
O jus sviesiaplauke ar tamsiaplauke?Man tiktu dazytai blondei
dazyta blondine
Gal kuriai teko bandyti "Morphosis" šampūnų?
neteko tokių matyti,kur perkate
Naudoju Garnier Fructis šampūnus. kiti sako, jog jie nelabai, tačiau man tinka.
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 17, 14:19)
neteko tokių matyti,kur perkate
Aš irgi jų dar nebandžiusi, tad įdomu būti išgirsti naudojusių/naudojančių atsiliepimus O įsigyti jų galima čia