sveikos, as dbr ne i tema, bet niekur nerandu temos apie plauku serumus:)
gal zinot kur toki galima nusipirkt ? eurokoj, kosmadoj, ir seip maximoj, norfoj nebuvo
atsiprasau, kad ne i tema;]
QUOTE(AndraR @ 2010 03 23, 14:11)
Sveikutės,
O aš kaip ne keista nemažai priemonių randu eurokos parduotuvėje. turiu pamėgta plaukų šampuną ir kondicionierių, aliejuką galiukams . pavadinimo tikslaus daba nepamenu. pagaminti iš naturalių komponentų (šampūnas 98 proc naturalus komponentai, o koncionieriaus 96 pr.). niu plaukai tikrai švelnūs. dar neprasta kaukė su berods kviečiais vos už kelis lt. jei kam bus įdomu, galėsiu ir pavadinimus surast tikslesnius. o iš brangesnių tai pirmenybę teikiu sebastian ir milk shake produkcijai .
O aš kaip ne keista nemažai priemonių randu eurokos parduotuvėje. turiu pamėgta plaukų šampuną ir kondicionierių, aliejuką galiukams . pavadinimo tikslaus daba nepamenu. pagaminti iš naturalių komponentų (šampūnas 98 proc naturalus komponentai, o koncionieriaus 96 pr.). niu plaukai tikrai švelnūs. dar neprasta kaukė su berods kviečiais vos už kelis lt. jei kam bus įdomu, galėsiu ir pavadinimus surast tikslesnius. o iš brangesnių tai pirmenybę teikiu sebastian ir milk shake produkcijai .
domina, aciu
Omnia Botanica -pats pačiausias
Man labai patiko Tresemme sampunas ir kondicionierius, bet kad db niekur nerandu pirkti ju Gal kur uzmatet?
Nu, nors karta ir as galiu pasigirti apie gera sampuna. Jau kiek isbandziusi esu, tai po antro plovimo beveik daugeli vyrui tenka perleisti arba kazkam padovanoti Bet va, savaitgali nusipirkau sampuna dazytiem plaukam CHISANA. Kazkaip pardaveja parode, sako akcija, sampunas gan pigus, nu bet efektas Plaukai minkstuciai kaip silkas, labai dziaugiuosi ir siulau pabandyi
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 03 24, 13:46)
Nu, nors karta ir as galiu pasigirti apie gera sampuna. Jau kiek isbandziusi esu, tai po antro plovimo beveik daugeli vyrui tenka perleisti arba kazkam padovanoti Bet va, savaitgali nusipirkau sampuna dazytiem plaukam CHISANA. Kazkaip pardaveja parode, sako akcija, sampunas gan pigus, nu bet efektas Plaukai minkstuciai kaip silkas, labai dziaugiuosi ir siulau pabandyi
kokioj parduotuvej?
Siaip tai pirkau Kaune, parduotuves pavadinimo ten kaip ir nera, bet ten prekes kirpykloms, savanoriu prospekte, kur anksciau buvusi kirpykla HOLIVUDAS
Siaip analogiska parduotuve maciau kaune hypermaximoje, tik nezinau ar bus ten to sampuno. Jeigu neklystu sampunas yra CENKO firmos...
Siaip analogiska parduotuve maciau kaune hypermaximoje, tik nezinau ar bus ten to sampuno. Jeigu neklystu sampunas yra CENKO firmos...
Kol kas kiek esu bandžiusi geriausias šampūnas Natur Vital
QUOTE(AndraR @ 2010 03 23, 15:11)
Sveikutės,
asirgi labai milk shake'u zavejausi, su naudojau 2l. sampuno ir pleiskanu atsirado ir ne bet kokiu, o tokiu ale gabalais
dabar turiu beda kaip galvos oda isgydyt
ką rekomenduotumėt iš Joico linijos, jeigu mano plaukų galiukai sausi, o šaknys linkusios greitai riebaluotis
patarkit prasau...issiplovus galva visa galvos oda buna labai sausa,pilna pleiskanu...bet sekancia diena plaukai jau buna rebaluoti ir pleiskanos dingsta...galai plauku sausi..koki sampuna naudoti nuo rebalavimosi ar nuo pleiskanu?