Man daug sampunu tinka ir patinka, pradedant Margaritos su gintaro ekstraktu, baigiant L'occitane 5 eteriniu alieju sampunu. Labai patiko Fructis Volume sampunas. DAr megstu Eucerin ir Seba med bet kasdienai skirtus.
Super sampunai yra Guhl, bet, deja, pas mus ju nera
Gal yra bandziusiu siuos Kerastase sampunus.Ar patiko?Koks poveikis? Kuris geresnis?
QUOTE(aurytea @ 2009 11 25, 17:10)
Gal yra bandziusiu siuos Kerastase sampunus.Ar patiko?Koks poveikis? Kuris geresnis?
man ir idomu,bet labiau apie pirmaji,nes turejau kaukia is tos serijos kaip antras,tai nepatiko labai,tai net nesinori ir sampuno bandyti
QUOTE(iewa. @ 2009 11 24, 17:17)
O bent kiek plaukučiams padeda? Žvilga? Geriau pačiam plaukučiui?
Pas mane jie pučiasi,tai sios linijos priemonės juos suglotnia,plaukai blizga
bandziau ta zalia, labai slidus plaukai buvo, svelnus, bet man kazkaip sualergizavo, niezeti pradejo
QUOTE(micyte1 @ 2009 11 26, 15:45)
bandziau ta zalia, labai slidus plaukai buvo, svelnus, bet man kazkaip sualergizavo, niezeti pradejo
Kaip keista, kiek pamenu si zalia linija ir yra skirta sausiems ir jautriems plaukams
QUOTE(aurytea @ 2009 11 25, 18:10)
Esu bandziusi abu Labiau patiko zalias Plaukai labai zvilgejo,o pirmasis man mazai drekino.
QUOTE(aurytea @ 2009 11 25, 18:10)
naudojau zalia... neblogas...
bet mano sausu pasisiaususiu plauku nesuglotnino
man atrodo, kas isvis smpunas yra skirtas nuplauti nesvarumams (taip, kaip muilas rankoms), o visa esme yra kaukese
KAARAL. Puikus pasirinkimas nuo riebiems iki nusilpusiems plaukams ir kaina atitinka. Manau kas ragavo pritars man. Tik reikia savo plaukų būklei ir galvos odai išsirinkti.
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 27, 21:32)
naudojau zalia... neblogas...
man atrodo, kas isvis smpunas yra skirtas nuplauti nesvarumams (taip, kaip muilas rankoms), o visa esme yra kaukese
sutinku ir pas kirpeja esu kazkada klausus, irgi ta pati sake,kad visa esme yra kaukese..bet vistiek norisi ir geresnio sampuno
Kokia kaina šių šampūnų ir kur Vilniuje galima nusipirkti?
QUOTE(mylima žmona @ 2009 11 27, 22:11)
KAARAL. Puikus pasirinkimas nuo riebiems iki nusilpusiems plaukams ir kaina atitinka. Manau kas ragavo pritars man. Tik reikia savo plaukų būklei ir galvos odai išsirinkti.
Man daug irgi kas labai patinka is kaaral'o Sampunas BACO labai superiukas. Ir viena kart per 7-10 d. naudoju blondish sampuna Pasaka sviesiaplaukems.