QUOTE(jadzka @ 2009 12 13, 11:11)
Dėl Baco nežinau, bet nuo slinkimo tikrai blizgina plauką. Tiksliau gerai išplauna ir plaukai natūraliai blizga. Man patinka jausmas, kai plaukai švarūs, ala girgždantys, bet nesaussėja. (maniškiai riebūs). .
Aš sakau būtent apie KAARAL tik BACO serijos su šilko proteinais. Jis glotnina plaukus ir laaabai faino blizgesio priduoda. O KAARAL K-05, tai čia gydo plaukus ir oda. BACO kaip sakant kai esam sveiki, priduoda dar daugiau grožio mums. Aš K-05 nuo slinkimo turiu ir riebiai galvos odai. Man riebiai galvos odai patinka dėl to kad plaukus reikia plauti 1d. rečiau. O panaudojus šveitiklį, atrodo kad ir 2-3 dienas galiu neplauti (tai tik jausmas), bet plauti reikės nors tobulai oda išvalo.
Gal ne į temą, kas bandė dušo gelį KAARAL su kvepalais (šventinius)? Kokios nuomonės? Man 100 proc. atitinka Amor Amor kvepalus. Pakuote
fuu, bet kas viduje laaabai patiko.
Drekina odą, labai švelnus gelis ir dar po jo mano vyras užuodžia kad aš lyg su kvepalais vaikštau. Ir aš jaučiu !!! Kūnas kvepia tikrais kvepalais, tik lengvesnis variantas.
Kaina 15 Lt. Sau nusipirkau 8 vnt. Nes kiekis ribotas ir tik gruodį bus.