Sveikos, merginos
Peržiūrėjau praeitą temą, radau daug naujų idėjų, naudingų patarimų, receptų. Visų merginų
Aš po 2 metų pertraukos buvau išvažiavusi pailsėti į šiltus kraštus. Taip gerai pailsėjau, kad dabar tingiu ką nors daryti
Parodysiu vieną savųjų darbų prieš atostogas.
Tortą dariau skubėdama, papuošiau per valandą iki atidavimo, todėl gavosi daug broko
Viduje - medaus tortas su trim skirtingais kremais. Papuošimai - šokoladinė saldainių masė, aisingas, pastilažas.
Nematau jokio broko tik nuostabų tortuką
Migle
Eina peklon koks grožis
Eina peklon koks grožis
Meian, didelis didelis aciu
Migle kokie tortai
tas antrasis tai man toks grazuolis aristokratiskas nu zodziu pamaciau isimylejau ir nukopinau tos solidziai mazos detales sonuose nu be galo grazu
tas antrasis tai man toks grazuolis aristokratiskas nu zodziu pamaciau isimylejau ir nukopinau tos solidziai mazos detales sonuose nu be galo grazu
Migle, koookie tortai O jau tas oranzinis
Papildyta:
Ir vel zolyte, nieko naujo Viduje Baltasis braskiu sapnas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas :
Papildyta:
Ir vel zolyte, nieko naujo Viduje Baltasis braskiu sapnas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas :
Ech vasara vasarėlė nuostabi žolytė su labai dailiais drugeliais
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 21:54)
Ech vasara vasarėlė nuostabi žolytė su labai dailiais drugeliais
Aciu Tik kazkaip nuotraukoj pasiliejus ta zolyte, naturoj to nera, ir drugeliai sviesesni is tikruju Ai, ir fotikas lievas, ir fotografe
QUOTE(Migle79 @ 2009 11 25, 23:27)
Net širdis čiut nesustojo tokį grožį pamačius... Nerealu, tiesiog kaip juvelyrinis darbas... Nusikopinu ir kada nors gyvenime tikrai mėginsiu ir aš taip
Meian milijonas rožyčių tau , ačiū, kad daliniesi savo paslaptimis Jau po šito tavo fotoreportažo, bezą visos darys be problemų, manau O sviestinis-šilkinis kremas tai pakerėjo mane viiiisiškai kaži kaip jis reaguoja į drėgmę ir želatininius kremus
Migle, sveika sugrįžus ir dar su tokiais gražuoliais oranžinis tortukas toooks švelnutis, o kooookie raštai su ramunėm irgi fainuolis
gitule, jau kai pamatau tavo žolę tai akys išvarvėt baigia ir kiti tavo du tortukai liuksiški ypač su alaus puta
neli, tortukas atrodo nuostabiai rožytės superinės
Migle, sveika sugrįžus ir dar su tokiais gražuoliais oranžinis tortukas toooks švelnutis, o kooookie raštai su ramunėm irgi fainuolis
gitule, jau kai pamatau tavo žolę tai akys išvarvėt baigia ir kiti tavo du tortukai liuksiški ypač su alaus puta
neli, tortukas atrodo nuostabiai rožytės superinės
Sveikos kepejeles,
Idedu ir as savo pirmuosius puostu tortukus su marcipanine mase:
cia pasibandziau pries sunaus gimtadieni
o cia jau gimtadieniui kepiau
Galiu pasakyt, kad tikrai idomu puosti
dar noriu paklausti patyrusiu kepeju: kuo papuostas sis eziukas?
Sestadieni turiu iskepti 2 eziukus (taip susigalvojau) 2 broliuku gimtadieniui ir noreciau papuosima padaryti kazka panasaus i si. Gal galetumete patarti kokiu kremu puosti? Spygliai cia lyg is baltos mases, bet kaip ir kuom parudinta ta mase
Dekinga busiu uz patarimus
Idedu ir as savo pirmuosius puostu tortukus su marcipanine mase:
cia pasibandziau pries sunaus gimtadieni
o cia jau gimtadieniui kepiau
Galiu pasakyt, kad tikrai idomu puosti
dar noriu paklausti patyrusiu kepeju: kuo papuostas sis eziukas?
Sestadieni turiu iskepti 2 eziukus (taip susigalvojau) 2 broliuku gimtadieniui ir noreciau papuosima padaryti kazka panasaus i si. Gal galetumete patarti kokiu kremu puosti? Spygliai cia lyg is baltos mases, bet kaip ir kuom parudinta ta mase
Dekinga busiu uz patarimus