Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, merginos smile.gif

Peržiūrėjau praeitą temą, radau daug naujų idėjų, naudingų patarimų, receptų. Visų merginų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš po 2 metų pertraukos buvau išvažiavusi pailsėti į šiltus kraštus. Taip gerai pailsėjau, kad dabar tingiu ką nors daryti lotuliukas.gif

Parodysiu vieną savųjų darbų prieš atostogas.
Tortą dariau skubėdama, papuošiau per valandą iki atidavimo, todėl gavosi daug broko ax.gif
user posted image

Viduje - medaus tortas su trim skirtingais kremais. Papuošimai - šokoladinė saldainių masė, aisingas, pastilažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 lapkričio 2009 - 23:28
Nematau jokio broko schmoll.gif tik nuostabų tortuką wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif

Tiesa, visai pamiršau, kad dar vieno nerodžiau blush2.gif

Raštuotas tortas:

user posted image

Kam įdomu, raštą arčiau galima pažiūrėti čia.

Viduje - medaus tortas su trim skirtingais kremais. Papuošimai - šokoladinė saldainių masė, bezė, pastilažas.
Atsakyti
Migle mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Eina peklon koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Meian, didelis didelis aciu oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
Migle kokie tortai wub.gif wub.gif wub.gif
tas antrasis tai man toks grazuolis aristokratiskas nu zodziu pamaciau isimylejau ir nukopinau tos solidziai mazos detales sonuose nu be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Migle, koookie tortai blink.gif O jau tas oranzinis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Ir vel zolyte, nieko naujo ax.gif Viduje Baltasis braskiu sapnas, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas :

user posted image
Atsakyti
Ech wub.gif vasara vasarėlė wub.gif nuostabi žolytė su labai dailiais drugeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 21:54)
Ech  wub.gif  vasara vasarėlė  wub.gif  nuostabi žolytė su labai dailiais drugeliais  wub.gif

Aciu blush2.gif Tik kazkaip nuotraukoj pasiliejus ta zolyte, naturoj to nera, ir drugeliai sviesesni is tikruju ax.gif Ai, ir fotikas lievas, ir fotografe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 11 25, 23:27)
Raštuotas tortas:

user posted image

ploja.gif
Net širdis čiut nesustojo tokį grožį pamačius... Nerealu, tiesiog kaip juvelyrinis darbas... Nusikopinu ir kada nors gyvenime tikrai mėginsiu ir aš taip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Meian milijonas rožyčių tau user posted image, ačiū, kad daliniesi savo paslaptimis notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Jau po šito tavo fotoreportažo, bezą visos darys be problemų, manau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O sviestinis-šilkinis kremas tai pakerėjo mane viiiisiškai wub.gif kaži kaip jis reaguoja į drėgmę ir želatininius kremus mastau.gif

Migle, sveika sugrįžus ir dar su tokiais gražuoliais wub.gif oranžinis tortukas toooks švelnutis, o kooookie raštai bigsmile.gif wub.gif su ramunėm irgi fainuolis biggrin.gif

gitule, jau kai pamatau tavo žolę tai akys išvarvėt baigia wub.gif ir kiti tavo du tortukai liuksiški wub.gif ypač su alaus puta laugh.gif

neli, tortukas atrodo nuostabiai wub.gif rožytės superinės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 26 lapkričio 2009 - 01:16
Sveikos kepejeles,

Idedu ir as savo pirmuosius puostu tortukus su marcipanine mase:

user posted image
cia pasibandziau pries sunaus gimtadieni smile.gif

user posted image
o cia jau gimtadieniui kepiau

Galiu pasakyt, kad tikrai idomu puosti mirksiukas.gif

dar noriu paklausti patyrusiu kepeju: kuo papuostas sis eziukas?

user posted image

Sestadieni turiu iskepti 2 eziukus (taip susigalvojau) 2 broliuku gimtadieniui ir noreciau papuosima padaryti kazka panasaus i si. Gal galetumete patarti kokiu kremu puosti? Spygliai cia lyg is baltos mases, bet kaip ir kuom parudinta ta mase g.gif
Dekinga busiu uz patarimus
Atsakyti