QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 13:08)
aišku
supratau
O kaip galima pataisyti padėtį tokiu atveju
man kažkaip tok sjausmas susidaro, kad ten trūksta to sirupo jungiamojo poveikio
ar aš čia nusikalbu
Sirupo "jungiamasis poveikis" tikrai bus, jei jis bus isvirtas su ne per mazu kiekiu vandens (bet ir ne per dideliu -- tiesiog vanduo turi apsemt cukru) ir pakankamai pavirtas, kad spetu invertuotis cukrus. Dar geriau bus, jei naudosi gliukozes miltelius.
Taip pat reikia isitikinti, kad ne per mazas zelatinos kiekis, ir siulau nepatinget naudot glicerina. Ka daugiau patart?.. cukraus pudra det ne visa is karto, o po truputi, kad pradejus minkyt jaustusi, kada gana...
Ar "sugadinta" mase galima pataisyt, priklauso nuo to, kokiu budu ji buvo "sugadinta"... Taip "is lubu" sunku pasakyt
QUOTE(jurate_b @ 2009 11 25, 14:28)
Pridedu foto, kaip man gavosi tokios gelytes, aisku iki papuosimu man dar toli toliiii
Oho, akis, matyt, neapgauna -- tortas tikrai turejo but labai keliantis apetita, kad net nuotrauka darant jubiliatas jau pradejes ragauti ir pirstus laizyti
:
QUOTE(neli @ 2009 11 25, 15:38)
Atnešu jūsų teismui torčiuką.
Tortas -- klase, bet jau tas parasymas "teismui"...
Bet jei nori -- ka gi, nuteisiam Tave metams vis grazesniu tortu kepimo (kita karta dar priteisim ir prievole issiuntinet mums po gabaleli pastu
)
QUOTE(papalike @ 2009 11 25, 15:53)
Aš seniau pikdavau urmo bazėse tokius plastikinius permatomus tortų dėklus su dangčiu (nu kaip maximose pvz tortai supakuoti), šiandien nieko nepavyko rasti jau tokių, nei kitokių
Būsių dėkinga, jei pasidalintumėte koodinatėmis kokių prekybos taškų
Vilniuje - kad ir pvz. Sangaida... Kaune nieko nezinau