Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 11 25, 14:18)
kai padarysi kelis šimtus kilgramų, gausis, nepergyvenk, man jau du kartus nesigavo, terčią bandysiu pagal Kirbę  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif butent....reikia darbuotis kol iseis.....
laurechka,bet kiek yziuriu mase lyg ir nebloga gavosi,o del formos tai reik volely smailejanty padaryti,kad pats galiukas butu adatos smailumo,tada gausis grazi forma,o kiek matau pas jus jie tokie suapvalinti gaunasi.......reiskia galiukas volelio nesmailas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 25 lapkričio 2009 - 14:38
Koks smagus bokaliukas su žuvytėm thumbup.gif

QUOTE(laurechka @ 2009 11 25, 14:22)
Paskui mb sako- gi nueik, lapu pasiskink rozes... Tai pasiskyniau rozes lapeliu, fikuso ir uzdejus pjausciua juos.... Gavos

Va šitie lapeliai tikrai gražūs thumbup.gif

Atnešu jūsų teismui torčiuką.
Snikersas, gėlytės - šokolado saldainių masės (dariau iš pastovėjusios kokį mėnesiuką masės, tai super košiojosi ir darėsi, man patiko, nes šia mase buvau dengus vieną torčiuką, tai tada ji man sunkiai dengėsi ir storai kočiojosi.). Pirmą kartą bandžiau braižyti šokoladą, na jis man stingo labai greitai doh.gif keistai kažkaip, ypač baltas, gal taip ir turi būti g.gif Tiesa, klausimukas, man tie šokoladiniai lapeliai pasidengė baltai, čia gal perkaitinau šokoladą? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 12:35)
Prašom šiek tiek plačiau apie tuos lapelių darymus su gyvais lapeliais  bigsmile.gif

Issikociojau mase kokio man reikejo storio, uzdejau gyvus lapelius (vidine puse ant mases dejau, kad gyslutes isispaustu), ir tokia mazyte mentele pjaustynejau juos... Aisku,darbelio daugiau, nu ale man niekaip nesigavo tokie grazus lapeliai, kaip turetu gautis tik tampamt mase.... Fikuso lapeliama dar su krapstuku gyslutes isspaudziau ir viskas....
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2009 11 25, 12:37)
laurechka,bet kiek yziuriu mase lyg ir nebloga gavosi,o del formos tai reik volely smailejanty padaryti,kad pats galiukas butu adatos smailumo,tada gausis grazi forma,o kiek matau pas jus jie tokie suapvalinti gaunasi.......reiskia galiukas volelio nesmailas

Va va, paskui tyrinejau kaip ta smailiuka padaryt, ale jau buvau pradejus zaist su tikrais lapeliais, tai nebedariau daugiau... Snd bandysiud aryt geltonus lapelius, tai darysiu smailu galiuka ir bandysiu kociot.... As dariau su bambukiniu pagaliuku juos... Tusinuku nesigavo man kazkaip....
Atsakyti
Labai gražus torteliai visų 4u.gif

Dabar ne į temą klausimą turiu ax.gif
Kur merginos perkate tara tortams, dežes ir panašiai? Kaunietės ypač.
Aš seniau pikdavau urmo bazėse tokius plastikinius permatomus tortų dėklus su dangčiu (nu kaip maximose pvz tortai supakuoti), šiandien nieko nepavyko rasti jau tokių, nei kitokių sad.gif
Būsių dėkinga, jei pasidalintumėte koodinatėmis kokių prekybos taškų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Neli wow wub.gif eina sau kaip ištobulėjai thumbup.gif esi super šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 11 25, 12:38)
Snikersas, gėlytės - šokolado saldainių masės (dariau iš pastovėjusios kokį mėnesiuką masės, tai super košiojosi ir darėsi, man patiko, nes šia mase buvau dengus vieną torčiuką, tai tada ji man sunkiai dengėsi ir storai kočiojosi.). Pirmą kartą bandžiau braižyti šokoladą, na jis man stingo labai greitai doh.gif  keistai kažkaip, ypač baltas, gal taip ir turi būti g.gif  Tiesa, klausimukas, man tie šokoladiniai lapeliai pasidengė baltai, čia gal perkaitinau šokoladą? g.gif

Ojej koks gazus wub.gif O jau tinklelis ...... Labai apetita keliantis tortas, kaip noreciau dabar, mmm .... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 13:08)
aišku  smile.gif  supratau  4u.gif
O kaip galima pataisyti padėtį tokiu atveju  g.gif  man kažkaip tok sjausmas susidaro, kad ten trūksta to sirupo jungiamojo poveikio  g.gif  ar aš čia nusikalbu  doh.gif  biggrin.gif

Sirupo "jungiamasis poveikis" tikrai bus, jei jis bus isvirtas su ne per mazu kiekiu vandens (bet ir ne per dideliu -- tiesiog vanduo turi apsemt cukru) ir pakankamai pavirtas, kad spetu invertuotis cukrus. Dar geriau bus, jei naudosi gliukozes miltelius.

Taip pat reikia isitikinti, kad ne per mazas zelatinos kiekis, ir siulau nepatinget naudot glicerina. Ka daugiau patart?.. cukraus pudra det ne visa is karto, o po truputi, kad pradejus minkyt jaustusi, kada gana...

Ar "sugadinta" mase galima pataisyt, priklauso nuo to, kokiu budu ji buvo "sugadinta"... Taip "is lubu" sunku pasakyt unsure.gif

QUOTE(jurate_b @ 2009 11 25, 14:28)
Pridedu foto, kaip man gavosi tokios gelytes, aisku iki papuosimu man dar toli toliiii  verysad.gif

Oho, akis, matyt, neapgauna -- tortas tikrai turejo but labai keliantis apetita, kad net nuotrauka darant jubiliatas jau pradejes ragauti ir pirstus laizyti bigsmile.gif essen.gif:

QUOTE(neli @ 2009 11 25, 15:38)

Tortas -- klase, bet jau tas parasymas "teismui"... blink.gif Bet jei nori -- ka gi, nuteisiam Tave metams vis grazesniu tortu kepimo (kita karta dar priteisim ir prievole issiuntinet mums po gabaleli pastu tongue.gif )

QUOTE(papalike @ 2009 11 25, 15:53)
Aš seniau pikdavau urmo bazėse tokius plastikinius permatomus tortų dėklus su dangčiu (nu kaip maximose pvz tortai supakuoti), šiandien nieko nepavyko rasti jau tokių, nei kitokių  sad.gif
Būsių dėkinga, jei pasidalintumėte koodinatėmis kokių prekybos taškų  4u.gif  4u.gif

Vilniuje - kad ir pvz. Sangaida... Kaune nieko nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 25, 15:27)
Tortas -- klase, bet jau tas parasymas "teismui"...  blink.gif Bet jei nori -- ka gi, nuteisiam Tave metams vis grazesniu tortu kepimo (kita karta dar priteisim ir prievole issiuntinet mums po gabaleli pastu  tongue.gif )

Uffff karsta.gif lengvai išsisukau, tik metams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papalike @ 2009 11 25, 15:53)
Labai gražus torteliai visų  4u.gif

Dabar ne į temą klausimą turiu  ax.gif 
Kur merginos perkate tara tortams, dežes ir panašiai? Kaunietės ypač.
Aš seniau pikdavau urmo bazėse tokius plastikinius permatomus tortų dėklus su dangčiu (nu kaip maximose pvz tortai supakuoti), šiandien nieko nepavyko rasti jau tokių, nei kitokių  sad.gif
Būsių dėkinga, jei pasidalintumėte koodinatėmis kokių prekybos taškų  4u.gif  4u.gif

Kaune netoli Urmo bazes, Taikos pr. Masito institute 6 aukste, adreso tikslaus nepamenu, yra tokia firma Naujasis limas. Ji prekiauja visokiais vienkartiniais indais, dezutemis (popierinemis ir plasmasinemis)tortams, taip pat ten galima nusipirkti ir serveteliu tortams, ir maistiniu dazu. http://www.visalietu...jasis-limas-uab
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 25, 17:27)
Vilniuje - kad ir pvz. Sangaida... Kaune nieko nezinau  blush2.gif

o, ziuriu ir Kaune turi jie padalini, reikes nulekti pasidairyti , dekui wink.gif 4u.gif

Zimale, dekui už nuorodas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papalike: 25 lapkričio 2009 - 15:46
QUOTE(Meian @ 2009 11 25, 16:27)

Oho, akis, matyt, neapgauna -- tortas tikrai turejo but labai keliantis apetita, kad net nuotrauka darant jubiliatas jau pradejes ragauti ir pirstus laizyti  bigsmile.gif essen.gif:

Aciu mergaites, tortas visoms labai gerai zinomas "Rafaelo", o kad jau skanus tai tikrai smile.gif tik jusu visu deka mes mokomes puosti tortus. Visoms aciu ir po 4u.gif
Atsakyti
neli, man pirmiausia tavo tortuke i akis krito neapsakomo grazumo rozes wub.gif nu jau tokios dailios, kad neturiu zodziu, ir tinkliukas labai tvarkingas 4u.gif
Atsakyti