Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Įsimylėjau šituos lapelius ir man reik tokių blush2.gif
Bandysiu gal dar kada nors daryti, gal gausis bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu dar karteli aciuks.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 25, 05:38)
Labas rytas mergaitės user posted image.....kelemės , darom mankštą  user posted image , valom dantukus user posted image , gerem kavutę user posted image , ir pradedam dirbti , o ne nosį krapštyti  user posted image......

Cipciuk, jus cia geros nuotaikos uztaisas thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
As irgi turiu toki recepta kaip Monikute idejo, daryti dar nebandziau, bet kiausiniai neieina ten unsure.gif
Cipciuk, parasykit pagal koki jus darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 24, 20:16)
Čia medaus tortas, ne Cipciuko, nepamenu niko, tas kur formoj kept skystą tešlą  biggrin.gif Nelabai man jis, Cipciuko skanesnis, dėjau želę ir aguonų, bet aišku bėdų buvo  doh.gif grietinėlė nesubrendus buvo, todėl iš pradžių nesiplakė, o po to sviestas gavos  doh.gif Neturiu jokių gėlyčių formelių, absoliučiai jokių formelių neturiu, todėl ir trūksta, man irgi trūksta  blush2.gif Cukraus pudros ten mažas trupiniukas yra, kurį vėliau nuvaliau, o ten tokie pašviesėjimai, tai blogai nusidažius masė  doh.gif Ir realiai atrodė tokia marga
, marmurinė  bigsmile.gif Su aisingu tas baisus ornamentas darytas viena ranka spaudžiant, o kita klykiantį vaiką laikant  doh.gif Nu visiškas pravalas su tortu  lotuliukas.gif
Bet palyginus su pirmais, tai tobulėju  lotuliukas.gif Keksą geriau sekas kept, bet aš persilaušiu  rolleyes.gif

Vaidullka, tortas tikrai thumbup.gif Zinok, gelyciu ir as neturiu ir dazu neturiu. Pirma karta bandziau pasidaryti gelytes is saldainiu mases (berods, Marsmallow, ten papuosimuose jie parodyti). Viskas lyg ir nieko buvo bet jau labai jos tokios lipsnios gavosi, bet kai sukietejo viskas buvo super. Aisku kai pirma karta dariau tai visko buvo, rodos tik pasidarau ziedeli, o dukryte tik sast ir saule arba menuli is jo daro doh.gif ech bet kai neturi nei formu nei dazu, si mase sakyciau liuks. Pabandyk ir tu mirksiukas.gif Labai laukiu Naito siuntinuko, ten ateina gelyciu formytes
Pridedu foto, kaip man gavosi tokios gelytes, aisku iki papuosimu man dar toli toliiii verysad.gif
niu kas cia su ta foto darosi g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_b: 25 lapkričio 2009 - 13:34
jurate_b, sumažinkit savo nuotrauką blush2.gif labai jau ištampė visą puslapį
Atsakyti
Jo cipsiuko lapeliai legendiniai o is to recepto kur virsuje ir as dariau ir nuotraukose panasu kad jie lengvai tempesi bet kazkas man tada irgi buna te taip nes tikrai trukineja tai as net netampau bandziau is jos iskocioti ir ispausti lapeli bet irgi nieko nesigavo tai pas mane kiek dariau buvo apvaliais sonais Cipsiukas yra sakiusi kad savo lapelius daro is ekleru teslos bet as nebandziau.
O lenviausia kaip yra nors pora nuotraukyciu tai tada iskarto viskas aisku. Gal Cipciukas kada nufotkinsit lapeliu gamtba bent jau mase kokio vaizdo mase yra svarbiausia visame kame o padarymas ir grozis kaip cipciukas minejo nuo igudziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 25, 14:31)
Jo cipsiuko lapeliai legendiniai o is to recepto kur virsuje ir as dariau ir nuotraukose panasu kad jie lengvai tempesi bet kazkas man tada irgi buna te taip nes tikrai trukineja tai as net netampau bandziau is jos iskocioti ir ispausti lapeli bet irgi nieko nesigavo tai pas mane kiek dariau buvo apvaliais sonais Cipsiukas yra sakiusi kad savo lapelius daro is ekleru teslos bet as nebandziau.

Kas tas toks blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 12:53)
O kas čia  g.gif ? Tai gal ne pagal tą receptą darau, nes aš naudojau va šituos produktus:
150 ml vandens
50 gr margarino Vilnius arba EVE
250 gr miltu
dazai

sita receptura mano ir virsuje foto reportazas mano.....lapeliai gaunasi puikus......as ju pridarius galima sakyti simtais kg......nes pries sventes namuose papildomai darydavau,taip ,kad atidirbus as sita dalyka kiek tik ymanoma...gal Cipciukas kitaip daro,prasykit pas ja foto,gal bus lengviau......
Atsakyti
eklerai cipsiuko ji man pasake kad daro is ekleru teslos tai ieskojau pas jos receptuose tai cia radau bet kazkaip g.gif galvoju juk cia plikyti sausainainukai nu bet gal is tos pacios ir darosi
http://www.supermama...;#entry20021222
tai va tada patyrinejau geda buvo daugiau klausineti blush2.gif nesinori ikireti durnais klausimais ax.gif
ziuriu cia daugiau visko dedasi ne vien kiausis tai ir nebandziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 25 lapkričio 2009 - 14:10
QUOTE(kirbe @ 2009 11 25, 15:02)
sita receptura mano ir virsuje foto reportazas mano.....lapeliai gaunasi puikus......as ju pridarius galima sakyti simtais kg......nes pries sventes namuose papildomai darydavau,taip ,kad atidirbus as sita dalyka kiek tik ymanoma...gal Cipciukas kitaip daro,prasykit pas ja foto,gal bus lengviau......

Pati masė liuks thumbup.gif nebrangi išeiga ir gali prisidaryti begalės lapelių, ale tokie kaip foto man nesigauna g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 14:14)
Pati masė liuks  thumbup.gif  nebrangi išeiga ir gali prisidaryti begalės lapelių, ale tokie kaip foto man nesigauna  g.gif  unsure.gif

kai padarysi kelis šimtus kilgramų, gausis, nepergyvenk, man jau du kartus nesigavo, terčią bandysiu pagal Kirbę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 07:20)
Pagal tai ir dariau su ta plikyta tešlyte  blush2.gif  ale net nepanašūs jie į tokios formos lapelius  verysad.gif

monikute, gaminau as lapelius pgl foto.... Nu ka galiu pasakyt.... Lapeliu ivertinimas- varles kojos, zasies kojos, lelijos lapai biggrin.gif doh.gif
user posted image

Paskui mb sako- gi nueik, lapu pasiskink rozes... Tai pasiskyniau rozes lapeliu, fikuso ir uzdejus pjausciua juos.... Gavos
user posted image
Atsakyti
jurate_b, šaunuolė thumbup.gif labai mielas tortukas ir toks apetitnas bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 11 25, 15:18)
kai padarysi kelis šimtus kilgramų, gausis, nepergyvenk, man jau du kartus nesigavo, terčią bandysiu pagal Kirbę  doh.gif

Jopšikmat lotuliukas.gif nenoriu daryti kelių šimtų kilogramų lotuliukas.gif

QUOTE(laurechka @ 2009 11 25, 15:22)

Paskui mb sako- gi nueik, lapu pasiskink rozes... Tai pasiskyniau rozes lapeliu, fikuso ir uzdejus pjausciua juos.... Gavos

Prašom šiek tiek plačiau apie tuos lapelių darymus su gyvais lapeliais bigsmile.gif
Atsakyti