Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 12 07, 17:16)
Aciu Meian, bet aisingas nesigauna kietas, jis buna trapus ir puikiai pjaunasi smile.gif
o beze karteli bandziau, bet ji man nesiavo, o skonis tai manau panasus gavosi, nors ir neisiplake man ta beze, bet ir skonis man nepatiko, nezinau toks idomus  rolleyes.gif
Jusu tortukai, kaip visada nuostabus, neina akiu atitraukti  thumbup.gif

Na, ta as suprantu -- jis apdziuna, ir buna pjaunamas, bet visgi lyginant su tikru italisku morengu, kuris yra minkstas (tik pavirsiukas apdziuves)... beje, gerai paruosus beziuka, jis tikrai yra labai skanus, tik turi savybe ypac gerai sugerineti kvapus is saldytuvo (turiu kolegu, kurie visada praso, kad jei kepant tortus liks bezo, pertepciau juo sausainius arba idaryciau ragelius ir tempciau i darba... mastau.gif )

kada nors pabandysiu ismatuoti ir parasysiu sava recepto versija... dar nebuvo, kad nesigautu mastau.gif
Atsakyti
Nezinau amerikonu skoniu del tortu,ale airiai tai megsta bulka su uogiene ir grietinele.... biggrin.gif Sakau LT nieks nevalgytu tokio gera proga... Tai drauges gimtadieniui dariau Baltaji braskiu sapna user posted image
Patiko visom buvusiom airem. Super smile.gif
O viena mama prie mokyklos sako- oi, as tai tragiska tortu atzvilgiu... Man skaniausias- madeira (biskvitas su kokiu nors ilasintu skoniu i ji..) tai kita drauge lietuve sako- ir pamirso pasakyt, kad uogienes sauksta uzsideda ant jo dar biggrin.gif Na, cia ne i tema wink.gif...
Atsakyti
Laurechka, aš net žodžių pritrūkau doh.gif tobulas valgomas tortas, o rožės blink.gif galima į kursus???? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
laurechka, idomus tu uzsieneciu skoniai, neisivaizduoju torta - bulka su uogiene

Ikeliu keleta pries tai nerodytu tortu. Gal kam patiks kaip ideja

Skorpionas. Tortas napoleonas, skorpionas ir batai pastilazas, kodel butent toks dizainas neklauskit, taip reikejo
user posted image
Karuna. Tortas "sraige" su vaniliniu biskvitu, ganasu, persikais, varskes kremu ir pudingu. labai labai minkstas purus skanus tortas. Stai cia tokio torto pjuvis. Pastilazas, aisingas.
user posted image
Kiskis. vanilinis biskvitas, plombirines varskes kremas, papuosimai grietinele, sokoladas
user posted image
Stalo teniso rakete. Maskarpones su persikiniu jogurtu tortas su braskemis. Saldainiu mase
user posted image
ir teletabiai, mascarpones su vysniniu jogurtu tortas_apacia, ir virsus, vanilinis biskvitas su bananais. Beze, saldainiu mase, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Super torčiukai, tokių grožių net sapne nesapnavau wub.gif Šaunuolės,mergytės ...... dabar siaubsiu šaldytuvą topsecret.gif
Atsakyti
Pora tortuku, abu Braskiniai pagal Glacee, cia temos uzbaigimui biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Wow kokie tortukai visu wub.gif labai grazus ir silti 4u.gif

Asseni nu tas skorpas tai kaip stiklinis blink.gif bet nelabai noreciau valgyt toki torta.... lotuliukas.gif (cia reiktu suprast kaip pagyrima,kad skorpas kaip gyvas) lotuliukas.gif

Meian drakonas labai fainas ir tikrai pridave Olestos tortukui berniukiskumo thumbup.gif dziaugiuos kad sis tortukas rado nauja seimininka bigsmile.gif

O cia mano siandieninis tortukas, pirmasis tortas dengtas mase blush2.gif

O viduj bandymas lotuliukas.gif biskvitas su sviestu,nzn ar isejo, paragausim rytoj smile.gif ir kremas su varske,ir mandarinais,ananasais. dengimo mase saldainiu. gelytes pastiliazas,ir aptaskuota aisingu ax.gif

user posted image

user posted image

Norejau paklaust ka padariau netaip su saldainiu mase? pgl recepta man turejo sueit 100tui gramu saldainiu apie 250g cukraus pudros? o sunaudojau kazkur 500 (dan sucker pudros) gal delto kad dan sucker pudra o ne kita? nes kai dariau pastiliaza pastebejau kad daugiau sueina pudros kai darau su dan sucker.
nes dbr bijau kad bus labai cukrinis skonis mases, turbut turi but kitoks(labiau saldaininis)

Siaip minkesi man labai lengvai ir kosiojosi lengvai,prie stalo nelipo ir gumos nesijaute visiskai g.gif gal be reikalo sunerimau?
Atsakyti
merginos kur galiu ieskoti saldainiu dengimo mases recepto? blush2.gif
Atsakyti
Olesta, jau tik tau pas mane i kursus ir bevaryt... biggrin.gif Yra kad daaaug grazesnias daro.... Cia pas mane jos darytos pries kuri laika, kai vyko bandymas nebandymas... blush2.gif Ale man jos wub.gif Nes pirmas bandymas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 07, 21:05)
merginos kur galiu ieskoti saldainiu dengimo mases recepto? blush2.gif

http://www.supermama...?...378104&st=0
va cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti