QUOTE(eglejk @ 2009 12 07, 17:16)
Aciu Meian, bet aisingas nesigauna kietas, jis buna trapus ir puikiai pjaunasi
o beze karteli bandziau, bet ji man nesiavo, o skonis tai manau panasus gavosi, nors ir neisiplake man ta beze, bet ir skonis man nepatiko, nezinau toks idomus
Jusu tortukai, kaip visada nuostabus, neina akiu atitraukti
o beze karteli bandziau, bet ji man nesiavo, o skonis tai manau panasus gavosi, nors ir neisiplake man ta beze, bet ir skonis man nepatiko, nezinau toks idomus
Jusu tortukai, kaip visada nuostabus, neina akiu atitraukti
Na, ta as suprantu -- jis apdziuna, ir buna pjaunamas, bet visgi lyginant su tikru italisku morengu, kuris yra minkstas (tik pavirsiukas apdziuves)... beje, gerai paruosus beziuka, jis tikrai yra labai skanus, tik turi savybe ypac gerai sugerineti kvapus is saldytuvo (turiu kolegu, kurie visada praso, kad jei kepant tortus liks bezo, pertepciau juo sausainius arba idaryciau ragelius ir tempciau i darba... )
kada nors pabandysiu ismatuoti ir parasysiu sava recepto versija... dar nebuvo, kad nesigautu