Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nebuvau užsukusi kelias dieneles, o čia jau pusė temos šitiek fantastiškų tortų pridėta wub.gif

Labiausiai įstrigo Olestos nuostabioji pilis wub.gif ir Asseni meniniai šedevrai mega_shok.gif

Taip pat norėtųsi pagirti akvadigi už labai gražų tortą, neskaitant tų nesėkmių ir šiokių tokių nelygumų ax.gif

Taip pat eglejk už daug gražių tortukų ir ypač tobulai stovinčius džibukus ant saulytės smile.gif ir skaičiai buvo labai gražiai papuošti tokiomis mažomis gėlytėmis wub.gif

ir pinigų maišas buvo nuostabus, ir siūlų kamuoliukai nuostabūs, ir knygos, ir visi kiti thumbup.gif šaunuolės mergytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 gruodžio 2009 - 11:38
QUOTE(Asseni @ 2009 12 04, 23:53)
Tortuka pavadinau "Meiles tiltu" skirtas vyrui ir zmonai, kuriems beveik viena diena sueina 60 metu.

QUOTE(Asseni @ 2009 12 05, 23:28)
Ikeliu dar viena torta, kaip ideja. Buvo meiles tiltas, tai dabar "meiles sala"  smile.gif 

nerealus tortai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Asseni, man toks klausimukas iškilo ax.gif kiek laiko užtrunkate kol tokį tortą papuošiat (pavyzdžiui šie paskutinieji su ežiukais ar su jūra) rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 06, 19:37)
as orkaiteje juos tirpinu,issipucia,tik reikia istisai stoveti ir stebeti kada jau pakyla nes labai staigiai pradeda skrusti virsus ir tada jau nieko nepadarysi teks mesti lauk.Ir as dedu juos vienu sluoksniu i lekte nes bandziau bliudelyje tj virsus istirpo o po apacia liko neistirpe.

Ačiū už patarimą 4u.gif

Jau tortų grožiai wub.gif wub.gif wub.gif Man dar mokytis ir mokytis... doh.gif
Atsakyti
Mergaites, dar karta aciu uz ivertinima

Siaip, is tikro labai norejau pagirti visas mergaites. Tortukai vis grazesni ir grazesni, nuo kai kuriu neimanoma atitraukti akiu

Jolka, malacius,gerai padare siulu kamuoliukus, tik as gal daryciau krepseli rudos spalvos, o aplink siulu gelykes kokias apdeciau, tada butu nuostabi kompozicija

eglejk, labai patiko masiniukas, smailikas, 50-mecio tortas, zodziu visis lotuliukas.gif . Zinai, toki patarima duociau, kai darai ramunes, paimk ir kiekviena lapuka siek tiek su teptuko kitu galu ispauks, lapeliai atrodys gyviau ir naturaliau

kirbe, sauni knyga, o puslapius darei su beze ir su lapuko antgaliu?

*Jonė*
, labai lygus marskinukai, malacius

Labai patiko Vaidosee maiselis, faktura "medziagos" superine

akvadigi, man tavo tortukas patiko, aisku klaideliu yra. Vaizda gadina nevisai lygus pavirsius, kas labai svarbu tokiam atviram tortui, bet nenusimink, kuo toliau tuo lengviau bus. Ir man atrodo, kad apacioje, po mase buvo nelabai gerai islygintas tortas, nes matosi, kad kai kur svieciasi. Taip buna, kai mase plona, o torto pavirsius nepilnai padengtas vienos spalvos kremu. O del geliu, tai geles visai grazios, tik gal reikejo jas det nuo virsaus i apacia didejancia tvarka, virsuje maziau ir paleisti per sona tokiu lanku, apacioje psudeti daugiau geliu. Ir lapukus siek tiek tamsesnius reikejo padaryt. Ot prirasiau doh.gif , tikiuosi nesupyksi. Bet siaip ispudi tortas paliko tikrai gera.

Zodziu, Olesta, apie tavo pilaite jau rasiau lotuliukas.gif , tai daugiau nerasysiu tongue.gif

konvalija, maisiukas neblogas, tik ar vaidenasi, ar mase skirtingu spalvu

Nu gi, jav, ciut nepamirsau. Kokie meskiai fainuoliai (kita karta ausytes siek tiek i sonus pastumk, didesni tarpa tarp ju padaryk).

Ir siaip labai faina, kad atsirado forume tiek daug meskiku thumbup.gif

RiMami, tave palikaupabaigai. Negaliu atsiziuret tavo roziu, O SPALVA, O VISA SPALVINE GAMA thumbup.gif , pasaka. Medalis tau uz tokias grazias rozes. Kaip man nesti rankos rozes susukt, bet itariu, kad teks vel apsiribot figurelem. cool.gif
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 07, 11:47)
Asseni, man toks klausimukas iškilo  ax.gif  kiek laiko užtrunkate kol tokį tortą papuošiat (pavyzdžiui šie paskutinieji su ežiukais ar su jūra)  rolleyes.gif ?

Monikut, neskaiciuoju as laiko, jeigu man patinka ka nors daryt tai ir darau, atrodo, kad greitai gaunasi. Siaip viska darau tik vakarais, nes diena ner kada. Savaites tortams pradedu ruostis nuo pirmadienio. Darau figureles, kitas detales. Per ana savaite padariau 11 figureliu (eziukai, varles, zmones, teletabiai) prie ju dar kitus papuosimus, uogas, medzius, palmes, tilta, zodziu, visas kitas detales. Iskepiau 3 tortus ir papuosiau. Nieko is anksto nedarau. Kaip rasiau, tai savaites darba pradedu nuo pirmadienio. Visas mases gaminu tik tam kartui. Atsargu beveik nelaikau. Beje, sitie tortai buvo nemazi (eziukai beveik 5, sala 4, ir teletabiai 3). Tai nezinau, ar cia greitai ar ne

Tiesa, kirbe, tu kaip konditere profe, tu man pasakyk, ar galima uzsaldyti baltymus. Turesiu net 6, neturiu ka su jais daryt, bezo nereikia, morengu nevalgom, tai galvoju, gal uzsaldyt, esu girdejus, kad galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 gruodžio 2009 - 13:22
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 07, 12:37)
Nebuvau užsukusi kelias dieneles, o čia jau pusė temos šitiek fantastiškų tortų pridėta  wub.gif

Labiausiai įstrigo Olestos nuostabioji pilis  wub.gif  ir Asseni meniniai šedevrai mega_shok.gif

Taip pat norėtųsi pagirti akvadigi už labai gražų tortą, neskaitant tų nesėkmių ir šiokių tokių nelygumų  ax.gif

Taip pat eglejk už daug gražių tortukų ir ypač tobulai stovinčius džibukus ant saulytės  smile.gif ir skaičiai buvo labai gražiai papuošti tokiomis mažomis gėlytėmis  wub.gif

ir pinigų maišas buvo nuostabus, ir siūlų kamuoliukai nuostabūs, ir knygos, ir visi kiti  thumbup.gif  šaunuolės mergytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 14:14)
Mergaites, dar karta aciu uz ivertinima

Siaip, is tikro labai norejau pagirti visas mergaites. Tortukai vis grazesni ir grazesni, nuo kai kuriu neimanoma atitraukti akiu

akvadigi, man tavo tortukas patiko, aisku klaideliu yra. Vaizda gadina nevisai lygus pavirsius, kas labai svarbu tokiam atviram tortui, bet nenusimink, kuo toliau tuo lengviau bus. Ir man atrodo, kad apacioje, po mase buvo nelabai gerai islygintas tortas, nes matosi, kad kai kur svieciasi. Taip buna, kai mase plona, o torto pavirsius nepilnai padengtas vienos spalvos kremu. O del geliu, tai geles visai grazios, tik gal reikejo jas det nuo virsaus i apacia didejancia tvarka, virsuje maziau ir paleisti per sona tokiu lanku, apacioje psudeti daugiau geliu. Ir lapukus siek tiek tamsesnius reikejo padaryt. Ot prirasiau  doh.gif , tikiuosi nesupyksi. Bet siaip ispudi tortas paliko tikrai gera.

aciu 4u.gif nera del ko pykti ax.gif viskas super thumbup.gif vertinu visas pastabas 4u.gif

beje, pries isvezant torta, dar spejau aisingu sonus aptaskuoti, ir tai labai pagerino vaizda.
nors cia sulaukiu pastebejimo blush2.gif (na dar is MB)

o kai torta nuveziau, tai net aciu nepasake jubilijate verysad.gif (tortas prie dovanos buvo) ir net neparagavo... o ryte nugirdau sakant, kad jai torto likuciu nereikia, ir liepe pasilikti savo sesei... (t.y. daugiau nei puse torto, o jis svere 4,5 kg.)

zodziu, esu pikta, nes labai stengiausi, nors neidialus tortas, daug ko nemoku, padariau klaideliu.
isvada:- geles daryti moku, pastilaza - moku, aisinga - irgi. todel tortus kepsiu tik per sventes, sau ir savo seimai. nes kai darau kitiem, daugiau darbo atiduodu ir jegu, o jiem nusi*****.... verysad.gif

ir aisku, uzeisiu pas jus pasigrozeti naujais darbais wub.gif
Atsakyti
[quote=Asseni,2009 12 07, 12:14]

Jolka, malacius,gerai padare siulu kamuoliukus, tik as gal daryciau krepseli rudos spalvos, o aplink siulu gelykes kokias apdeciau, tada butu nuostabi kompozicija

aciu,krepseli apdejau geltonom gelytem,ir dar uzrasiau'mociutei'taip kliente norejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 14:14)

Monikut, neskaiciuoju as laiko, jeigu man patinka ka nors daryt tai ir darau, atrodo, kad greitai gaunasi. Siaip viska darau tik vakarais, nes diena ner kada. Savaites tortams pradedu ruostis nuo pirmadienio. Darau figureles, kitas detales. Per ana savaite padariau 11 figureliu (eziukai, varles, zmones, teletabiai) prie ju dar kitus papuosimus, uogas, medzius, palmes, tilta, zodziu, visas kitas detales. Iskepiau 3 tortus ir papuosiau. Nieko is anksto nedarau. Kaip rasiau, tai savaites darba pradedu nuo pirmadienio. Visas mases gaminu tik tam kartui. Atsargu beveik nelaikau. Beje, sitie tortai buvo nemazi (eziukai beveik 5, sala 4, ir teletabiai 3). Tai nezinau, ar cia greitai ar ne

aš neturėjau galvoje, kad ten kažkokia kančia daryti papuošimus blush2.gif man tiesiog įdomu, kiek užtrunkama darant tokius įspudingus tortus bigsmile.gif ? Aš tai kažkaip jei pradedu ką lipdyti tai užtrunku visą dieną doh.gif biggrin.gif jaučiu trūksta truputį įgudžių dar, nes vargiai ar tos kurios kepa tortukus pagal užsakymus lipdo papuošimus kiaurą dieną blush2.gif spėju, kad kaip daug kas minėjo tarkim prisidaro daug lapelių, ar gėlyčių, o atėjus momentui tereikia išdelioti kompoziciją ax.gif

QUOTE(akvadigi @ 2009 12 07, 14:28)

o kai torta nuveziau, tai net aciu nepasake jubilijate  verysad.gif (tortas prie dovanos buvo) ir net neparagavo... o ryte nugirdau sakant, kad jai torto likuciu nereikia, ir liepe pasilikti savo sesei... (t.y. daugiau nei puse torto, o jis svere 4,5 kg.)
zodziu, esu pikta, nes labai stengiausi, nors neidialus tortas, daug ko nemoku, padariau klaideliu.
isvada:- geles daryti moku, pastilaza - moku, aisinga - irgi. todel tortus kepsiu tik per sventes, sau ir savo seimai. nes kai darau kitiem, daugiau darbo atiduodu ir jegu, o jiem nusi*****....  verysad.gif

Suprantu kaip tu jautiesi drinks_cheers.gif man peršasi tik vienas paaiškinimas tokių "supratingų" žmonių, kad jie paprasčiausiai nežino, kiek reikia įdėti pastangų, laiko ir jėgų, kol iškepi ir papuoši tortą verysad.gif o juk nuėjus į parduotuvę nusipirkti tortą nekainuoja pastangų laiko ir kantrybės doh.gif
Atsakyti
Oj, blin, doh.gif MEAN, svarbiausio dalyko nepaminejau. Ot ziopla boba. doh.gif

Koks fainuolis drakoniukas bigsmile.gif , nu gi toks mielas, veidukas toks grazus, kopinu biggrin.gif
Monikiut, as ne apie kancias rasiau biggrin.gif , as supratau ko klausei, nu nezinau, parasiua ka veikiu ir kaip darau. Su rozem ir su lapukais tikrai taip galima pasiegt, bet ka daryt su figurelem. As, tarkim, ne visada is anksto zinau, ko man reikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 gruodžio 2009 - 14:17
Ačiū mergaitės visoms už gerą žodį 4u.gif o Olestai už dainelę 4u.gif lotuliukas.gif

Asseni, susilaukt pagyrų iš tokios meistrės kaip tu tai swoon.gif stačiai pribloškei mane user posted image kad žinotum kiek "prisidubėjau", kol kažką panašaus į rožes išgavau doh.gif bet visai smagu buvo išmėgint - jei nesigavo rožytė, kremą vėl atgal į maišą sumetu ir vėl iš naujo spaudžiu hihihi.gif tai iš kokių 5 bandymų viena plius minus gaudavosi į rožę panaši blush2.gif tikrai negaliu sakyt, kad va aš jau moku rožytes daryt schmoll.gif toli gražu ne schmoll.gif O man tai tavo lipdiniai nerealūs wub.gif bet aš jiems nesutverta schmoll.gif bijau net pradėt galvot apie figūrėles bijau.gif O kur tavo tortas su teletabiais bigsmile.gif blush2.gif grįžau bemaž 20 psl. atgal ir neradau unsure.gif net sarmata nejaugi pražiopsojau blink.gif

Olesta ir Meian, nu jūs čia ir pavarėt duetu bigsmile.gif bigsmile.gif tikra pasakų pilis gavosi galutiniam rezultate wub.gif Meian, drakoniukas - laaabai gražus wub.gif
Atsakyti
RiMami kaip parašei apie duetą, tai tokia mintis galvon šovė, o kad taip susirinkus visoms kepėjoms į krūvą ir iškepus jungtinį tortą, čia aišku iš OT srities, bet pasvajoti juk galima Kalėdų proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 07, 14:07)
Asseni, susilaukt pagyrų iš tokios meistrės kaip tu

Dafaj, dafaj, tyciokis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , rado cia meistre.

O teletabiu nekeliau, nes jie beveik tokie pat kaip ir buvo pries tai, net vardas berniuko ir metai tokie patys
Atsakyti