Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na šiandien kalėdomis tai jau visai nekvepia, paplūdimiai, žolynai, drugeliai, sodrios pievutės - SNIEGO, SNIEGO, SNIEEEEEGOOOOOOOO lotuliukas.gif ŠAUNŪS TORTAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 05, 15:13)
Aš irgi wub.gif Asseni, jūra tobula wub.gif o ir žmonės kokie rolleyes.gif

jav, kokie gražuoliai bigsmile.gif  wub.gif Beje, mes vis dar laukiam tavo Braškinio beze torto recepto saldžių tėmelėje blush2.gif  mirksiukas.gif

as visai pamirsau blush2.gif labai atsiprasau doh.gif ,bet artimiausiu metu parsysiu PAZADU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 03, 15:36)
apie ką aš ir kalbu, kad berniukų skraisteles gi rūžavais akcentais reikia puošti, o mergaičių žydrais, bet va tortams neprikalbinau nei vienos šeimos taip papuošti vasarą  doh.gif o taip gražu ir pagal visas tas katalikiškas tradicijas tinka  thumbup.gif  žodžiu ŠAUNUOLĖ  4u.gif aš irgi būčiau pritarusi Cipciukui  thumbup.gif

truputį OT 4u.gif

Kažkada kai krikštyjau savo pirmąją, tai gėlyčių spalva ant skraistės atrodė be proto svarbus dalykas biggrin.gif išnaršiau internetą ir ten kažkokiam parapijos www radau klausimai-atsakymai skyrelį, kur buvo būten toks klausimas. tai kunigo komentaras buvo toks, kad NĖRA REIKALAVIMO puošti vaiką būtent rūžavom/žydrom gėlytėm. Tėra pageidavimas aprengti ŠVARIAIS drabužiais. Dar vėliau pas vietinį kunigą pasitikslinau, tai panašų ats išgirdau. Žodžiu čia daugiau iš liaudies atėjęs toks reikalavimas 4u.gif

gaila dabar neberandu to wwww ax.gif
Atsakyti
Kaip gera atejus cia isvysti tiek daug grozybiu bigsmile.gif

kirbe, knyga kaip tikra, tokia sunki senovine atrodo thumbup.gif
Jone, marskinukai koki lygus, as vis nerandu progos tokiam tortukui, bet nieko palauksiu pavasario, bus tetes gimtadienis rolleyes.gif
Asseni, kaip visada isradingumui ir kuribiskumui ribu nera, tiek siuzetas, tiek visos figureles tiesiog fantastine wub.gif
jav, kokia zole grazi ir vesli, ir tie meskiukai toki mielis smile.gif
Konvalija, nieko sau masiokas, tok pilnas pilnas atrodo, kad man dabar toki kas rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas....
Asseni,zaviuosi tavo sugebejimais taip lipdyti figureles....jau cia ne konditere,o skulptore reiktu tave vadinti.....tiek veidai,tiek figuros ir visa kita-nuostabu......
as tai galiu geliu pridaryti simtus ,bet sitokie lipdiniai-ne mano arkliukas... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

jav ,labai grazus meskiukai,o tas tortas su futbolo kamuoliu man labai patinka..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 12 04, 23:45)
Tokiu neteko,bet panasius man atsiunte sese is uk is asdos parduotuves,bet as ju nenaudoju,man jie smirdi  blush2.gif ir isvis gal galit kas pasakyti kur galima naudoti skystus dazus?

As tokius uk naudoju.Galima,jei tereikia neutralios spalvos,nes ryskiu su jais neisgausi schmoll.gif man krikstynu tortui melyna tiko,nes zydra graziai gavosi nudazyti pastilaza.
Atsakyti
Ateinu konsultacijos doh.gif
Ryt darysiu tortą ,,rafaelo svajonė" ir norėčiau pabandyti jį papuošti (treniruotė prieš Kalėdas biggrin.gif ) SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASE. Sakykit ar tuos saldainius galima pašildyt orkaitėje, kad išsipūstų, nes mes mikrobangės nenaudojam doh.gif Ir dar klausimas žinovėms: ar torto karštų aptepimui tiks šio torto aptemimas (sviestas, grietinėlė), kad gražiai tortas pasidengtų ar ruošt tik tą vadinamą sviestinį kremą kraštų apdengimui, kad gražiai tortas užzsidengtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 12 06, 13:09)
Ateinu konsultacijos  doh.gif
Ryt darysiu tortą ,,rafaelo svajonė" ir norėčiau pabandyti jį papuošti (treniruotė prieš Kalėdas  biggrin.gif ) SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASE. Sakykit ar tuos saldainius galima pašildyt orkaitėje, kad išsipūstų, nes mes mikrobangės nenaudojam  doh.gif Ir dar klausimas žinovėms: ar torto karštų aptepimui tiks šio torto aptemimas (sviestas, grietinėlė), kad gražiai tortas pasidengtų ar ruošt tik tą vadinamą sviestinį kremą kraštų apdengimui, kad gražiai tortas užzsidengtų  4u.gif

gali bandyti ant garų vonelės tirpdyti su nedideliu kiekiu vandens arba sulčių kaip gaminant šokoladinę saldainių masę 4u.gif norint apdengti, teks pasigamint sviestinį kremą 4u.gif aptepti reikia visą tortą 4u.gif
Atsakyti
Olesta 4u.gif Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo daugiau klausimų doh.gif
Saldainių užteks vieno pokiuko torto apdengimui?

SVIESTINIS KREMAS :

100 g. cukraus ( kristalinio)
4 kiausiniai
110 g. sviesto .
Torto aptemiui kažin kiek pasigamint šio kremo? Per pus mažint, ar tik 1/4 daryt? g.gif
Atsakyti
Asseni,konvalija,jav-super duper
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 06 gruodžio 2009 - 18:38
nu as apsalus nuo tortu groziu wub.gif wub.gif wub.gif tie eziukai thumbup.gif thumbup.gif ir tokie mieli thumbup.gif
ir Olestos pilis wub.gif
Atsakyti