Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

juodas miskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 05, 14:47)
juodas miskas ax.gif

viena ežiukus augina, kita dailiai mezga wub.gif

na bet kaip ten tuos siūlus suvyniojat?? kokiu prietaisu tą siūlą ištempiat?
ir kas ten žėri po siūlais? g.gif

man dabar labai reikia virvutės "vyniotojo".. gal kas turi atliekamą? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 gruodžio 2009 - 12:52
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 04, 22:18)
user posted image

as ne i tema,bet gal kuriai teko naudoti siuos dazus,ar verta juos pirkti g.gif

Turiu as siuos dazus,man tai jie nelabai nes skysti kaip vanduo,nelabai zinau kur juos galima panaudoti apart teptuko potepiams g.gif

Merginos ar galite man pasakyti kuo SIE tortai apdengti? Marshmerllow? Ypac ta siulu pintine taip krito i aki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 05 gruodžio 2009 - 13:23
Asseni, JOLKA999, jusu tortu groziams nerandu tinkamu zodziu, nu fantastiskai nuostabus thumbup.gif

...................................

O as atnesu keleta sios savaites darbeliu

masinele, medutis, dengtas pastiliazu, nudazyta teptuku, pakringeliuot aisingu smile.gif

smailikas,medutis su abrikosais, apdziubuotas aisingu smile.gif

ramunetasis, juodasis miskas, dengtas pastiliazu, ramunes ir skaiciai taip pat pastiliazas, visa kita kringeliukai aisingas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 05, 13:33)
O as atnesu keleta sios savaites darbeliu

Wau kaip grazu! bigsmile.gif
Tas smailikas taip uzdzibuotas graziai, liux! thumbup.gif
Atsakyti
nu kokie groziai cia vyksta smile.gif stebuklai smile.gif byra vienas po kito tortukai kaip is pasaku pasaulio biggrin.gif
saunuoles! wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos

QUOTE(daividija @ 2009 12 05, 11:53)
labai grazu,bet jis man  kazkur laaabai matytas g.gif

Jo, as ir nesakiau, kas mano ideja. Ideja is interneto, beja, sos temoje Srove toki ir kele, as jau tada rasiau, kad pries menesi suderinom butent sito torta dizaina.
Atsakyti

QUOTE(neramuole @ 2009 12 04, 23:29)
as telsiske, o tu?  rolleyes.gif

as is Marijampoles..... mirksiukas.gif

atnesu knyga :grietinele su vaisiais,dengta saldainiu mase....geles-cukrine mase.lapeliai-plikyti
user posted image
user posted image
spalva naturaliai daug grazesne,o cia kazkokia ne tokia..... schmoll.gif

Vaidosee,nuostabus pinigu maisas...ir spalva man labai grazi..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Asseni,labai grazus torciukas...maciau kur internete buvo panasus,bet taviskis dar grazesnis..... thumbup.gif
eglejk.labai visi trys grazus torciukai.... thumbup.gif
Atsakyti
O ho ho, tortai vienas už kitą dailesni, patiko visi be išimties, kiekvienas su savo charaktreriu, labai visi dailūs 4u.gif
Atsakyti
Na ir auksarankės jūs merginos. Prisižiūrėjus jūsų darbų-tai parduotuvės tortu net pirkti nesinori
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 05, 13:22

Merginos ar galite man pasakyti kuo [url=http://blog.pinkcakebox.com/gallery/most-popular-cakes)
SIE[/url] tortai apdengti? Marshmerllow? Ypac ta siulu pintine taip krito i aki  wub.gif

Cia yra dengimo mase, gali buti pastilazas, gali buti saldainiu. Profesionalai dar naudoja petinisa. Bet kokia dengimo mase su kuria paciai patogiausiai dirbti
Atsakyti
Eglejk,tas smailikas man super,maziuks mano sako paliodyk saule paliodyk
Ir vel medutis,pastilazas
user posted image
Papildyta:
Kaip graziai lygiai torta papudruot edible lustre
Atsakyti