QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 05, 14:47)
juodas miskas
viena ežiukus augina, kita dailiai mezga
na bet kaip ten tuos siūlus suvyniojat?? kokiu prietaisu tą siūlą ištempiat?
ir kas ten žėri po siūlais?
man dabar labai reikia virvutės "vyniotojo".. gal kas turi atliekamą?
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 04, 22:18)
Turiu as siuos dazus,man tai jie nelabai nes skysti kaip vanduo,nelabai zinau kur juos galima panaudoti apart teptuko potepiams
Merginos ar galite man pasakyti kuo SIE tortai apdengti? Marshmerllow? Ypac ta siulu pintine taip krito i aki
Asseni, JOLKA999, jusu tortu groziams nerandu tinkamu zodziu, nu fantastiskai nuostabus
...................................
O as atnesu keleta sios savaites darbeliu
masinele, medutis, dengtas pastiliazu, nudazyta teptuku, pakringeliuot aisingu
smailikas,medutis su abrikosais, apdziubuotas aisingu
ramunetasis, juodasis miskas, dengtas pastiliazu, ramunes ir skaiciai taip pat pastiliazas, visa kita kringeliukai aisingas
...................................
masinele, medutis, dengtas pastiliazu, nudazyta teptuku, pakringeliuot aisingu
smailikas,medutis su abrikosais, apdziubuotas aisingu
ramunetasis, juodasis miskas, dengtas pastiliazu, ramunes ir skaiciai taip pat pastiliazas, visa kita kringeliukai aisingas
QUOTE(eglejk @ 2009 12 05, 13:33)
Wau kaip grazu!
Tas smailikas taip uzdzibuotas graziai, liux!
nu kokie groziai cia vyksta stebuklai byra vienas po kito tortukai kaip is pasaku pasaulio
saunuoles!
saunuoles!
Aciu, merginos
Jo, as ir nesakiau, kas mano ideja. Ideja is interneto, beja, sos temoje Srove toki ir kele, as jau tada rasiau, kad pries menesi suderinom butent sito torta dizaina.
QUOTE(daividija @ 2009 12 05, 11:53)
Jo, as ir nesakiau, kas mano ideja. Ideja is interneto, beja, sos temoje Srove toki ir kele, as jau tada rasiau, kad pries menesi suderinom butent sito torta dizaina.
QUOTE(neramuole @ 2009 12 04, 23:29)
as telsiske, o tu?
as is Marijampoles.....
atnesu knyga :grietinele su vaisiais,dengta saldainiu mase....geles-cukrine mase.lapeliai-plikyti
spalva naturaliai daug grazesne,o cia kazkokia ne tokia.....
Vaidosee,nuostabus pinigu maisas...ir spalva man labai grazi.....
Asseni,labai grazus torciukas...maciau kur internete buvo panasus,bet taviskis dar grazesnis.....
eglejk.labai visi trys grazus torciukai....
O ho ho, tortai vienas už kitą dailesni, patiko visi be išimties, kiekvienas su savo charaktreriu, labai visi dailūs
Na ir auksarankės jūs merginos. Prisižiūrėjus jūsų darbų-tai parduotuvės tortu net pirkti nesinori
QUOTE(dzokada @ 2009 12 05, 13:22
Merginos ar galite man pasakyti kuo [url=http://blog.pinkcakebox.com/gallery/most-popular-cakes)
Merginos ar galite man pasakyti kuo [url=http://blog.pinkcakebox.com/gallery/most-popular-cakes)
SIE[/url] tortai apdengti? Marshmerllow? Ypac ta siulu pintine taip krito i aki
Cia yra dengimo mase, gali buti pastilazas, gali buti saldainiu. Profesionalai dar naudoja petinisa. Bet kokia dengimo mase su kuria paciai patogiausiai dirbti